- Konu Sahibi picassolina
-
Kızlar merhaba,
evleneli 3 hafta oldu. Yumurtlama dönemim düğünümden 1 gün önceydi ilişkiye girdiğim gün düşük ihtimal diyor ama hiç korunmadık. Bir iki gündür kasık ağrım bel ağrım ve mide bulantım var hamile olabilir miyim ? adetime 3 gün var meraktan ölcemmmmmm
Test yapın çıkarKızlar merhaba,
evleneli 3 hafta oldu. Yumurtlama dönemim düğünümden 1 gün önceydi ilişkiye girdiğim gün düşük ihtimal diyor ama hiç korunmadık. Bir iki gündür kasık ağrım bel ağrım ve mide bulantım var hamile olabilir miyim ? adetime 3 gün var meraktan ölcemmmmmm
harika yorum :))))Yani korunmuyorsanız niye şaşırıyorsunuz ki, sürpriz değil gökten de inmiyor bebeler malum. Uygulamalar %100 doğru değil eğer yumurtlamanızı öyle takip ediyorsanız. Olabilirsiniz
Acelesi sizi ilgilendirmiyor malesefKorunmasız ilişkiye giriyorsan tabiki var.
Ayrıca bu ne acele?
Azıcık tanı, gör.
yaşınız kaçbu konu hakkında bilgim yok o yüzden de sizlere yazdım. istemiyor değilim olursa allahtan zaten sadece bir iki kere oldu ve bu dönemde olmaz demişlerdi ondan emin olmak istedim
Hayır. Bir defa denedim o ay hamile kalamadım. En son reglim bittikten tam 1 hafta sonra hemen hemen 6 7 gün arka arkaya ilişki yaşadım ancak yatıp saatlerce kalmadım. Yapıp kalktım gezdim duş aldım vs. 1 hafta sonra gaz sorunu yaşamaya başladım. Şiddetli kasık ağrısı sorunu yaşamaya başladım. Regle 3 4 gün kala tüm belirtiler belliydi ama kanda gebelik çıkmıyordu değer 2 falandı. Regl günü 157 çıktı 1 hafta sonra 5 binlere kadar çıktı. Yaklaşık 9 10 haftalıkken de kalbi durdu zaten.Merhaba,
Ben evleneli 9 ay oldu 1,5 aylık evliyken korunduğum halde hamile kaldım. 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.
Nisan ayından beri isteyerek korunmuyoruz ve hamile kalamıyorum. Siz gün ovulasyon testi tabiki felan yaptınız mı acaba
Hemen bi karamsar düşünce. çevreniz gördükleriniz nasıl bimiyorum ama benim hayatımı bu tarzda lütfen yorumlamayın.Ne acelen var yasonra yine konu gelir bi çocuğum var kocam şöyle yaptı böyle anlaşamıyoruz diye…
Psikolojikte olabilir. Hamilelikteşimdi korunuyoruz ama şuan yeni olduğu için ağrılarım psikolojik mide bulantım oluyo olabilir mi
25 yaşındayım bu konularda pek bi bilgim ve bunları konuşacak çevrem yoktuyaşınız kaç
Anladım.Hayır. Bir defa denedim o ay hamile kalamadım. En son reglim bittikten tam 1 hafta sonra hemen hemen 6 7 gün arka arkaya ilişki yaşadım ancak yatıp saatlerce kalmadım. Yapıp kalktım gezdim duş aldım vs. 1 hafta sonra gaz sorunu yaşamaya başladım. Şiddetli kasık ağrısı sorunu yaşamaya başladım. Regle 3 4 gün kala tüm belirtiler belliydi ama kanda gebelik çıkmıyordu değer 2 falandı. Regl günü 157 çıktı 1 hafta sonra 5 binlere kadar çıktı. Yaklaşık 9 10 haftalıkken de kalbi durdu zaten.
amiiinnAnladım.
Bu arada sizede çok geçmiş olsun. Allahım bize ve tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin İnşallah
Hormonlar değişiyor şu an rahim adepte olmaya başlıyor ondan oluyor olabilr tabiki gebelikte olabilr bazı kişiler direk ilk geceden hamile kalıyorşimdi korunuyoruz ama şuan yeni olduğu için ağrılarım psikolojik mide bulantım oluyo olabilir mi
şaşırmıyorum olabilir miyim diye soruyorm. İnsanlar neden böyleKorunmayınca neden şaşırıyorsunuz ki?
Ay Allahım standart yeni evlenmiş gelin tribi.Acelesi sizi ilgilendirmiyor malesef
Hormonlar değişiyor şu an rahim adepte olmaya başlıyor ondan oluyor olabilr tabiki gebelikte olabilr bazı kişiler direk ilk geceden hamile kalıyor
hayatınızda ne yaşıyorsanız gerçekten üzgnüm sizin adınıza. Biz pembe rüyalarda kalalımAy Allahım standart yeni evlenmiş gelin tribi.
Sen böyle pembe rüyalarda yaşamaya devam et.
O rüyadan uyandığında görürsün.
Tsbiki hamile kalmayı şu anda istiyorsan iyi olur canm. Ben evlendiğinde beri hiç korunmadı 19 . Ayımda aklınca korunurken hamile kaldımbende hormonlardandır diye düşünüyorum ama diğer ihtimal de beni mutlu eder tabi ki
sen benim tripli olduğumu ve pembe rüyada olduğumu nerden biliyorsun acaba leyla hanımcımmmm.Ay Allahım standart yeni evlenmiş gelin tribi.
Sen böyle pembe rüyalarda yaşamaya devam et.
O rüyadan uyandığında görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?