3 haftalık evliyiz yatılı misafir

Aynı şekilde ilk haftadan geldiler eşimin ailesi. Sonra her hafta sonu kalmaya geldiler ve fizan değildi aynı şehirde farklı ilçelerde oturuyorduk. Yol toplasan 20 dk etmiyor eltimler çocuk çoluk bize kalmaya geliyor bana kim soruyor kimse. Eşin birşey demiyorsa birşey de diyemiyorsun öyle b*ktan bir durum. Burada iş eşte bitiyor gelene müsait değiliz diyecek. Bir kaç ayınız size özel kalsın. Sınır çekin ayrıca baştan sınır koymazsanız sonra koyulmuyor bir bardak soğuk su içersiniz.

2-3 gün bişey değil ama ben de istemezdim. Yatılı misafir sevmiyorum zaten

Geç kalmışlar baştan tavrını koy

Soranlar için... eṣim diyor ki zaten sadece 2-3 kalacaklar.
Birde babasının bir huyu var onlara gidince illa onlarda yatılı kalınır.
Aramız ailesi yüzünden bozulsun istemiyorum ama gerçekten çok sıkıcı bir durum. Herhalde ben bo*u yedim.
ZAten sormadılar da, sadece biz geliyoruz dediler...

Hadi bir kez idare edin diyelim,ama hepimiz biliyoruz ki bu asla bir defayla bitmez Eşiniz "onlar annem babam" der .
Siz" aman ben kırılayım eşim kırılmasın" dersiniz Kv ,kb zaten düşüncesiz omrunuz bunları çekmekle geçer.Olur olmadık yerde patlarsiniz Eşiniz sizi saygısız, düşüncesiz ve geçimsiz görür Yani bu hikayede yanan siz olursunuz.......

Oooo sormadılar bile ne demek.

Orası bizim evimiz haber verip geliriz demek. Şimdi önünü almazsanız çok çekersiniz çünkü eşiniz de aman ne olacak diyen kocalardan.

Şimdi söylediklerinde tepki vermediğiniz için arayıp gelmeyin demek olmaz ama eşinizle net bir konuşma yapmalısınız.

"Ne kadar anne babalarımız olsa da biz artık bir aileyiz ve ayrı evimiz var. Bize müsait misiniz diye sormadan evimize ne senin ne benim ailemiz akraba arkadaş kimsenin gelmesini istemem. Arayıp geliyoruz dememeliler önce sormalılar. Bu seferlik böyle olsun kalp kırmayalım ama bir daha ki sefere kabul etmem haberin olsun" gibi bir konuşma.

Her şeye evet dersen ilerde sana hiç danışmadan bir şeyler yaparlar.. İlk 2 ay gelmemeleri gerek bence eşine ben daha evime alisamadim nasıl olucak de strese gir üzül bari 2 ay sonra gelselerdi lütfen annenlere söyle de.. şimdi düşünüyorum da gerçekten ben evime 2 ayda anca alıştım düzenime vs insanlarin derdi ne böyle hemen kalmak istemeleri anlamıyorum.. babası da şunu şuraya koysaydiniz vs her şeye karışırsa biz böyle beğendik tarzında konuş kendini ezdirme ben ilk Nişanlilik döneminde her şeye evet dedim ağzım çok yandı sonradan duzelttim her şeyi

İlk okuduğumda ailesidir 2 - 3 gün oğlunun yeni evi heves etmişlerdir çok büyütmeyin diyecektim. Ama sormadan geliyorlarsa geçmiş olsun. Üzmek istemem ama sizde farkındasınız bundan sonraki sürecin. Bir seçenek olarak sizde sonraki hafta kendi ailenizi davet edip 1 hafta ağırlasanız. Oda rahatsız olsun, bir daha seninkiler gelirse bende ailemi çağırırım, kendi evinde uzanıp rahat etmeyi unutursun deyin. Belki geri adım atar. Diğer seçenek kayınvalidenizi arayıp siz gelecekmişsiniz ama biz başka plan yapmıştık, başbaşa biryerlere kaçalım dedik, biz müsait olduğumuz hafta sizi davet edeceğiz deyin. Yada arkadaşlarınızı davet edin, kayınvalideniz rahat edemesin.

Net olun eşinizle net konuşun bu konuları aynı özeni kendi aileniz içinde gösterin eğerki eşiniz anlamazsa kendi ailenize söyleyin zırt pırt habersiz gelsinler

Benimkiler 1 buçuk haftalık evliydik karı koca gelip 4 gece kalmışlardı. Sadece geliyoruz diyip geldiler. Kimseye sormadılar aramızdaki mesafede 1buçuk 2 saat şaka gibi tipler. Müsait değiliz desekte geliyorlar. O yüzden kesinlikle izin vermeyin gelmelerine sonra eşinizle hiç huzurunuz olmuyor. Çünkü ilk başta böyle rahat gelince sürekli telefonda gelme planları yapıyorlar.

Eşinizi kırın lütfen. Şimdiden ayak yapıyorlar. Tecrübe edinmiş biri olarak sakın yapmayın. Zaten kötü olacaksınız en azından en güzel günleriniz içinizde ukde kalmasın. Eşimi kırmak istemiyorum diyorsunuz ama eşinizle aranızdaki kırgınlıklar nefret hep aile yüzünden çıkacak gerek yok

Normalde gelip kalsınlar ne olacak derdim ama artık yok öyle iyi niyetli düşünmek.Kesinlikle biz hep varız,hep gelicez diye kendilerine yer edinecekler bence.Eşinle aran ailesi söz konusu olduğu zaman ne olacak önemli olan bu bence doğru tarafı seçebilecek mi?

Simdiden önunu alin bu durumun. Sinirlarinizi cizmezseniz ilerde daha cok zorlanirsiniz. Simdi aramiz bozulmasin diye cektiginiz hersey ileride sizi daha cok huzursuz edicek daha buyuk sorunlara yol acicak.

Benimkiler 4 günlük gelin iken çoluk çocuk maaile geldiler. Anlayamadım. Düğün iznim bitmeden tam 4 kez ağırladım. Sonra 1 hafta durdular ertesi hafta geldiler. Pamdemi oldu eve kapandık. Baktım ki cılkını çıkarıyorlar mesafe koydum. Beni düşman bellediler. Yaptığım hizmeti ikramı görevim olarak görmeye başladılar. 2.5 seneme mal oldu ama şuan görüşmüyorum kafam rahat. Fakat hatırladıkça ürperiyorum

Normal degil tabi. Cunku bizim millette dozunda birakmak diye bisey yok. Katlanarak artan ve eziyet halini alan yeni versiyonlara evriliyorlar. Simdi 3 haftada bir gelirler, bisure sonra 2 haftada bir. Bastan sınır koymazsaniz önünü alamazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…