3 haftalık evli ve Bi yalanın ortası

Canim sabirli ol daha yeni evlisin kim bilir daha neler yasiyacaksin.cocuk oyuncagimi bu.bosanmakta ne demek yuva yikmak ole kolaymi bunlar iyi gunler.madem bir yola bas koydun mecbur direneceksin.kafani dinle o donecek ve ozur dilemesede( cunku hep haklidirlar.)mutlaka seni alicaktir.sadece suanki kirginliginin arkasinda dur.ve kararli ol bidaha asla cesaret edemesinamac bu degil mi zaten

Bu benim için bişey ifade etmiyor ama benim istemediğim bayanlar varsa veya bayan varsa bende gidebilirdim ama arkadaşları eşlerini getirmiş
Evet bu noktada haklısın eşler gidiyorsa tabiki sende gidersin.ancak dediğim gibi sen sevmeseydi o bayanı onunda iş arkadaşı sizin eşiniz nasıl gidiyorsa oda gider.eşler geldiği halde eşiniz sizi goturmemisse artık olumlu dusunemiyecegim.

Garip bir anlatis tarziniz var yarim yamalak detay vermeden sanki birşeyleri anlatmıyor gibisiniz.Sonra da millete atar yapıyorsunuz.Millet soruyor esin döndü ne oldu.Cevap bir garip iste bu evlilik bitti dedi diye yaziyorsunuz.Sonrası yok.Ne konustunuz ne dedi dogru duzgun anlatsaniz.Anca bosanmak kolay mi deyip duruyorsunuz.Korkudan bittiniz adam bosayacak diye.Ay valla konuyu her gordugumde sinir oluyorum.Anlatmadiklarinizi yazmaya karar verirseniz güncelleyin konuyu da anlayalim ne olup bittiğini.

Hh ne güzel söyledin

Ben olsam hayırdır tek başına gittin orda kimin gazına geldinde boşanmaktan bahsediyorsun. Boşanmak istiyorsan boşan ama kabahati bana bulma suç sende çünkü. Çok güzel bahane buldun tebrik ediyorum derdim.
Zaten sen onu sıkma karışma diye kuyruğu dik tutuyor. Bu sebepten boşanma olmaz blöf yapıyor. Zaten iki ihtimal var ya başka kadınlarla takılmak istiyor ve kendini zimcire vurulmuş hissediyor ya da karışma diye blöf yapıyor bunuda en iyi sen anlarsın. Kavga etmeden sıkıştır illa açık verir

Son durumu merak ediyorum gelişmelerden bizi haberdar et konu sahibi .

Boşanmazsan da sakın taviz verme daha da çok sık kalırsa senindir kalmazsa zaten hiç senin olmamıştır

Arkadaşlar eşim aradı haklı olduğumu beni götürmediği için pişman olduğunu söyleyerek özür diledi eve gel konuşalım yüz yüze dedi bende ben gelmicem dedim tamam ben gelirim dedim sadece bana dil ailemede Bi açıklama yapması gerektiğini benim kadar yıprandıklarını söledim akşam gelicek

Et eyle kuru bir özür le kurtarmaya çalış yok öyle yağma cincigini çıkar hesap zor yelkenleri suya indirme hemen az burnu sürtsün

Inadina kadinla selfie cekilip sayfasina koymasi olayini da sor lutfen.

Birşey sorucam o malum kadınla ikisi mi görünüyor foto da yoksa düğüne giden arkadaş kafilesinin tümü var mı?

Ohh ne güzel adımlar gelmeye başlamış :) gözün aydın samimiyetine inanırsan barışırsınız ne güzel :)

çok sevindim canım ya inşallah düzelir herşey

Aklına takılan ne varsa sor ve açıklamasını yaptır. Aklında hiç bir soru işareti kalmasın, tatmin ol. Sonra içinden geleni yap canım. Umarım sadece bir özürle olmayacağının farkındadır ve daha fazla çabalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…