3 haftalık evli ve Bi yalanın ortası

Sorularımla boğuyorum belki ama sen kocanı iyi tanıyorsun dimi?

Esin seni iyi keklemis gecmis olsun. Geri döndügünde iyi bir ayar ver unutamiyacagi sekilde. Simdi tavrini koymassan hep böyle gider. Ama simdiden cemkirme birak rahat takilsim hakliyken haksiz yerine düsme. Birde yüz yüze tartismak telefonlan tartismakdan daha zevkli oluyor

Şu yazdığınız ile birlikte, tüm iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp astım.

Neredesiniz bilmem ama, bu akşam yola çıktılar dediğinize göre düğün yarın. Ben olsam sabah ilk uçakla Trabzon'a iner, o düğünü bulup mekana unutulmaz bir giriş yapardım.

Böyle bir çıkış yapmalısınız bence, nasıl alışırsa öyle gider, o pişkinse siz de gözüpek olun.

Kendi düğününün üstünden bir ay bile geçmemiş, adamdaki yüzsüzlüğe bak.

İyi ki şu kkyı evlendikten sonra keşfettim ya.

Bacim seninki minareyi çalmış kılıfı hazırlamayı unutmus
Simdilik ses etme eve gelince burnundan getir ki bi daha boyle yalan soylemeye cesaret edemesin

Madem kadin da vardi sizi de goturseydi bu ne sacmalik burnundan getirirdim yerinizde olsam

basta acaba haberi yokmuydu kadinlarin geleceginden diye düsündüm ama sonra önceden mesajlastigi is arkadasida var ondan izin vermem diye gizlemis deyince seyir degisti.

Adam evlenmeden önce görüştüğü kızın da olduğu arkadaşlarıyla düğüne gidiyor ama sizi erkeklerle gidicem diye yalan söyleyip kandırıp götürmüyor.
Ya yazmayayım dedim ama dayanamadım günahını almayayım tabi ama yaptığı çok saçma o kızla
hala devam eden bir ilişkisi olma ihtimali var mı?

Şimdi böyle düşünün;
Siz arkadaşlarınızla Trabzon'a kızlarla gideceğinizi söylediniz, sonra facebooka daha önce mesajlaştığınız bir adamın da olduğu bir grupla fotoğraf attınız. Ama ayrı ayrı takılıyoruz dediniz.
Bu durumda eşiniz ne yapardı?
Aynı soruyu eşinize de sorun lütfen bakalım o ne cevap verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…