3 haftalik hamileyim :)

Kubracan9578

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
338
170
33
herkeze merhaba bende 3 haftalik hamileyim evet cok heyecanliyim fakat daha cok korku var cunku 1 yil once 2 ay 10 gunluk dusuk yaptim 2 ay oncede bir dusuk daha yaptim. aslinda en tuhafi hic regl olmadan hamile kaldim 3 haftalik hamileyim korku endise heyecan hepsi var tavsiyesi olanlar yardimci olabilirler mi?

Hayirli olsun canim Allah tamamına erdirsin.tekrarlayan düşüklerde bazı testler yapılıyor mesela düşügün sebebi kan pıhtılasması ise gebelik boyunca kan sulandırıcı igne kullanılıyor.doktorunun bu konudaki yaklasimı önemli düşüklerini biliyorsa mutlaka önlem alacaktır.yinede en önemli sey stresten ve kaygıdan uzak kalmayı basarmak Allah kolaylik versin

malesef yurtdisinda yasiyorum ve o tarz testler igneler asla burda yok ama turkiyeden o dedigin igneleri aldim kullansammi bilmiyorum

cok tesekkur ederim sanirim sende cok yenisin insallah isteyen ve bekleyen herkeze nasip etsin cok heyecanli :)

Yurtdışında yasayan herkes aynı seyden şikayetci ama test olmadan o igneler zarar verebilir.

Canım bende var kan pıhtılaşması.. ben iğne kullanıyorum öğrendiğimde beri.. 2 tane dusugum var o zaman araştırıldı.. ama sen kendi kafana kullanma.. ben öğrenmeden de bebeaspirini kullanıyorum. Dr sorup onu kullanabilirsin.
Birde yine druna sorup pregestron kullanabilirsin..

cok tesekkur ederim sanirim sende cok yenisin insallah isteyen ve bekleyen herkeze nasip etsin cok heyecanli :)
benim 12 yaşında kızım var bu ikinci nasip olursa.daha önce defalarca düsük yapıp sonra saglılklı gebelik gecirenler var sen korkma hicbirsey olmaz inşallah bebegine sag salim gelir kucagına

bakalim agustos 1 de turkiyede sonuc cikacak ben yinede ne olur ne olmaz diye o ignelerden bir suru aldim. hayirli olsun kac haftalik hamilesin

benim 12 yaşında kızım var bu ikinci nasip olursa.daha önce defalarca düsük yapıp sonra saglılklı gebelik gecirenler var sen korkma hicbirsey olmaz inşallah bebegine sag salim gelir kucagına
aminn allah duysun dedigini insallahhhhhh hepimizz herkez

birsey soracagim bende progestan var 200 mg yumusak kapsul sanirim bu vajinal kullanim bunu kullanmalimiyim

Üç haftalık hamilelik nasıl oluyor ya normalde son adet başlangıç günü hamileliğin ilk günü olarak kabul edilir ama :)

Üç haftalık hamilelik nasıl oluyor ya normalde son adet başlangıç günü hamileliğin ilk günü olarak kabul edilir ama :)
ben en son mart 7 de adet oldum bir daha da olmadim o surecte dusuk yaptim ve adet olmadan suan 3 haftalik hamileyim doktorumda basta cok sasirdi :)

Hayirli olsun canim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bisey sorcam kanda ogrenmissindir muhtemelen gebeligi, kac cikmisti canim degerin ?

birsey soracagim bende progestan var 200 mg yumusak kapsul sanirim bu vajinal kullanim bunu kullanmalimiyim

benimde pihtilasma sorunum var 3 dusuk yaptim 4 kez hamile kaldigimda oyrendik sorunumu fraxiparine kullandim 1 kizim oldu simdi tekrar hamileyim yine kullaniyorum cok zorr bizimki daha cok yeniyim her anim.korkuypa geciyor bir sey olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…