- 31 Ağustos 2023
- 161
- 170
- 18
- 28
- Konu Sahibi picassolina
-
böyle yazınca egon tatmin oldu mu. Hissettin mi kendini en üstün bilgili falanO Orangegreysky
simdi de anne olmayi isterim diyor? Neyse gebelik hormonlari sacmalatiyor olabilir. Kizcagiz yeni evli muhtemelen ne dusunecegini kestiremiyor. Ustune gitmek istemem
Yok banane de zaten isteyen istediği zaman hamile kalabilir, bence çok erken 3 hafta, insan 40 yıllık arkadaşıyla aynı evde 3 gün kalınca kavga ediyor, bir insanın iyi bi eş iyi bi anne baba olduğunu anlamak bence zaman alan bi şey. Ama benim hayatım benim düşüncem bu, kendisi erkenden istiyorsa buyursun ama şaşırması garibime gitti benim sadeceO Orangegreysky
simdi de anne olmayi isterim diyor? Neyse gebelik hormonlari sacmalatiyor olabilir. Kizcagiz yeni evli muhtemelen ne dusunecegini kestiremiyor. Ustune gitmek istemem
sen benim tripli olduğumu ve pembe rüyada olduğumu nerden biliyorsun acaba leyla hanımcımmmm.
Ben şuan gayet uyanık iş yerimde odamda bilgisayarımın başında oturmuş molamda sizin gibi boş konuşan insanları izliyorum heee yorum yapmaktanda kaçınmıyorum…..
Neyi çekemiyor olabiliriz ki mesela, merak ettim
Yaa arkadaşım annelerimiz babalarımız yıllarını devirmiş evlilikte 3 tane çocuğu var yeri geliyor eğlenip gülüyor yeri gelip ağlıyorlar kavga ediyorlar. Allah aşkına bir kendinize gelin boş konuşmayı kesin ya.Yok banane de zaten isteyen istediği zaman hamile kalabilir, bence çok erken 3 hafta, insan 40 yıllık arkadaşıyla aynı evde 3 gün kalınca kavga ediyor, bir insanın iyi bi eş iyi bi anne baba olduğunu anlamak bence zaman alan bi şey. Ama benim hayatım benim düşüncem bu, kendisi erkenden istiyorsa buyursun ama şaşırması garibime gitti benim sadece
evet sadece böyle bi durum oldu hamile olablir miyim belirtiler var ama diye bi soru sordum alt tarafı neden bu kadar abarttınız anlamadım. GaripsinizYok banane de zaten isteyen istediği zaman hamile kalabilir, bence çok erken 3 hafta, insan 40 yıllık arkadaşıyla aynı evde 3 gün kalınca kavga ediyor, bir insanın iyi bi eş iyi bi anne baba olduğunu anlamak bence zaman alan bi şey. Ama benim hayatım benim düşüncem bu, kendisi erkenden istiyorsa buyursun ama şaşırması garibime gitti benim sadece
Yok benim annem çocuk yaptığı için, dayak yediği halde boşanamayan taraftaydı. Şimdiki aklı olsa yapmazdı muhtemelenYaa arkadaşım annelerimiz babalarımız yıllarını devirmiş evlilikte 3 tane çocuğu var yeri geliyor eğlenip gülüyor yeri gelip ağlıyorlar kavga ediyorlar. Allah aşkına bir kendinize gelin boş konuşmayı kesin ya.
Yok banane de zaten isteyen istediği zaman hamile kalabilir, bence çok erken 3 hafta, insan 40 yıllık arkadaşıyla aynı evde 3 gün kalınca kavga ediyor, bir insanın iyi bi eş iyi bi anne baba olduğunu anlamak bence zaman alan bi şey. Ama benim hayatım benim düşüncem bu, kendisi erkenden istiyorsa buyursun ama şaşırması garibime gitti benim sadece
Neyin kafasını yaşıyorsun sen ya çocuk kafa yaptı galiba sana az bir kendini balkondan kafanı çıkarda oksijen al.Belli kuzum belli.
