3 haftalık evliyiz yatılı misafir

Arkadaş insan azıcık akıl eder, daha alışmamışlardır eve düzenleri yoktur çok yeniler diye düşünür de bi süre gelmez yani.
Hem bir ağırlıkları olsun otursunlar da sizi beklesinler,siz gidin.
Çok ilginç anlayışsız insanların beynini incelemek isterdim.

Ve fakat...
Eşinizle böyleniyiyken, şimdi bunları reddederseniz sizin de içiniz rahat etmeyecek, tuhaflık olacak. O durumu yaşamamak için "şimdilik kabul ediyorum ama düzenimizi kurduktan sonra, alıştıktan sonra davet edelim güzel ağırlayalım isterdim, içime sinmiyor haberin olsun" diyin kocanıza. Ve onlar geldiğinde de henüz tam olarak alışmadığınızı belli edin.
Baktınız aile sıkça gelip gitmek istiyor, o zaman tepkiniz çok farklı olsun.

Eṣimi de kırmak istemiyorum, çok mutluyuz.
Orası ikinizin evi, eşinizin tek başına yaşadığı ev değil.
Dolayısıyla, eşinizi kırmanız gerekiyorsa kıracaksınız. Sormadan gelmek nedir "biz geliyoruz" diye, dingonun ahırı mı eviniz? "Hayatım daha biz bile yeni düzenimize alışamadık, buyursun gelsinler ama kalmasınlar ben istemiyorum." diyeceksiniz.

Kavga etmenize gerek yok, kendinizi kibar ama net bir şekilde ifade edebilirsiniz.

Sizi çok pasif gördüm. Şimdiden aman eşimle aram bozulmasın diye her şeyi böyle alttan alırsanız size kimse saygı duymaz. Eşiniz de dahil herkese sınırlarınızı belirlemeniz lazım. Kavga edin vs demiyorum ama isteklerinizde açık ve net olmanız gerekiyor. 3 haftalık evlilik, yatılı kalmak için çok erken. Eşinize söyleyin çözsün.

Bu misafirliğin sebebi zaten size rüştünü ispat etmek .
Bak burası oğlumuzun evi bizim de evimiz istediğimiz gibi girer çıkarız demek istiyorlar. Ben yerinizde olsam bir bahane bulup kabul etmem birkac ay içinde siz gidin bir gece ziyarete . Önce sınırları öğrensinler.

Geliyoruz deyip gelmek nedir? Oğlumuzun evine izin alıp mı gideceğiz diyen kafadalar demekki,bol sabırlar diliyorum.

Ama yukarıda yazan arkadaşa katılıyorum alttan almak aman ağzımın tadı kaçmasın demekle evlilik gitmez,henüz başındayken evliliğinin hayır demeyi öğrenip,rahatsız olduğunuz herşeyi ifade etmeyi öğrenin.Günün sonunda ağzının tadı kaçan siz olursunuz yoksa hep.

Ben şahsen arayıp o hafta işimiz olduğunu,müsait zamanda davet edeceğimizi iletirdim.Olay 3 haftalık evlilikten ziyade,düşüncesiz insanlara boyun eğmemek.Emrivaki ile kimse evime gelemez,en sinir olduğum şey.

Banada 1 aylık evliyken uzaktan 12 14 saat mesafeden 13 günlüğüne gelmişlerdi

Eşim diğer her konuda beni üzmüyor ve mutlu ediyorsa 2 gün sabrederim.

Ay bu arada anneannem dayım evlenince devamlı gidiyormuş ilk zamanlar ama sonra kesmiş ayağını.

Hatta biz kuzenlerimizle kalmak için gidince bile gelmezdi niye gelmiyorsun diyorduk,napçam orda terbiyesizler ne zaman gitsem şakır şakır yıkanıyorlar diyordu
Artık kadın gelmesin diye duşta takılıyorlardı sanırım ama kaçırtmak için yetmiş hiç gidip kaldığına tanık olamadım,en kötü ifade edecek gücünüz yoksa sizde böyle yapın,utanırlar belki

Banada 1 aylık evliyken uzaktan 12 14 saat mesafeden 13 günlüğüne gelmişlerdi
Ben bu insanları saf kötü olarak görüyorum bilerek yapıyorlar biz oğlumuzun herşeyiyiz ayrı kalmayız demek ister gibi, yani onunla bizim gibi olamazsın göz dağını veriyorlar o kadar kötü insanlar ki gencecik kızlar ailelerinden ayrılıp geliyor, güçleri bizim gibi genç kızlara yetiyor boyundurukları altına alacaklar akılları sıra. Kimsesiz gibi kendi malları gibi görüyorlar. o kadar nefret doluyum ki genç kızların bütün yaşam enerjisini sömürüp kendileri gibi yapmak istiyorlar.

