Evet bu noktada haklısın eşler gidiyorsa tabiki sende gidersin.ancak dediğim gibi sen sevmeseydi o bayanı onunda iş arkadaşı sizin eşiniz nasıl gidiyorsa oda gider.eşler geldiği halde eşiniz sizi goturmemisse artık olumlu dusunemiyecegim.Bu benim için bişey ifade etmiyor ama benim istemediğim bayanlar varsa veya bayan varsa bende gidebilirdim ama arkadaşları eşlerini getirmiş
Garip bir anlatis tarziniz var yarim yamalak detay vermeden sanki birşeyleri anlatmıyor gibisiniz.Sonra da millete atar yapıyorsunuz.Millet soruyor esin döndü ne oldu.Cevap bir garip iste bu evlilik bitti dedi diye yaziyorsunuz.Sonrası yok.Ne konustunuz ne dedi dogru duzgun anlatsaniz.Anca bosanmak kolay mi deyip duruyorsunuz.Korkudan bittiniz adam bosayacak diye.Ay valla konuyu her gordugumde sinir oluyorum.Anlatmadiklarinizi yazmaya karar verirseniz güncelleyin konuyu da anlayalim ne olup bittiğini.
tabi ki.Sabırlı olmaya çalışıyorum rabbim bilir hayırlısını arkadaşlar ama o istemedikçe ben boşanmayı ağzıma almam
Et eyle kuru bir özür le kurtarmaya çalış yok öyle yağma cincigini çıkar hesap zor yelkenleri suya indirme hemen az burnu sürtsünArkadaşlar eşim aradı haklı olduğumu beni götürmediği için pişman olduğunu söyleyerek özür diledi eve gel konuşalım yüz yüze dedi bende ben gelmicem dedim tamam ben gelirim dedim sadece bana dil ailemede Bi açıklama yapması gerektiğini benim kadar yıprandıklarını söledim akşam gelicek
Inadina kadinla selfie cekilip sayfasina koymasi olayini da sor lutfen.Arkadaşlar eşim aradı haklı olduğumu beni götürmediği için pişman olduğunu söyleyerek özür diledi eve gel konuşalım yüz yüze dedi bende ben gelmicem dedim tamam ben gelirim dedim sadece bana dil ailemede Bi açıklama yapması gerektiğini benim kadar yıprandıklarını söledim akşam gelicek
Ohh ne güzel adımlar gelmeye başlamış :) gözün aydın samimiyetine inanırsan barışırsınız ne güzel :)Arkadaşlar eşim aradı haklı olduğumu beni götürmediği için pişman olduğunu söyleyerek özür diledi eve gel konuşalım yüz yüze dedi bende ben gelmicem dedim tamam ben gelirim dedim sadece bana dil ailemede Bi açıklama yapması gerektiğini benim kadar yıprandıklarını söledim akşam gelicek
Kb ama vay hayvan vay dicem zaten gonlu yokmus pekde ugrasmicak cabalamicak belli utanmaz ya allah yardimcin olsun
çok sevindim canım ya inşallah düzelir herşeyArkadaşlar eşim aradı haklı olduğumu beni götürmediği için pişman olduğunu söyleyerek özür diledi eve gel konuşalım yüz yüze dedi bende ben gelmicem dedim tamam ben gelirim dedim sadece bana dil ailemede Bi açıklama yapması gerektiğini benim kadar yıprandıklarını söledim akşam gelicek
Aklına takılan ne varsa sor ve açıklamasını yaptır. Aklında hiç bir soru işareti kalmasın, tatmin ol. Sonra içinden geleni yap canım. Umarım sadece bir özürle olmayacağının farkındadır ve daha fazla çabalar.Arkadaşlar eşim aradı haklı olduğumu beni götürmediği için pişman olduğunu söyleyerek özür diledi eve gel konuşalım yüz yüze dedi bende ben gelmicem dedim tamam ben gelirim dedim sadece bana dil ailemede Bi açıklama yapması gerektiğini benim kadar yıprandıklarını söledim akşam gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?