- 10 Haziran 2012
- 1.388
- 3.259
- 333
Gerdeğe de beraber girerlerdi hoş yüz versen yaparlar bence meraktan3 hafta nasıl dayanmışlar ilk günden gelselermiş
Hayır, ben yeni evli kimseye kalmaya gitmedim ömrümde. Normal zamanda da habersiz kimseye çat kapı gidip de bir de üzerine biz bu akşam burada kalıyoruz demedim. Kendi aileme bile oturmaya giderken bir gün evvelden telefon ederdim müsaitseniz yarın gelmek istiyorum diye. Benim büyüdüğüm sosyal çevrede gitmeden önce gideceğin yeri arayıp müsaitlik sorulur.Siz kalmaya gitmiyor musunuz?
Sadece size degil cevabim genel konusuyorum ama cok iyi niyetlisiniz.Keske herkes böyle iyi niyetli olsa. Ben de dahil gaz verenler hayatin sillesini yemis olanlar oluyor genelde.Benim bildigim yeni evli cift davet edilir eğer amac kaynasmak daha iyi tanımaksa.Hemen doldurma kendini, buradakilerin de gazına gelme. 2-3 gün gelip kalsınlar, çok bir süre değil. Eğer niyetlerinin gelip size karışmak, zırt pırt gelip sizi rahatsız etmek olduğunu hissedersen bir dahaki sefere tepkini koyarsın. Sonuçta ilk defa geliyorlar, nasıl davranacaklarını bilemiyorsunuz. Siz gene misafirperverliğinizi yapın. Bunun için de eşinizle kötü olmayın.
Seks denilen şey evde misafir varken yapılmaz bir şey değil sonuçta. Kapınızı kapatır sevişirsiniz.
Malesef değil, onlar cok iyi niyetlilermiş. Her hamlelerinde de suçlanan ben oluyorum bi gün kapının önüne koyacagımPeki eşiniz evlendikten sonra kıymetli olduğunun farkında mı?
O ev oğullarının evi değil kusura bakmayın gelinin de eviOğullarının evini görmek isteyip, özlemiş olamazlar mı? Varsayımlarla hareket edip anne-babanın gelmesine engel olması art niyettir. Şayet ki bu gelmeler sıklaşır ve rahatsızlık boyutuna ulaşırsa o zaman tavır koyulur.
Hemen doldurma kendini, buradakilerin de gazına gelme. 2-3 gün gelip kalsınlar, çok bir süre değil. Eğer niyetlerinin gelip size karışmak, zırt pırt gelip sizi rahatsız etmek olduğunu hissedersen bir dahaki sefere tepkini koyarsın. Sonuçta ilk defa geliyorlar, nasıl davranacaklarını bilemiyorsunuz. Siz gene misafirperverliğinizi yapın. Bunun için de eşinizle kötü olmayın.
Seks denilen şey evde misafir varken yapılmaz bir şey değil sonuçta. Kapınızı kapatır sevişirsiniz.
Bekar oğluyla evlenen oğlu zaten birlikte yaşıyorlardı evlilikten önce. Bekar oğlunun ayrı evi vardı ama kiradaydı. Kiraciyi çıkartmak istemediler para geliyor diye. O bahaneyle 4 ü bir yaşayıp gittiler. Hatta arada diğer okuyan kaynim da gelirdi hafta sonları kalmaya.
Ee elti ne dedi bu duruma nasıl kabulendiBekar oğluyla evlenen oğlu zaten birlikte yaşıyorlardı evlilikten önce. Bekar oğlunun ayrı evi vardı ama kiradaydı. Kiraciyi çıkartmak istemediler para geliyor diye. O bahaneyle 4 ü bir yaşayıp gittiler. Hatta arada diğer okuyan kaynim da gelirdi hafta sonları kalmaya.
Eltimin kabullenmeme gibi bi durumu hic olmadı. Olamadı. O da istemezdi tabii ama yapacak birşey yoktu. Sorun çıkmasın diye sustu. Sonralari hep iyilikten maraz doğdu. Bu yaşananların üzerinden yıllar geçti tabi onunda benim de yaklaşık yedi yildir hayatımızda KV yok. Kendisi yaşıyor Allah uzun ömürler versin. Tamamen kendi tercihlerinden dolayı konuşmuyorlar bizimleEe elti ne dedi bu duruma nasıl kabulendi
Böylesi daha hayırlı olmuş olacak iş değil kayınla aynı evde yaşamakEltimin kabullenmeme gibi bi durumu hic olmadı. Olamadı. O da istemezdi tabii ama yapacak birşey yoktu. Sorun çıkmasın diye sustu. Sonralari hep iyilikten maraz doğdu. Bu yaşananların üzerinden yıllar geçti tabi onunda benim de yaklaşık yedi yildir hayatımızda KV yok. Kendisi yaşıyor Allah uzun ömürler versin. Tamamen kendi tercihlerinden dolayı konuşmuyorlar bizimle
Ben de bunu anlamadım neden herkes bu kadar gaz vermiş. Yeni evlenince ziyaret olur. Bu ilk ziyaretleri ve 3 hafta makul bir süre. Herkes işine gücüne dönmüş balayı bitmiş vs. 3 günden fazla kalmayacaklarsa sonraki gelişleri çok yakın tarihte olmayacaksa boşa gerilmeye gerek yok. Çünkü sonra devam eder bu gerginlik. Hiç mi ziyaret etmeyecekler çocuklarının evini. Tam olarak yeni evlilik seksi ne zaman bitiyor ki neden bu kadar dert edilmiş bu konu anlamadım.Hemen doldurma kendini, buradakilerin de gazına gelme. 2-3 gün gelip kalsınlar, çok bir süre değil. Eğer niyetlerinin gelip size karışmak, zırt pırt gelip sizi rahatsız etmek olduğunu hissedersen bir dahaki sefere tepkini koyarsın. Sonuçta ilk defa geliyorlar, nasıl davranacaklarını bilemiyorsunuz. Siz gene misafirperverliğinizi yapın. Bunun için de eşinizle kötü olmayın.
ben de katiliyorum, ilk basta problem cikartmak olmaz bence, bir de bi kac gun demisler. silahini bir sonrakine sakla :)Hemen doldurma kendini, buradakilerin de gazına gelme. 2-3 gün gelip kalsınlar, çok bir süre değil. Eğer niyetlerinin gelip size karışmak, zırt pırt gelip sizi rahatsız etmek olduğunu hissedersen bir dahaki sefere tepkini koyarsın. Sonuçta ilk defa geliyorlar, nasıl davranacaklarını bilemiyorsunuz. Siz gene misafirperverliğinizi yapın. Bunun için de eşinizle kötü olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?