Başarılar. Allah gönlüne göre versin
Bana yazmadin herhalde?böyle yazınca egon tatmin oldu mu. Hissettin mi kendini en üstün bilgili falan
Her erken diyene sen kendine bak cısss demeniz garip sadece. Ben abartan bi şey yazmadımevet sadece böyle bi durum oldu hamile olablir miyim belirtiler var ama diye bi soru sordum alt tarafı neden bu kadar abarttınız anlamadım. Garipsiniz
Boş konuşuyorsunuz söylemek istediğim için yazdım. Bu tanıyor veya tanıyor olmamam gerek yok.Yok benim annem çocuk yaptığı için, dayak yediği halde boşanamayan taraftaydı. Şimdiki aklı olsa yapmazdı muhtemelenKarşınızda da dostunuz yok bana boş konuş konuşma diyemezsiniz, had sorununuz var sanırım.
Soruma cevap alamadım. Neyi çekemiyoruz?
Tanımakla alakalı değil, haddiniz değil birine boş konuşma gibi laubali tavırla yaklaşmak.Boş konuşuyorsunuz söylemek istediğim için yazdım. Bu tanıyor veya tanıyor olmamam gerek yok.
Kız orda düzgünce birşey sormak için yazı yazmış. Arkadaşın güzel üslubunu çekemiyor olabilirsiniz.
konu çok dağıldı. beni sinirlendiren saçmalatıyor kelimesiydi. Bu platforma yeni katıldım ve burada kadınların bu konuda yardımcı olaaklarını düşündüğüm için yazdım yardımcı olmak yerine yorum yapmak ve yargılamakta varmış öğrenmiş olduk. Teşşekkür ederim herkeseTanımakla alakalı değil, haddiniz değil birine boş konuşma gibi laubali tavırla yaklaşmak.
Tamam insanlar da erken demiş. Çekilemeyen neresi burada? Bence erken ama hayat sizin hayatınız demişim ben de hatta. Vay benim çekememezliğime :)
Laubalililiği siz yaptınız ilk başta. Kız sadece hamile olabilir miyim diye sordu. Sormaz olaydı sizin gibi insanlar olduğunu nerden bilebilir.Tanımakla alakalı değil, haddiniz değil birine boş konuşma gibi laubali tavırla yaklaşmak.
Tamam insanlar da erken demiş. Çekilemeyen neresi burada? Bence erken ama hayat sizin hayatınız demişim ben de hatta. Vay benim çekememezliğime :)
Tamam bizim gibi insanları beğenmiyorsanız burada bulunma sebebiniz nedir? Herkes sürekli soru sahiplerinin gönlünü hoşlayacak diye bi kural yok sitede, üye olurken okumadınız galiba.Laubalililiği siz yaptınız ilk başta. Kız sadece hamile olabilir miyim diye sordu. Sormaz olaydı sizin gibi insanlar olduğunu nerden bilebilir.
ne olsun istiyosun anlamadım kapat artık konuyu. Sürekli genelleme yaparak konuşuyosun. Sana gönlümü hoşla diyen de olmadı.Tamam bizim gibi insanları beğenmiyorsanız burada bulunma sebebiniz nedir? Herkes sürekli soru sahiplerinin gönlünü hoşlayacak diye bi kural yok sitede, üye olurken okumadınız galiba.
Hanımefendi ben sizi alıntılamıyorum. Alıntıladığım kişi size sırf erken dendi diye çekemiyorlar demiş ya merak ettim neyi çekmediğimizi. Sorunuz kapansın istiyorsanız Mune hanımı etiketleyebilirsiniz ya da beni konudan engelleyebilirsiniz.ne olsun istiyosun anlamadım kapat artık konuyu. Sürekli genelleme yaparak konuşuyosun. Sana gönlümü hoşla diyen de olmadı.
Sen soru sormayı çok seviyorsun galiba???Tamam bizim gibi insanları beğenmiyorsanız burada bulunma sebebiniz nedir? Herkes sürekli soru sahiplerinin gönlünü hoşlayacak diye bi kural yok sitede, üye olurken okumadınız galiba.
Hıhı çok :)Sen soru sormayı çok seviyorsun galiba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?