3 haftalık evliyiz yatılı misafir

en son nasil almadiniz yani ne dedniz ? kendimi konu sahibinin yerine koydum ama nasil konusulur nasil cumlelerle karsi tarafa sinir cizilebilir? bu konuda malesef ben de yaraliyim diyebilirim

cunku oyle kabul ettirmrk istiyorlar. sormadan etmeden geliyoruz demek, "bak biz istedigimiz zaman geliriz, gideriz, sana da sormayiz oglumuzun evi" mesaji bu aslinda. ogullarinin evliligine burunlarini sokacaklarinin sinyalini veriyorlar. ilk evlendigim zamanlari ve kayinpederimin tavirlarini hatirladim ya gercekten Turkiye de evlenmek kizlar icin b..ktan bir durum cogunlukla

Siz kalmaya gitmiyor musunuz?

Normal değil, biz balayına gidemedik düğünden sonra benim kv ilk hafta gelecekti, acık acık kimse gelsin istemiyorum dedim eşimden de bu istegimi anlayışla karşılamasını istedim. Kv nin evliliğimin 4. Günü sabahın 8inde arayıp ne yapıyorsunuz demişliği bile var, başta sınırlarınızı çizmezseniz sonradan bi çabalasanız da bi işe yaramaz.

Ay s.x deseydiniz keşke deseydiniz bizimki de öyle bir anda görüntülü aradı çıldıracaktım yemin ederim

Ohhooo geçmiş olsun, çekeceğin var senin

Ne oluyo yeni evlenince? Allah nasip ederse eşinle başbaşa geçireceğin nice günler var. 2-3 gün anne ve babası kalmaya geliyo diye bu kadar stres olmaya gerek var mı? Hiçbirimiz ağaç kavuğundan çıkmadık. Seninde ailen gelip kalabilir, onun da gelebilir cılkını çıkarmadan tabi ki. Biraz relax. Panik olmak için çok erken.

Ay s.x deseydiniz keşke deseydiniz bizimki de öyle bir anda görüntülü aradı çıldıracaktım yemin ederim
Açtırdım ben eşime telefonu ve başımızda havlularımız vardı, bok varmış gibi sürekli görüntülü ararlardı, evlenmeden önce eşimi yolunmuş kaza çevirdiler adam evlenince kıymetli oldu. Eşinle aran bozulsun istemem ama bu sınırlar gerçekten en başta çiziliyor, sonra sen suçlanırsın değiştin sen böyle değildin derler.

İki buçuk saatlik yoldan daha üç haftalık evli insanların evine gelmek iyi niyet belirtisi gibi değil bence oglumuzun evi istediğimiz zaman geliriz demek için yapıyorlar bunu gerekli sınır koyulmazsa sorulmadan her ay gelirler bu böyledir

Üstümüze birşeyler giyip açtık telefon kaydı bi an aa oğlum donla mısın dedi bide of saçmalık yemin ederim ya gerçekten düşündükçe deliriyorum

Oğullarının evini görmek isteyip, özlemiş olamazlar mı? Varsayımlarla hareket edip anne-babanın gelmesine engel olması art niyettir. Şayet ki bu gelmeler sıklaşır ve rahatsızlık boyutuna ulaşırsa o zaman tavır koyulur.

3 haftalık evli insanın evine gelip kalmakta art niyet bence. Neden yani, acil olan nedir? 2-3 ay sonra gelseler olmuyor mu mesela?

Peki eşiniz evlendikten sonra kıymetli olduğunun farkında mı?

en son nasil almadiniz yani ne dedniz ? kendimi konu sahibinin yerine koydum ama nasil konusulur nasil cumlelerle karsi tarafa sinir cizilebilir? bu konuda malesef ben de yaraliyim diyebilirim
Eşime gitmezlerse kovarım ya da evi terk ederim anan babanla yaşa bıktım artık yetti dedim ertesi gün gittiler bizde zaten gidecektik diye yüzsüzler Sonra her ay bir bahaneyle gelmek istediler eşime gelemezler artık benim evime dedim şimdi aynı ildeyiz misafirliğe almam gelip rahat rahat oturamazlar iyice tiksindirdiler beni.
Akıllarındaki kışları bende kalmak herşeyi bedavaya getirmekti sanırım hala beni sevmezler çok da tın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…