- 31 Ağustos 2023
- 161
- 170
- 18
- 28
- Konu Sahibi picassolina
-
olmasını ben istemiyorum. balayında ertesi gün hapı da alamadımBu ne acelee
Niye korunmazsınız ki bile bile yani ne diyeyimolmasını ben istemiyorum. balayında ertesi gün hapı da alamadım((
Niye korunmazsınız ki bile bile yani ne hemen olmaz sandık diyelim çevremizde kim varsa ilk baş korunduğu için şuan tedavi görüyor gebe kalamıyor
şimdi korunuyoruz ama şuan yeni olduğu için ağrılarım psikolojik mide bulantım oluyo olabilir miAy alakası yok. Ben 1 yıl korunup bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldım
Kismetşimdi korunuyoruz ama şuan yeni olduğu için ağrılarım psikolojik mide bulantım oluyo olabilir mi
Merhaba,Ay alakası yok. Ben 1 yıl korunup bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldım
bu konu hakkında bilgim yok o yüzden de sizlere yazdım. istemiyor değilim olursa allahtan zaten sadece bir iki kere oldu ve bu dönemde olmaz demişlerdi ondan emin olmak istedimYani korunmuyorsanız niye şaşırıyorsunuz ki, sürpriz değil gökten de inmiyor bebeler malum. Uygulamalar %100 doğru değil eğer yumurtlamanızı öyle takip ediyorsanız. Olabilirsiniz
Olabilir imkansız değil. Hayat sizin hayatınız tabii ki ama çok erken, değilseniz de aklınızda olsunbu konu hakkında bilgim yok o yüzden de sizlere yazdım. istemiyor değilim olursa allahtan zaten sadece bir iki kere oldu ve bu dönemde olmaz demişlerdi ondan emin olmak istedim
Merhaba,Kızlar merhaba,
evleneli 3 hafta oldu. Yumurtlama dönemim düğünümden 1 gün önceydi ilişkiye girdiğim gün düşük ihtimal diyor ama hiç korunmadık. Bir iki gündür kasık ağrım bel ağrım ve mide bulantım var hamile olabilir miyim ? adetime 3 gün var meraktan ölcemmmmmm
çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda bebek haberi alırsınız. Test yapmadımMerhaba,
Ben evleneli 9 ay oldu 1,5 aylık evliyken korunduğum halde hamile kaldım. 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.
Nisan ayından beri isteyerek korunmuyoruz ve hamile kalamıyorum. Siz gün ovulasyon testi tabiki felan yaptınız mı acaba
Peki özel oluyor ama kusura bakmayın günlerinizi nasıl değerlendirdiniz gelişi güzel mi.çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda bebek haberi alırsınız. Test yapmadım
Sanaaanee.Ne acelen var yasonra yine konu gelir bi çocuğum var kocam şöyle yaptı böyle anlaşamıyoruz diye…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?