Orası ikinizin evi, eşinizin tek başına yaşadığı ev değil.Eṣimi de kırmak istemiyorum, çok mutluyuz.
Banada 1 aylık evliyken uzaktan 12 14 saat mesafeden 13 günlüğüne gelmişlerdiMerhaba değerli kk hanımları.
Ben henüz 3 haftalık evliyim ve kocamın annesi ve babası yatılıya gelmek istiyorlar. Aramızda 2 buçuk saat mesafe var, bize gelip 2-3 gün duracaklarmıṣ. Ya ben anlamıyorum. Daha 3 haftalık evli bir çifte yatılıya gelmeleri normal mi?
Niṣanlıyken de sürekli kayınvalidem diyordu iṣte sizde yatılıya kalmak için çarṣaf aldım diye. Eṣimin diğer kardeṣleri çok daha uzak mesafede oturuyorlar.
Eṣimi çok seviyorum aramız çoook çok iyi. Hiç bir zaman (sevgililik dönemi ve niṣanlılık dönemi boyunca) tartıṣmadık.
Ama bu yatılı kalma beni fazlasıyla sinir ediyor. Daha balayı tatilinden yeni geldik, normal mi sizce bize hemen yatılıya gelmeleri? Ben mi abartıyorum?
Üstelik babası çok tuhaf bir adam nerde ne denilceğini bilmiyen birisi, aṣırı karıṣıyor herṣeye. Ne yapmam lazım? Eṣimi de kırmak istemiyorum, çok mutluyuz.
Merhaba değerli kk hanımları.
Ben henüz 3 haftalık evliyim ve kocamın annesi ve babası yatılıya gelmek istiyorlar. Aramızda 2 buçuk saat mesafe var, bize gelip 2-3 gün duracaklarmıṣ. Ya ben anlamıyorum. Daha 3 haftalık evli bir çifte yatılıya gelmeleri normal mi?
Niṣanlıyken de sürekli kayınvalidem diyordu iṣte sizde yatılıya kalmak için çarṣaf aldım diye. Eṣimin diğer kardeṣleri çok daha uzak mesafede oturuyorlar.
Eṣimi çok seviyorum aramız çoook çok iyi. Hiç bir zaman (sevgililik dönemi ve niṣanlılık dönemi boyunca) tartıṣmadık.
Ama bu yatılı kalma beni fazlasıyla sinir ediyor. Daha balayı tatilinden yeni geldik, normal mi sizce bize hemen yatılıya gelmeleri? Ben mi abartıyorum?
Üstelik babası çok tuhaf bir adam nerde ne denilceğini bilmiyen birisi, aṣırı karıṣıyor herṣeye. Ne yapmam lazım? Eṣimi de kırmak istemiyorum, çok mutluyuz.
Benimkiler 4 günlük gelin iken çoluk çocuk maaile geldiler. Anlayamadım. Düğün iznim bitmeden tam 4 kez ağırladım. Sonra 1 hafta durdular ertesi hafta geldiler. Pamdemi oldu eve kapandık. Baktım ki cılkını çıkarıyorlar mesafe koydum. Beni düşman bellediler. Yaptığım hizmeti ikramı görevim olarak görmeye başladılar. 2.5 seneme mal oldu ama şuan görüşmüyorum kafam rahat. Fakat hatırladıkça ürperiyorum
Ben bu insanları saf kötü olarak görüyorum bilerek yapıyorlar biz oğlumuzun herşeyiyiz ayrı kalmayız demek ister gibi, yani onunla bizim gibi olamazsın göz dağını veriyorlar o kadar kötü insanlar ki gencecik kızlar ailelerinden ayrılıp geliyor, güçleri bizim gibi genç kızlara yetiyor boyundurukları altına alacaklar akılları sıra. Kimsesiz gibi kendi malları gibi görüyorlar. o kadar nefret doluyum ki genç kızların bütün yaşam enerjisini sömürüp kendileri gibi yapmak istiyorlar.Banada 1 aylık evliyken uzaktan 12 14 saat mesafeden 13 günlüğüne gelmişlerdi
