Sorularımla boğuyorum belki ama sen kocanı iyi tanıyorsun dimi?Düğün işyerinden arkadaşlarının bu bayanlardan işyerinden ayrıca kızlardan biri eşimin işyerinden benle tanışmadan önce mesajlaştığı biri ve o kızı bilirsem asla izin vermiceğimi bildiği için söylemedi ısrarla 4 erkek dedi şimdi pişkin pişkin 13 kişiyiz ama onlar ayrı takılıyor diyo çıldırmak üzereyim
Düğün işyerinden arkadaşlarının bu bayanlardan işyerinden ayrıca kızlardan biri eşimin işyerinden benle tanışmadan önce mesajlaştığı biri ve o kızı bilirsem asla izin vermiceğimi bildiği için söylemedi ısrarla 4 erkek dedi şimdi pişkin pişkin 13 kişiyiz ama onlar ayrı takılıyor diyo çıldırmak üzereyim
Yeni tanıyorum galiba 2 gün başka biyere gitti otelde nasıl sakin olucam bilmiyorumSorularımla boğuyorum belki ama sen kocanı iyi tanıyorsun dimi?
Olabilirsen şimdiden taktir edeyim ben olamazdım ziraYeni tanıyorum galiba 2 gün başka biyere gitti otelde nasıl sakin olucam bilmiyorum
Ben olsam sabah ilk uçakla Trabzon'a iner, o düğünü bulup mekana unutulmaz bir giriş yapardım.
Hayır bence takibe alsınBacim seninki minareyi çalmış kılıfı hazırlamayı unutmus
Simdilik ses etme eve gelince burnundan getir ki bi daha boyle yalan soylemeye cesaret edemesin
Evet ama ben şuan şoktayım ve ne yapsam az kalır gibi geliyo napıcamı bilmiyorumMadem kadin da vardi sizi de goturseydi bu ne sacmalik burnundan getirirdim yerinizde olsam
arkadaşın fikri çok güzel ilk uçakla gidin düğünü basın hayatı boyunca unutamayacağı bir ders verinEvet ama ben şuan şoktayım ve ne yapsam az kalır gibi geliyo napıcamı bilmiyorum
Eve gelene kadar telefonlarına cevap vermeyinEvet ama ben şuan şoktayım ve ne yapsam az kalır gibi geliyo napıcamı bilmiyorum
Bence sütliman takılı takip et bakalım beyefendinin daha ne yalanları varmışEvet ama ben şuan şoktayım ve ne yapsam az kalır gibi geliyo napıcamı bilmiyorum
Şimdi böyle düşünün;yeni üye oldum buraya ilk konum daha önce takip ediyodum konularınızı bişey danışmak istiyorum size
Benim sevgili eşim bana arkadaşlarıyla Trabzon'a arkadaşlarıyla düğüne gideceğini söyledi erkek arkadaşlarıyla Senin de gelmeni isterdim ama erkeklerle gidiyoruz dedi ve bu akşam yola çıktılar ama Bi foto attı facebooka bayanlarla gitmişler ve bana ayrı takılıyoruz ben yalan söylemedim diyo ve ben ne tepki vericeğimi bilmiyorum Bi akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?