3 haftalik hamileyim :)

benimde pihtilasma sorunum var 3 dusuk yaptim 4 kez hamile kaldigimda oyrendik sorunumu fraxiparine kullandim 1 kizim oldu simdi tekrar hamileyim yine kullaniyorum cok zorr bizimki daha cok yeniyim her anim.korkuypa geciyor bir sey olur diye

bende progesta kullanoyorum 100 mg onu hem vajinal hemde hap olarak kullanmak mumkun bem hap gibi kullaniyorum

benimde pihtilasma sorunum var 3 dusuk yaptim 4 kez hamile kaldigimda oyrendik sorunumu fraxiparine kullandim 1 kizim oldu simdi tekrar hamileyim yine kullaniyorum cok zorr bizimki daha cok yeniyim her anim.korkuypa geciyor bir sey olur diye
bilmezmiyim ama ne guzel ki bir kizin var birden fazla dusuk yapmak cok zor ben yurtdisinda oldugum icin daha zor burdaki doktorlar boyle ilaclar vermezler turkiyeden ne bulduysam getiriyorum insallah sen ve senin gibi bekleyenlere rabbim guzellik versin icinde banada insallah

ama ustunde vajinal yaziyor ??

her halde o vajinal olanindan sen o zaman oyle kullan.ben 100 mg aldigim zaman hem.eczanede hemde doktor da hem hap hem vajinal olarak kullana bilirsin demisti benim simdilil dusuk tehlikem yok ama her ihtimale karsi kullanoyorum daha yeni oldugum.icin bebegin tutnmasima.kanama olmamasina cok yardimci oluyor

tebrikler hayırlı olsun :) bu sefer de aynı şey olacak diye bir şey yok korkma sakin ol strese girme bunlar önemli.

Cnm hemen doktora git sana ilaç başlasın Rabbim bebeğini kucagina almayi nasip etsin inşallah

Cnm hemen doktora git sana ilaç başlasın Rabbim bebeğini kucagina almayi nasip etsin inşallah
keske dedigin gibi olsa yurtdisinda yasiyorum 12. haftaya kadaar ultrason bile yok bir sorun olsa dahi igne hap vermiyorlar kesinlikle gecen dusugumde bile ilk once kanama oldu bisey yapamayiz evde dusurebilirseniz dusurun degilse devam eder buyumeye zaten dediler

Evet kesinlikle yurtdışında çok katılar bu konularda..
Evde düşürebilirseniz düşürün nedir ya Türkiyede olsak hemen ambulans gönderirler ..

Cnm peki ilac alabiliyor musun eczaneden rahatça progestan bide corasprin mi alsan belki kan pıhtılaşması vardır yani nasıl riske atiyorlar

Canım benim aklıma bir soru takıldı, sen dusukten sonra hiç adet olmadığını söyledin ve şimdi de gebeliği testle öğrendiğini söyledin, ben biraz kötü bir ihtimalden bahsedecem ama ya sen henüz o bebeği tam dusuremedigin için yanı tamamen temizlenmedigi için test pozitif gösteriyorsa? Yanı dusukten sonra hiç test yapip negatif gordun mü?

Mesajını yeni gördüm dusukten sonra 2 test yaptım negatif çıkmıştı yanı öyle bir ihtimali düşünemiyorum

Cnm peki ilac alabiliyor musun eczaneden rahatça progestan bide corasprin mi alsan belki kan pıhtılaşması vardır yani nasıl riske atiyorlar
Çok pardon yeni görebildim burda asla reçetesiz ilaç verilmez git yazdır diyeceksin yazmazlarda o kadar ilginç yanı. Ben Türkiye'den getirdim kan pıhtılaşma sulandırıcı iğne iste ama bende pıhtılaşma var mı bilmiyorum kafama göre kullanmak ne kadar doğru bilmem agustos 1 de Türkiye'de yaptırdığım test çıkacak orda belli olur sanırım hayırlısı

Bana kann sulandirici testi yapılmadan verdi doktorum kullanılır heralde ama sen yinede temkinli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…