3 HAFTALIK EVLİYİM HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI

Korunmasız ilişkiye giriyorsan tabiki var.
Ayrıca bu ne acele?
Azıcık tanı, gör.

Test yapın çıkar

Hayır. Bir defa denedim o ay hamile kalamadım. En son reglim bittikten tam 1 hafta sonra hemen hemen 6 7 gün arka arkaya ilişki yaşadım ancak yatıp saatlerce kalmadım. Yapıp kalktım gezdim duş aldım vs. 1 hafta sonra gaz sorunu yaşamaya başladım. Şiddetli kasık ağrısı sorunu yaşamaya başladım. Regle 3 4 gün kala tüm belirtiler belliydi ama kanda gebelik çıkmıyordu değer 2 falandı. Regl günü 157 çıktı 1 hafta sonra 5 binlere kadar çıktı. Yaklaşık 9 10 haftalıkken de kalbi durdu zaten.

Anladım.
Bu arada sizede çok geçmiş olsun. Allahım bize ve tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin İnşallah

bende hormonlardandır diye düşünüyorum ama diğer ihtimal de beni mutlu eder tabi ki
Tsbiki hamile kalmayı şu anda istiyorsan iyi olur canm. Ben evlendiğinde beri hiç korunmadı 19 . Ayımda aklınca korunurken hamile kaldım . İstiyorsan anne olmayı inşallah en kısa sürede mücizene kavuşursun

Ay Allahım standart yeni evlenmiş gelin tribi.
Sen böyle pembe rüyalarda yaşamaya devam et.
O rüyadan uyandığında görürsün.
sen benim tripli olduğumu ve pembe rüyada olduğumu nerden biliyorsun acaba leyla hanımcımmmm.
Ben şuan gayet uyanık iş yerimde odamda bilgisayarımın başında oturmuş molamda sizin gibi boş konuşan insanları izliyorum heee yorum yapmaktanda kaçınmıyorum…..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…