Geç kalmışlar baştan tavrını koyMerhaba değerli kk hanımları.
Ben henüz 3 haftalık evliyim ve kocamın annesi ve babası yatılıya gelmek istiyorlar. Aramızda 2 buçuk saat mesafe var, bize gelip 2-3 gün duracaklarmıṣ. Ya ben anlamıyorum. Daha 3 haftalık evli bir çifte yatılıya gelmeleri normal mi?
Niṣanlıyken de sürekli kayınvalidem diyordu iṣte sizde yatılıya kalmak için çarṣaf aldım diye. Eṣimin diğer kardeṣleri çok daha uzak mesafede oturuyorlar.
Eṣimi çok seviyorum aramız çoook çok iyi. Hiç bir zaman (sevgililik dönemi ve niṣanlılık dönemi boyunca) tartıṣmadık.
Ama bu yatılı kalma beni fazlasıyla sinir ediyor. Daha balayı tatilinden yeni geldik, normal mi sizce bize hemen yatılıya gelmeleri? Ben mi abartıyorum?
Üstelik babası çok tuhaf bir adam nerde ne denilceğini bilmiyen birisi, aṣırı karıṣıyor herṣeye. Ne yapmam lazım? Eṣimi de kırmak istemiyorum, çok mutluyuz.
Hadi bir kez idare edin diyelim,ama hepimiz biliyoruz ki bu asla bir defayla bitmez Eşiniz "onlar annem babam" der .Soranlar için... eṣim diyor ki zaten sadece 2-3 kalacaklar.
Birde babasının bir huyu var onlara gidince illa onlarda yatılı kalınır.
Aramız ailesi yüzünden bozulsun istemiyorum ama gerçekten çok sıkıcı bir durum. Herhalde ben bo*u yedim.
ZAten sormadılar da, sadece biz geliyoruz dediler...
Oooo sormadılar bile ne demek.Soranlar için... eṣim diyor ki zaten sadece 2-3 kalacaklar.
Aramız ailesi yüzünden bozulsun istemiyorum ama gerçekten çok sıkıcı bir durum. Herhalde ben bo*u yedim.
İlk okuduğumda ailesidir 2 - 3 gün oğlunun yeni evi heves etmişlerdir çok büyütmeyin diyecektim. Ama sormadan geliyorlarsa geçmiş olsun. Üzmek istemem ama sizde farkındasınız bundan sonraki sürecin. Bir seçenek olarak sizde sonraki hafta kendi ailenizi davet edip 1 hafta ağırlasanız. Oda rahatsız olsun, bir daha seninkiler gelirse bende ailemi çağırırım, kendi evinde uzanıp rahat etmeyi unutursun deyin. Belki geri adım atar. Diğer seçenek kayınvalidenizi arayıp siz gelecekmişsiniz ama biz başka plan yapmıştık, başbaşa biryerlere kaçalım dedik, biz müsait olduğumuz hafta sizi davet edeceğiz deyin. Yada arkadaşlarınızı davet edin, kayınvalideniz rahat edemesin.Soranlar için... eṣim diyor ki zaten sadece 2-3 kalacaklar.
Benimkiler 4 günlük gelin iken çoluk çocuk maaile geldiler. Anlayamadım. Düğün iznim bitmeden tam 4 kez ağırladım. Sonra 1 hafta durdular ertesi hafta geldiler. Pamdemi oldu eve kapandık. Baktım ki cılkını çıkarıyorlar mesafe koydum. Beni düşman bellediler. Yaptığım hizmeti ikramı görevim olarak görmeye başladılar. 2.5 seneme mal oldu ama şuan görüşmüyorum kafam rahat. Fakat hatırladıkça ürperiyorumBenimkiler 1 buçuk haftalık evliydik karı koca gelip 4 gece kalmışlardı. Sadece geliyoruz diyip geldiler. Kimseye sormadılar aramızdaki mesafede 1buçuk 2 saat şaka gibi tipler. Müsait değiliz desekte geliyorlar. O yüzden kesinlikle izin vermeyin gelmelerine sonra eşinizle hiç huzurunuz olmuyor. Çünkü ilk başta böyle rahat gelince sürekli telefonda gelme planları yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?