3 HAFTALIK EVLİYİM HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI

O Orangegreysky

simdi de anne olmayi isterim diyor? Neyse gebelik hormonlari sacmalatiyor olabilir. Kizcagiz yeni evli muhtemelen ne dusunecegini kestiremiyor. Ustune gitmek istemem
Yok banane de zaten isteyen istediği zaman hamile kalabilir, bence çok erken 3 hafta, insan 40 yıllık arkadaşıyla aynı evde 3 gün kalınca kavga ediyor, bir insanın iyi bi eş iyi bi anne baba olduğunu anlamak bence zaman alan bi şey. Ama benim hayatım benim düşüncem bu, kendisi erkenden istiyorsa buyursun ama şaşırması garibime gitti benim sadece

Belli kuzum belli.
Başarılar. Allah gönlüne göre versin

Neyi çekemiyor olabiliriz ki mesela, merak ettim
Yaa arkadaşım annelerimiz babalarımız yıllarını devirmiş evlilikte 3 tane çocuğu var yeri geliyor eğlenip gülüyor yeri gelip ağlıyorlar kavga ediyorlar. Allah aşkına bir kendinize gelin boş konuşmayı kesin ya.

evet sadece böyle bi durum oldu hamile olablir miyim belirtiler var ama diye bi soru sordum alt tarafı neden bu kadar abarttınız anlamadım. Garipsiniz

Yok benim annem çocuk yaptığı için, dayak yediği halde boşanamayan taraftaydı. Şimdiki aklı olsa yapmazdı muhtemelen Karşınızda da dostunuz yok bana boş konuş konuşma diyemezsiniz, had sorununuz var sanırım.

Soruma cevap alamadım. Neyi çekemiyoruz?

:) yeni evlendigi icin sasirmistir, cok olasi duygular bunlar. Evet bende erken oldugunu dusunuyorum yuzeysel bakinca ama her evliligin dinamikleri farkli oldugu icin bisey denmiyor.

evet sadece böyle bi durum oldu hamile olablir miyim belirtiler var ama diye bi soru sordum alt tarafı neden bu kadar abarttınız anlamadım. Garipsiniz
Her erken diyene sen kendine bak cısss demeniz garip sadece. Ben abartan bi şey yazmadım

Boş konuşuyorsunuz söylemek istediğim için yazdım. Bu tanıyor veya tanıyor olmamam gerek yok.
Kız orda düzgünce birşey sormak için yazı yazmış. Arkadaşın güzel üslubunu çekemiyor olabilirsiniz.

Tanımakla alakalı değil, haddiniz değil birine boş konuşma gibi laubali tavırla yaklaşmak.

Tamam insanlar da erken demiş. Çekilemeyen neresi burada? Bence erken ama hayat sizin hayatınız demişim ben de hatta. Vay benim çekememezliğime :)

konu çok dağıldı. beni sinirlendiren saçmalatıyor kelimesiydi. Bu platforma yeni katıldım ve burada kadınların bu konuda yardımcı olaaklarını düşündüğüm için yazdım yardımcı olmak yerine yorum yapmak ve yargılamakta varmış öğrenmiş olduk. Teşşekkür ederim herkese

Laubalililiği siz yaptınız ilk başta. Kız sadece hamile olabilir miyim diye sordu. Sormaz olaydı sizin gibi insanlar olduğunu nerden bilebilir.

Laubalililiği siz yaptınız ilk başta. Kız sadece hamile olabilir miyim diye sordu. Sormaz olaydı sizin gibi insanlar olduğunu nerden bilebilir.
Tamam bizim gibi insanları beğenmiyorsanız burada bulunma sebebiniz nedir? Herkes sürekli soru sahiplerinin gönlünü hoşlayacak diye bi kural yok sitede, üye olurken okumadınız galiba.

Tamam bizim gibi insanları beğenmiyorsanız burada bulunma sebebiniz nedir? Herkes sürekli soru sahiplerinin gönlünü hoşlayacak diye bi kural yok sitede, üye olurken okumadınız galiba.
ne olsun istiyosun anlamadım kapat artık konuyu. Sürekli genelleme yaparak konuşuyosun. Sana gönlümü hoşla diyen de olmadı.

ne olsun istiyosun anlamadım kapat artık konuyu. Sürekli genelleme yaparak konuşuyosun. Sana gönlümü hoşla diyen de olmadı.
Hanımefendi ben sizi alıntılamıyorum. Alıntıladığım kişi size sırf erken dendi diye çekemiyorlar demiş ya merak ettim neyi çekmediğimizi. Sorunuz kapansın istiyorsanız Mune hanımı etiketleyebilirsiniz ya da beni konudan engelleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…