Nasıl bahane bulacak, ne diyebilir? Seks olmadan üç gün yaşayamayız aşkım ahahaBiz daha yeni evliyiz de cinselliği bahane et kabul etme bence
dogru, konu sahibi soylediginde "sen kim oluyorsum, oglumun evine geliyoruz" diye cevap verebilirler. kocasinin soylemesi gerekir ama sanmam genelde boyle ailelerin cocuklari da ne yazik ki pat pat soyleyemezlerEşinin sınır koyması lazım
en son nasil almadiniz yani ne dedniz ? kendimi konu sahibinin yerine koydum ama nasil konusulur nasil cumlelerle karsi tarafa sinir cizilebilir? bu konuda malesef ben de yaraliyim diyebilirimEşimin ailesi de 2 haftalık evliyken gelip kalmışlardı. Geliyoruz dediler geldiler sormadılar bilet almışlar 10 saatlik yolda oturuyorduk. 1 hafta kaldılar gittiler 1 ay sonra gene geldiler. Böyle 3 4 ay sürdü tabi benim sabrım da bitti sinir krizi geçirdim ve bir daha almadım eve. Her ay bir bahaneyle gelmek istediler yok dedim. Şimdi aynı ildeyiz kolay kolay evime almam onları.Evime kalmaya gelemediklerinde benden kötüsü olmadı eşimi doldurup durdular sürekli onlar yüzünden kavga ettik. Şimdi yıpranmış bir evliliğim var sayelerinde ve tiksiniyorum kendilerinden ölseler üzülmem.
Şimdi eve alırsanız bunun sonu gelmeyecek sizin sınırlarınızı deniyorlar sınırlarınızı net çizin.
cunku oyle kabul ettirmrk istiyorlar. sormadan etmeden geliyoruz demek, "bak biz istedigimiz zaman geliriz, gideriz, sana da sormayiz oglumuzun evi" mesaji bu aslinda. ogullarinin evliligine burunlarini sokacaklarinin sinyalini veriyorlar. ilk evlendigim zamanlari ve kayinpederimin tavirlarini hatirladim ya gercekten Turkiye de evlenmek kizlar icin b..ktan bir durum cogunlukla2.5 saat çok değil, sabah gelip akşam dönülebilir. Gelinin evinde kalma merakı nereden geliyor anlamıyorum, ellerine ne geçiyor, ne amaçlıyorlar acaba? Onlar gelse, saat geç olsa sizde anne bugün burada kalın diye ısrar etseniz neyse ama sırf yatılı için gelmeleri çok gereksiz.
Baştan yüz verirseniz ileride 2 gün 2 ay olur. Ona göre mesafe koyun. Eşiniz sizin rahatsız olduğunuzu anlayamıyorsa gerekirse onuda kıracaksınız.
Siz kalmaya gitmiyor musunuz?Aynı şekilde ilk haftadan geldiler eşimin ailesi. Sonra her hafta sonu kalmaya geldiler ve fizan değildi aynı şehirde farklı ilçelerde oturuyorduk. Yol toplasan 20 dk etmiyor eltimler çocuk çoluk bize kalmaya geliyor bana kim soruyor kimse. Eşin birşey demiyorsa birşey de diyemiyorsun öyle b*ktan bir durum. Burada iş eşte bitiyor gelene müsait değiliz diyecek. Bir kaç ayınız size özel kalsın. Sınır çekin ayrıca baştan sınır koymazsanız sonra koyulmuyor bir bardak soğuk su içersiniz.
beterin beteri bu olsa gerekBenim KV eltim in eve bir hafta sonra gitti oğluyla beraber iki yıl kaldılar
NedenBenim KV eltim in eve bir hafta sonra gitti oğluyla beraber iki yıl kaldılar
Normal değil, biz balayına gidemedik düğünden sonra benim kv ilk hafta gelecekti, acık acık kimse gelsin istemiyorum dedim eşimden de bu istegimi anlayışla karşılamasını istedim. Kv nin evliliğimin 4. Günü sabahın 8inde arayıp ne yapıyorsunuz demişliği bile var, başta sınırlarınızı çizmezseniz sonradan bi çabalasanız da bi işe yaramaz.Merhaba değerli kk hanımları.
Ben henüz 3 haftalık evliyim ve kocamın annesi ve babası yatılıya gelmek istiyorlar. Aramızda 2 buçuk saat mesafe var, bize gelip 2-3 gün duracaklarmıṣ. Ya ben anlamıyorum. Daha 3 haftalık evli bir çifte yatılıya gelmeleri normal mi?
Niṣanlıyken de sürekli kayınvalidem diyordu iṣte sizde yatılıya kalmak için çarṣaf aldım diye. Eṣimin diğer kardeṣleri çok daha uzak mesafede oturuyorlar.
Eṣimi çok seviyorum aramız çoook çok iyi. Hiç bir zaman (sevgililik dönemi ve niṣanlılık dönemi boyunca) tartıṣmadık.
