3 HAFTALIK EVLİYİM HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI

bende hormonlardandır diye düşünüyorum ama diğer ihtimal de beni mutlu eder tabi ki
Sana tavsiye canm şu ilk zamanlar cok isteme akışına bırak ben kafama cok takardım olsun olsun diye gercekten cok istiyordum . İstemediğim düşünmediğim ayda hamile kaldım . Şu an evliliğin tadını cıkar

destek olmak yerine neden böyle yaparlar anlamıyorum kendi cinslerimiz bize daha kötü olabiliyor
Çünkü çekemiyorlar canım. Hayır bide yani tanımıyor etmiyor neyin boş lafını yapıyorlar anlamadım. Ama sadece şunu bilebiliriz yorum yapmak için yapmış belli.

Çok teşekkür ederim tadını çıkarmaya çalışıyoruz :) ikimizde akışına bıraktık olursa olur artık

Kimsenin sizi çekemediği yok yazanların coğunun çocuğu var zaten. Korunmayan insan hamile kalmak istiyor demektir yeni evli olduğunuz içinde size yazan çocuk tecrübesi olan kişilerin acele etmenizin sonucunda pişman olacağınızı bildiğinden yazdıkları şeyler gayet normal.
Bende aynısını söylüyorum ne bu acele? Sonra cok ağlarsınız.

çocuğunuz erken oldu ya da oldu diye çok mu ağladınız.

acele ettiğim yok 1 2 kere korunmadık ve olabilir mi ihtimali diye soruyorum. çocuk istiyorum ne yapmalıyım diye değil

Çünkü çekemiyorlar canım. Hayır bide yani tanımıyor etmiyor neyin boş lafını yapıyorlar anlamadım. Ama sadece şunu bilebiliriz yorum yapmak için yapmış belli.
Neyi çekemiyor olabiliriz ki mesela, merak ettim

Yahu belki isteyerek hamile kalmistir, herkesin evliligi sorunlu olacak diye bir sart yok.

Adetinize 3 gun varsa erken gebelik testi yapabilirsiniz. Hem gebelik istemiyorsaniz kurtaj yollarini da erkenden arastirmaya baslamis olursunuz.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

çocuğunuz erken oldu ya da oldu diye çok mu ağladınız.
Birincisi Cocuğum erken olmadı ikincisi erken olmadığı için ağlamama gerek kalmadı. Çünkü kocamla yeterincee zaman geçirdik beraber hemen cocuk stresine düşüp birbirimize girmedik sonrasında da. İstiyorsunuz ki korunmamışsınız doğal olarakta hamile olabilirsiniz inşallah hamilesinizdir gönlünüzdeki bu çünkü.

teşekkür ederim. Bugün testi alamayı düşünüyorum hayırlısı bakalım. Olursa da anne olmayı isterim

ne kadar güzel mutl bi hayatınız var böyle devam eder inşallah.
Bende eşimle öyle sorunlar yaşayacağımı düşünmediğim için erken olması ya da olmaması sorun değil.
hayırlısı diyelim

Çocukları olup tecrübeli olabilirler bodozloma dalar gibi cevap yazıyorlar evliler ve çocukları var bide bu insanların öyle mi ne yazıkki o zaman o çocukları büyüten annelere böyle konuşan insanlar nasıl bir ebeveyn olur acaba düşünmek bile istemiyorum.
Ki kız evlenmiş etmiş eşinden tabikide çocuğu olucak ne erken ne geç neden pişman olsun???
Yine sizde yorum yapmak için yapmışsınız yazarken az o yargılamayı nasıl yaparken yazıyorsunuz ya birde biraz sağ tarafınızdan düşünüp yazın…

O Orangegreysky

simdi de anne olmayi isterim diyor? Neyse gebelik hormonlari sacmalatiyor olabilir. Kizcagiz yeni evli muhtemelen ne dusunecegini kestiremiyor. Ustune gitmek istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…