- 31 Ağustos 2023
- 161
- 170
- 18
- 28
- Konu Sahibi picassolina
-
çok teşekkür ederim tabi ki anne olmayı istiyorum :)Tsbiki hamile kalmayı şu anda istiyorsan iyi olur canm. Ben evlendiğinde beri hiç korunmadı 19 . Ayımda aklınca korunurken hamile kaldım. İstiyorsan anne olmayı inşallah en kısa sürede mücizene kavuşursun
Canım onların içi kararmış bizim toz pembe düşüncelerimiz gerdi galiba onları yazıkkhayatınızda ne yaşıyorsanız gerçekten üzgnüm sizin adınıza. Biz pembe rüyalarda kalalım
Sana tavsiye canm şu ilk zamanlar cok isteme akışına bırak ben kafama cok takardım olsun olsun diye gercekten cok istiyordum . İstemediğim düşünmediğim ayda hamile kaldım . Şu an evliliğin tadını cıkarbende hormonlardandır diye düşünüyorum ama diğer ihtimal de beni mutlu eder tabi ki
destek olmak yerine neden böyle yaparlar anlamıyorum kendi cinslerimiz bize daha kötü olabiliyorCanım onların içi kararmış bizim toz pembe düşüncelerimiz gerdi galiba onları yazıkk
Çünkü çekemiyorlar canım. Hayır bide yani tanımıyor etmiyor neyin boş lafını yapıyorlar anlamadım. Ama sadece şunu bilebiliriz yorum yapmak için yapmış belli.destek olmak yerine neden böyle yaparlar anlamıyorum kendi cinslerimiz bize daha kötü olabiliyor
Çok teşekkür ederim tadını çıkarmaya çalışıyoruz :) ikimizde akışına bıraktık olursa olur artıkSana tavsiye canm şu ilk zamanlar cok isteme akışına bırak ben kafama cok takardım olsun olsun diye gercekten cok istiyordum . İstemediğim düşünmediğim ayda hamile kaldım . Şu an evliliğin tadını cıkar
evet teşekkür ederim elifcim sanadaÇünkü çekemiyorlar canım. Hayır bide yani tanımıyor etmiyor neyin boş lafını yapıyorlar anlamadım. Ama sadece şunu bilebiliriz yorum yapmak için yapmış belli.
Olur Allah'ın izniyle canmÇok teşekkür ederim tadını çıkarmaya çalışıyoruz :) ikimizde akışına bıraktık olursa olur artık
Bazıları öyle polemik yaratmayı seviyor konuyu başka şeylere cekiyorlar ne yazıkkiÇünkü çekemiyorlar canım. Hayır bide yani tanımıyor etmiyor neyin boş lafını yapıyorlar anlamadım. Ama sadece şunu bilebiliriz yorum yapmak için yapmış belli.
çocuğunuz erken oldu ya da oldu diye çok mu ağladınız.Kimsenin sizi çekemediği yok yazanların coğunun çocuğu var zaten. Korunmayan insan hamile kalmak istiyor demektir yeni evli olduğunuz içinde size yazan çocuk tecrübesi olan kişilerin acele etmenizin sonucunda pişman olacağınızı bildiğinden yazdıkları şeyler gayet normal.
Bende aynısını söylüyorum ne bu acele? Sonra cok ağlarsınız.
Neyi çekemiyor olabiliriz ki mesela, merak ettimÇünkü çekemiyorlar canım. Hayır bide yani tanımıyor etmiyor neyin boş lafını yapıyorlar anlamadım. Ama sadece şunu bilebiliriz yorum yapmak için yapmış belli.
Birincisi Cocuğum erken olmadı ikincisi erken olmadığı için ağlamama gerek kalmadı. Çünkü kocamla yeterincee zaman geçirdik beraber hemen cocuk stresine düşüp birbirimize girmedik sonrasında da. İstiyorsunuz ki korunmamışsınız doğal olarakta hamile olabilirsiniz inşallah hamilesinizdir gönlünüzdeki bu çünkü.çocuğunuz erken oldu ya da oldu diye çok mu ağladınız.
teşekkür ederim. Bugün testi alamayı düşünüyorum hayırlısı bakalım. Olursa da anne olmayı isterimYahu belki isteyerek hamile kalmistir, herkesin evliligi sorunlu olacak diye bir sart yok.
Adetinize 3 gun varsa erken gebelik testi yapabilirsiniz. Hem gebelik istemiyorsaniz kurtaj yollarini da erkenden arastirmaya baslamis olursunuz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yahu belki isteyerek hamile kalmistir, herkesin evliligi sorunlu olacak diye bir sart yok.
olmasını ben istemiyorum. balayında ertesi gün hapı da alamadım((
ne kadar güzel mutl bi hayatınız var böyle devam eder inşallah.Birincisi Cocuğum erken olmadı ikincisi erken olmadığı için ağlamama gerek kalmadı. Çünkü kocamla yeterincee zaman geçirdik beraber hemen cocuk stresine düşüp birbirimize girmedik sonrasında da. İstiyorsunuz ki korunmamışsınız doğal olarakta hamile olabilirsiniz inşallah hamilesinizdir gönlünüzdeki bu çünkü.
Çocukları olup tecrübeli olabilirler bodozloma dalar gibi cevap yazıyorlar evliler ve çocukları var bide bu insanların öyle mi ne yazıkki o zaman o çocukları büyüten annelere böyle konuşan insanlar nasıl bir ebeveyn olur acaba düşünmek bile istemiyorum.Kimsenin sizi çekemediği yok yazanların coğunun çocuğu var zaten. Korunmayan insan hamile kalmak istiyor demektir yeni evli olduğunuz içinde size yazan çocuk tecrübesi olan kişilerin acele etmenizin sonucunda pişman olacağınızı bildiğinden yazdıkları şeyler gayet normal.
Bende aynısını söylüyorum ne bu acele? Sonra cok ağlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?