Eşinle aran bozulursa bozulsun.
3 haftalık evli oğluna kalmayamı gidilir Allah aşkına…
Birde nerde ne konuşulur bilmeyen ve herşeye karışan kp.

Şimdi koydunuz koydunuz ağırlığınızı koyamazsanız (çünkü eşiniz 3 haftalık yeni evli bir çiftte anne babasının kalmasını normal karşılıyor), demedi deme kışın sizde kalacaklar. Bi üye yazmıştı dersiniz.

Açıkçası bana geldiklerinde ben kötü niyet aramadım. Benim kayınpederim geldi, işlerimiz var anneni de çağır dedi(babam yok). Oda geldi birkaç günlüğüne, üstümüze ev ve araba aldı. Onun işleri ile ilgilenip öyle gitti. Senede 1 gelirler 2 3 gün kalır giderler. Eşimin ailesinin aksine benim ailem 2 3 saat mesafede bi şehirde olduğu için benim ailem daha sık gelir. 2 3 ayda bir 1 haftalığına gelirler. Kardeşim ayrı şehirde o ayrı gelir, annem ayrı gelir

Sizin aileniz çok sık geldiği için böyle düşünüyorsunuz bence , 1 aylık evli çiftin evinde o kadar uzun kalmak bence aşırı saçma. bir de aileniz sık sık geliyor sonuçta o yüzden eş ailesine ses çıkarmak haksızlık olurdu... Ve herkesin kendi fikri tabi ki ama ben kendi ailemin de çok sık gelmesini istemiyorum açıkcası. sürekli misafirle uğraş vs.

keşke cevabını nişanlıyken verseydiniz, kadın açık açık söyleyip nevresim bile almış. bu saatten sonra gelir kalır mis gibi ev, önünde iş yapan gelin oh ne ala.

Benimkiler in tek iyi yönü gelmemeleri,daha doğrusu işleri dusmuyo yoksa Cat kapı gelirlerdi.biz ilk eşimin ailesinin şehrine tasindigimizda sabahın korunde Cat kapı gelmişlerdi ve ordan tasinana kadar hep böyle yaptılar.sizin de muhtmelen son olmayacak yani hep gelip kalacaklar.simdiden ses edip kotu gelin olmayın bı kaç defa daha gelmek isterlerse yok diyin.erkekler aile konusunda sacmaliyo genelde

Yani tabiki mesela annemler geliyor, annem herşeye çok müdahale eden bir insan. Allah'tan eşimde bende çalışıyoruz yoksa 2 günü bir arada geçiremezdik. Ben evde yokken evi toparlar temizler. Yazlık yada kışlık hazırlıklarımı yapar akşamda gezer ederiz.
Eşim benim annemin gelmesini daha çok seviyor açıkçası. Kayınpederim geldiği zaman yapılan masrafın haddi hesabı yok çünkü. Birde kayınpederim hep evde oturmak isteyen bir insan hepimiz evde sıkılıyoruz. Annem gelince her akşam biryerlerde oluyoruz ve annem genelde pek masraf yaptırmayı seven bir insan değil aksine kendi masrafının üstüne daha bize de yapar. Katlanılabilen bir insan olsa ara sıra gelmeler göz ardı edilebilir. Ancak, daha evlenir evlenmez gelinmesi tabiki doğru değil. İlk geldiklerinde bende biraz rahatsız olmuştum. Tabiki birşey diyemezsin aile sonuçta, ancak eşimle yinede ufaktan konusunu konuşmuştuk yani

benimkiler de asla gelebilir miyiz demiyo direk geliyoruz diyorlar.valla gelin gittigin ev kaderindir diyorum başka bişey demiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…