- 8 Mart 2019
- 3.034
- 4.224
- 133
- 38
Kabul etme bastan koy tavrini .bu ne boyle daha 3 haftada emrivakiyle yatili gelmek istemek .Merhaba değerli kk hanımları.
Ben henüz 3 haftalık evliyim ve kocamın annesi ve babası yatılıya gelmek istiyorlar. Aramızda 2 buçuk saat mesafe var, bize gelip 2-3 gün duracaklarmıṣ. Ya ben anlamıyorum. Daha 3 haftalık evli bir çifte yatılıya gelmeleri normal mi?
Niṣanlıyken de sürekli kayınvalidem diyordu iṣte sizde yatılıya kalmak için çarṣaf aldım diye. Eṣimin diğer kardeṣleri çok daha uzak mesafede oturuyorlar.
Eṣimi çok seviyorum aramız çoook çok iyi. Hiç bir zaman (sevgililik dönemi ve niṣanlılık dönemi boyunca) tartıṣmadık.
Ama bu yatılı kalma beni fazlasıyla sinir ediyor. Daha balayı tatilinden yeni geldik, normal mi sizce bize hemen yatılıya gelmeleri? Ben mi abartıyorum?
Üstelik babası çok tuhaf bir adam nerde ne denilceğini bilmiyen birisi, aṣırı karıṣıyor herṣeye. Ne yapmam lazım? Eṣimi de kırmak istemiyorum, çok mutluyuz.
Benimki de öyle. Eninde sonunda ailesinden değer gördü ya onun derdindelerMalesef değil, onlar cok iyi niyetlilermiş. Her hamlelerinde de suçlanan ben oluyorum bi gün kapının önüne koyacagım
Ne oluyo yeni evlenince? Allah nasip ederse eşinle başbaşa geçireceğin nice günler var. 2-3 gün anne ve babası kalmaya geliyo diye bu kadar stres olmaya gerek var mı? Hiçbirimiz ağaç kavuğundan çıkmadık. Seninde ailen gelip kalabilir, onun da gelebilir cılkını çıkarmadan tabi ki. Biraz relax. Panik olmak için çok erken.
Merhaba değerli kk hanımları.
Ben henüz 3 haftalık evliyim ve kocamın annesi ve babası yatılıya gelmek istiyorlar. Aramızda 2 buçuk saat mesafe var, bize gelip 2-3 gün duracaklarmıṣ. Ya ben anlamıyorum. Daha 3 haftalık evli bir çifte yatılıya gelmeleri normal mi?
Niṣanlıyken de sürekli kayınvalidem diyordu iṣte sizde yatılıya kalmak için çarṣaf aldım diye. Eṣimin diğer kardeṣleri çok daha uzak mesafede oturuyorlar.
Eṣimi çok seviyorum aramız çoook çok iyi. Hiç bir zaman (sevgililik dönemi ve niṣanlılık dönemi boyunca) tartıṣmadık.
Ama bu yatılı kalma beni fazlasıyla sinir ediyor. Daha balayı tatilinden yeni geldik, normal mi sizce bize hemen yatılıya gelmeleri? Ben mi abartıyorum?
Üstelik babası çok tuhaf bir adam nerde ne denilceğini bilmiyen birisi, aṣırı karıṣıyor herṣeye. Ne yapmam lazım? Eṣimi de kırmak istemiyorum, çok mutluyuz.
Siz kabile hayatını normal karşılaşabilirsiniz problem yok ama 3 haftalık evlilikte ya kendi ziyaret etmelerini beklersin yada evinde oturursun.
Anne ve babanın, 2-3 gün evladının evine gelmesi kabile hayatı yaşamak mı oluyo? Bence sen ve senin gibiler fazla fesat ve bencil. Sanki her hafta gelip rahatsız etmişler, gelmişler de aylarca gitmemişler gibi bu ne önyargı? İlk kez gelecekler, 3 hafta olmuş, misafir gibi görüp ağırlamak çok mu zor? He tekrarlar tamam derim gelin hanım haklı daha dakka bir gol bir bu ne?
Esiniz durumu normal karsilamiyordur diye dusunuyorum, onun guzel bir dille ifade etmesi dogru olacaktir, bastan söylenmezse ilerde daha buyuk sıkıntı yaratir.Merhaba değerli kk hanımları.
bence abartıyorsunuz. İki üç gün fazla bir süre değilMerhaba değerli kk hanımları.
o da yoktu da siz arayinca mecbur giydim deseymisÜstümüze birşeyler giyip açtık telefon kaydı bi an aa oğlum donla mısın dedi bide of saçmalık yemin ederim ya gerçekten düşündükçe deliriyorum
Ne arıyorlar ben anlamıyorum haftada bir ara yeter bende salak gibi sürekli arardım açardım aradıklarında da ne oldu sonra sıfır değer sıfır kıymet gördüm şimdi hiç işim olmazo da yoktu da siz arayinca mecbur giydim deseymisbizim kayinpederin her gun taciz etmesi gibi
Kesinlikle katılıyorum kaynanadan anne falan olmaz kaynana kaynanadır aksi olmuyorNe arıyorlar ben anlamıyorum haftada bir ara yeter bende salak gibi sürekli arardım açardım aradıklarında da ne oldu sonra sıfır değer sıfır kıymet gördüm şimdi hiç işim olmaz
Dünyanın en iyi insanı bile olsa illa haksızlık yapıyor gerçekten illa bir dokunduruyorKesinlikle katılıyorum kaynanadan anne falan olmaz kaynana kaynanadır aksi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?