Ama bu yatılı kalma beni fazlasıyla sinir ediyor. Daha balayı tatilinden yeni geldik, normal mi sizce bize hemen yatılıya gelmeleri? Ben mi abartıyorum?
Üstelik babası çok tuhaf bir adam nerde ne denilceğini bilmiyen birisi, aṣırı karıṣıyor herṣeye. Ne yapmam lazım? Eṣimi de kırmak istemiyorum, çok mutluyuz.
Ay s.x deseydiniz keşke deseydiniz bizimki de öyle bir anda görüntülü aradı çıldıracaktım yemin ederimNormal değil, biz balayına gidemedik düğünden sonra benim kv ilk hafta gelecekti, acık acık kimse gelsin istemiyorum dedim eşimden de bu istegimi anlayışla karşılamasını istedim. Kv nin evliliğimin 4. Günü sabahın 8inde arayıp ne yapıyorsunuz demişliği bile var, başta sınırlarınızı çizmezseniz sonradan bi çabalasanız da bi işe yaramaz.
Ohhooo geçmiş olsun, çekeceğin var seninSoranlar için... eṣim diyor ki zaten sadece 2-3 kalacaklar.
Birde babasının bir huyu var onlara gidince illa onlarda yatılı kalınır.
Aramız ailesi yüzünden bozulsun istemiyorum ama gerçekten çok sıkıcı bir durum. Herhalde ben bo*u yedim.
ZAten sormadılar da, sadece biz geliyoruz dediler...
Açtırdım ben eşime telefonu ve başımızda havlularımız vardı, bok varmış gibi sürekli görüntülü ararlardı, evlenmeden önce eşimi yolunmuş kaza çevirdiler adam evlenince kıymetli oldu. Eşinle aran bozulsun istemem ama bu sınırlar gerçekten en başta çiziliyor, sonra sen suçlanırsın değiştin sen böyle değildin derler.Ay s.x deseydiniz keşke deseydiniz bizimki de öyle bir anda görüntülü aradı çıldıracaktım yemin ederim
İki buçuk saatlik yoldan daha üç haftalık evli insanların evine gelmek iyi niyet belirtisi gibi değil bence oglumuzun evi istediğimiz zaman geliriz demek için yapıyorlar bunu gerekli sınır koyulmazsa sorulmadan her ay gelirler bu böyledirNe oluyo yeni evlenince? Allah nasip ederse eşinle başbaşa geçireceğin nice günler var. 2-3 gün anne ve babası kalmaya geliyo diye bu kadar stres olmaya gerek var mı? Hiçbirimiz ağaç kavuğundan çıkmadık. Seninde ailen gelip kalabilir, onun da gelebilir cılkını çıkarmadan tabi ki. Biraz relax. Panik olmak için çok erken.i
Üstümüze birşeyler giyip açtık telefon kaydı bi an aa oğlum donla mısın dedi bide of saçmalık yemin ederim ya gerçekten düşündükçe deliriyorumAçtırdım ben eşime telefonu ve başımızda havlularımız vardı, bok varmış gibi sürekli görüntülü ararlardı, evlenmeden önce eşimi yolunmuş kaza çevirdiler adam evlenince kıymetli oldu. Eşinle aran bozulsun istemem ama bu sınırlar gerçekten en başta çiziliyor, sonra sen suçlanırsın değiştin sen böyle değildin derler.
İki buçuk saatlik yoldan daha üç haftalık evli insanların evine gelmek iyi niyet belirtisi gibi değil bence oglumuzun evi istediğimiz zaman geliriz demek için yapıyorlar bunu gerekli sınır koyulmazsa sorulmadan her ay gelirler bu böyledir
3 haftalık evli insanın evine gelip kalmakta art niyet bence. Neden yani, acil olan nedir? 2-3 ay sonra gelseler olmuyor mu mesela?Oğullarının evini görmek isteyip, özlemiş olamazlar mı? Varsayımlarla hareket edip anne-babanın gelmesine engel olması art niyettir. Şayet ki bu gelmeler sıklaşır ve rahatsızlık boyutuna ulaşırsa o zaman tavır koyulur.
Peki eşiniz evlendikten sonra kıymetli olduğunun farkında mı?Açtırdım ben eşime telefonu ve başımızda havlularımız vardı, bok varmış gibi sürekli görüntülü ararlardı, evlenmeden önce eşimi yolunmuş kaza çevirdiler adam evlenince kıymetli oldu. Eşinle aran bozulsun istemem ama bu sınırlar gerçekten en başta çiziliyor, sonra sen suçlanırsın değiştin sen böyle değildin derler.
Eşime gitmezlerse kovarım ya da evi terk ederim anan babanla yaşa bıktım artık yetti dedim ertesi gün gittiler bizde zaten gidecektik diye yüzsüzleren son nasil almadiniz yani ne dedniz ? kendimi konu sahibinin yerine koydum ama nasil konusulur nasil cumlelerle karsi tarafa sinir cizilebilir? bu konuda malesef ben de yaraliyim diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?