- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Bunlara alış ozaman. Küçük olaylar bunlar.Canım
canım kusura bakma ama burda çok kolay adam boşuyosunuz ben bişey anlamadım bukadar basitmi ya
Aksama gelecekmi aksammmmaaabence sen ne yap biliyonmu o cektirdigi resmi facebook tan kopyala iceriye gelince resmi ac tlf nu suratina firlat acikla bakalim deyip kararli bir sekilde önünde dik dur süskün püskün durup palavralarini dinleyen zavali bir kadin bulmasin karsisinda
3 haftalık evli adamın yalnız düğünde ne işi var.Gidecekse alsın seni gitsin.Erkeklerle gitmek gibi bir mecburiyetimi var.Bir de evet yalan söylemiş.yeni üye oldum buraya ilk konum daha önce takip ediyodum konularınızı bişey danışmak istiyorum size
Benim sevgili eşim bana arkadaşlarıyla Trabzon'a arkadaşlarıyla düğüne gideceğini söyledi erkek arkadaşlarıyla Senin de gelmeni isterdim ama erkeklerle gidiyoruz dedi ve bu akşam yola çıktılar ama Bi foto attı facebooka bayanlarla gitmişler ve bana ayrı takılıyoruz ben yalan söylemedim diyo ve ben ne tepki vericeğimi bilmiyorum Bi akıl verin lütfen
Adamlarin tövbe bidaha yapmam demeleri icin gözdarbe vermeliBen esim benden habersiz doldurduğu facesini açtığı için telefonunu parcalamistim
Bazen sadece bundan anliyolar cidden
kızla fotoğrafları için ne dedi?Merhaba arkadaşlar akşam geldi eşim bida bensiz biyere gitmiceğini tek gittiğine pişman olmuş bu durum için özür diledi hatamı biliyorum dedi eve geldik sonra şuan mesafeliyim biraz zaman gösterecek artık herşeyi İnşAllah iyi olur Bi hayal kırıklığı daha yaşamak istemiyorum
kızla fotoğrafları için ne dedi?
Benim de en çok merak ettiğim konu bu. Onun bir açıklamasını yapmak zor gibi.
senin adına çok sevindim Allah ağzının tadını bozmasın inşallah yuvanda huzurlu mutlu ol bir daha böyle bir olay yaşamazsın inşallah canımArkadaşlar kız Yeni nişanlanmış büyüzden tepki vericeğimi düşünmemiş
Arkadaşlar kız Yeni nişanlanmış büyüzden tepki vericeğimi düşünmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?