3 haftalık evli ve Bi yalanın ortası

Aksama gelecekmi aksammmmaaabence sen ne yap biliyonmu o cektirdigi resmi facebook tan kopyala iceriye gelince resmi ac tlf nu suratina firlat acikla bakalim deyip kararli bir sekilde önünde dik dur süskün püskün durup palavralarini dinleyen zavali bir kadin bulmasin karsisinda

Ben esim benden habersiz doldurduğu facesini açtığı için telefonunu parcalamistim
Bazen sadece bundan anliyolar cidden

3 haftalık evli adamın yalnız düğünde ne işi var.Gidecekse alsın seni gitsin.Erkeklerle gitmek gibi bir mecburiyetimi var.Bir de evet yalan söylemiş.

Hadi bakalım, çok sevindim en azından yaptığının farkında. Ama selfienin hesabını sor. Üzüldüğünü, kırıldığını söyle. Hep böyle devam edecek siye korktuğunu anlat. Hissettiklerini söyle, sinirlenmeden güzel güzel.. empati yapması gerektiğini de anlat tabii.

K Knucprn son alıntıladığınız mesajı şimdi fark ettim, açıklamışsınız
Kusura bakmayın ben yanlış anlamışım
Açıkça sizi hayır demeniz için yönlendirmiş o halde eşiniz
Ve kızmakta haklısınız

Sesin çıkmadı cnm, merak ettik.. Gelişmeler ne durumda?

Merhaba arkadaşlar akşam geldi eşim bida bensiz biyere gitmiceğini tek gittiğine pişman olmuş bu durum için özür diledi hatamı biliyorum dedi eve geldik sonra şuan mesafeliyim biraz zaman gösterecek artık herşeyi İnşAllah iyi olur Bi hayal kırıklığı daha yaşamak istemiyorum

kızla fotoğrafları için ne dedi?

Benim de en çok merak ettiğim konu bu. Onun bir açıklamasını yapmak zor gibi.

Adam sensiz bir yere gitmemem gerekti haklısın diye alakasız bir şekilde konuyu kapatmış da konu zaten o değildi ki..
Yalan söyleyerek arkadaşlarının eşlerinin gelmeyeceğini söyleyip eşini götürmemesi gidip üstüne eski sevgilisiyle
selfie çekmesi değil miydi sorun? Anlamadım.

Arkadaşlar kız Yeni nişanlanmış büyüzden tepki vericeğimi düşünmemiş
senin adına çok sevindim Allah ağzının tadını bozmasın inşallah yuvanda huzurlu mutlu ol bir daha böyle bir olay yaşamazsın inşallah canım

Kızlar bence fazla sormayın, bu arkadaşı günlerdir okuyorum kimisi diyor kendini ifade edemiyorsun, olayı anlatamıyorsun falan filan, bu arkadaş olayları bilerek tam anlatmıyor; çünkü belli ki anlatsa herkesin tepkisi daha fazla olacak. Herkes eşini almış gitmiş; ama nedense bu arkadaşın eşi onu yanında istememiş, yalanları da sıralamış gitmis ve bu arkadaş bazı şeyleri sorgulamak istemiyor, gönlünü alsın eşi ve böylece kapansın konu istiyor; çünkü konu sahibinin eşi boşanma davası açsa, konu sahibi bunu kabullenemez, kesinlikle istemiyor boşanmayı hatta gider üstüne bi de kendi özür diler eşinden, kaç gündür de içi içini yedi zaten ya boşanırsak diye o yüzden sizin şurda merak edip sorduğunuz soruları o cesaret edip de soramaz eşine, eşi de farkında bunun o yüzden böyle kolay yalan söyleyip çekip gidebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…