Açıkçası bana geldiklerinde ben kötü niyet aramadım. Benim kayınpederim geldi, işlerimiz var anneni de çağır dedi(babam yok). Oda geldi birkaç günlüğüne, üstümüze ev ve araba aldı. Onun işleri ile ilgilenip öyle gitti. Senede 1 gelirler 2 3 gün kalır giderler. Eşimin ailesinin aksine benim ailem 2 3 saat mesafede bi şehirde olduğu için benim ailem daha sık gelir. 2 3 ayda bir 1 haftalığına gelirler. Kardeşim ayrı şehirde o ayrı gelir, annem ayrı gelirBen bu insanları saf kötü olarak görüyorum bilerek yapıyorlar biz oğlumuzun herşeyiyiz ayrı kalmayız demek ister gibi, yani onunla bizim gibi olamazsın göz dağını veriyorlar o kadar kötü insanlar ki gencecik kızlar ailelerinden ayrılıp geliyor, güçleri bizim gibi genç kızlara yetiyor boyundurukları altına alacaklar akılları sıra. Kimsesiz gibi kendi malları gibi görüyorlar. o kadar nefret doluyum ki genç kızların bütün yaşam enerjisini sömürüp kendileri gibi yapmak istiyorlar.
Sizin aileniz çok sık geldiği için böyle düşünüyorsunuz bence , 1 aylık evli çiftin evinde o kadar uzun kalmak bence aşırı saçma. bir de aileniz sık sık geliyor sonuçta o yüzden eş ailesine ses çıkarmak haksızlık olurdu... Ve herkesin kendi fikri tabi ki ama ben kendi ailemin de çok sık gelmesini istemiyorum açıkcası. sürekli misafirle uğraş vs.Açıkçası bana geldiklerinde ben kötü niyet aramadım. Benim kayınpederim geldi, işlerimiz var anneni de çağır dedi(babam yok). Oda geldi birkaç günlüğüne, üstümüze ev ve araba aldı. Onun işleri ile ilgilenip öyle gitti. Senede 1 gelirler 2 3 gün kalır giderler. Eşimin ailesinin aksine benim ailem 2 3 saat mesafede bi şehirde olduğu için benim ailem daha sık gelir. 2 3 ayda bir 1 haftalığına gelirler. Kardeşim ayrı şehirde o ayrı gelir, annem ayrı gelir
Benim KV eltim in eve bir hafta sonra gitti oğluyla beraber iki yıl kaldılarbenim memlekette dugun。oldukdan sonra gwlin geldigim eve iki gun yigeniyle yapisik gezdik aklima o geldi valla ne sinirlenmistim。onlar。dusunmuyo ise yapacak bisey yok malesef
Yani tabiki mesela annemler geliyor, annem herşeye çok müdahale eden bir insan. Allah'tan eşimde bende çalışıyoruz yoksa 2 günü bir arada geçiremezdik. Ben evde yokken evi toparlar temizler. Yazlık yada kışlık hazırlıklarımı yapar akşamda gezer ederiz.Sizin aileniz çok sık geldiği için böyle düşünüyorsunuz bence , 1 aylık evli çiftin evinde o kadar uzun kalmak bence aşırı saçma. bir de aileniz sık sık geliyor sonuçta o yüzden eş ailesine ses çıkarmak haksızlık olurdu... Ve herkesin kendi fikri tabi ki ama ben kendi ailemin de çok sık gelmesini istemiyorum açıkcası. sürekli misafirle uğraş vs.
benimkiler de asla gelebilir miyiz demiyo direk geliyoruz diyorlar.valla gelin gittigin ev kaderindir diyorum başka bişey demiyorum.Soranlar için... eṣim diyor ki zaten sadece 2-3 kalacaklar.
Birde babasının bir huyu var onlara gidince illa onlarda yatılı kalınır.
Aramız ailesi yüzünden bozulsun istemiyorum ama gerçekten çok sıkıcı bir durum. Herhalde ben bo*u yedim.
ZAten sormadılar da, sadece biz geliyoruz dediler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?