3 haftalik Nisanlimdan ayrildim-Sebeb ailesi!Ben nasil bas edecegim bu ihanetle?

Canım seni istemediklerini farkettiğin an defetmeliydin başından. Ama olmuşa çare yok madem. Bitti,gitti,kurtuldun. Değer gördüğün insanların arasında yaşamak en temel hakkın.
 
Erkeklerin ne mal oldugu ayrildiktan sonra ortaya cikiyor kimseye güven olmuyorki bu devirde!

Benim anlamadigim nisan bitti bu ailede hic mi bir insan evladi arayip niye bitti ne olduda bitirdiniz demez? Bukadar zalimlik yaptilar simdi herkes kendi evinde huzurlu hayatina devam ediyor.Aklima geldikce cildiracak gibi oluyorum.
Canim cok yaniyor icimde bi öfke unutamiyorum tek bi an bile
 
Erkeklerin ne mal oldugu ayrildiktan sonra ortaya cikiyor kimseye güven olmuyorki bu devirde!

Benim anlamadigim nisan bitti bu ailede hic mi bir insan evladi arayip niye bitti ne olduda bitirdiniz demez? Bukadar zalimlik yaptilar simdi herkes kendi evinde huzurlu hayatina devam ediyor.Aklima geldikce cildiracak gibi oluyorum.
Canim cok yaniyor icimde bi öfke unutamiyorum tek bi an bile

Bukadar söz verip benden vazgecmesini hazmedemiyorum!Piskin piskin hayatina devam etmesini kabullenemiyorum!
Ne olur hanimlar bana birseyy söyleyin
 
Bukadar söz verip benden vazgecmesini hazmedemiyorum!Piskin piskin hayatina devam etmesini kabullenemiyorum!
Ne olur hanimlar bana birseyy söyleyin
Evlendikten sonra verdiği sözleri tutmayan bir adama aşık olduğunu görenler var..
360 derece değişen adamla niye evlendim diye başını taşlara vuranlar var..
Sana bişey söylüyorum.. Bak bu büyük bi şey:5:
Önüne bak her şerde bir hayır vardır de unutacaksın emin ol evlenip boşansan daha mı iyiydi
Keşke nişan atsaydım vaktiyle:ssz:
 
bacım neler yaşamışsın böyle.hep iyi niyet kurbanı olmuşsunuz sende ailende.siz onları yargılamayalım derken onların yaptığına bak.ayy nasıl sinir oldumya birde hüngür hüngür ağlamış nişanda şaka gibi.senin nişanlının adam değilmiş kusura bakmada.daha başından koymamış tavrını ne senle kötü olmak istemiş ne ailesiyle sıkışıncada yada işene mi öyle geldi artık kimbilir onları seçmiş.yat kalk dua et sen ne o aileden hayır gelir sana ne odamdan.senin ahın tüm sülalesine yeter allahta gösterir sana hiç üzülme boşver.
 
off bu aileler neden böyle :2: benimde ablam benzer şeyler yaşıyor ama o evli ve 7 aylık hamile sen düşün artık :25: boşver bence kurtulduğun için sevinmelisin yobazmış hepsi baksana :26:
 
Kurtulduguma bin sükür ediyorum ama onu unutamiyorum takinti haline geldi!

Büyük yikim icersindeyim ailemden baska sehirde üniversitedeyim derslerim agir ve kritik! Birde onunla ayni üniversitedeyiz görecegim diye gerim gerim geriliyorum!

Unuturmuyum tekrar mutlu olurmuyum sevebilirmiyim birini güvenebilirmiyim bundan sonra hic bilmiyorum! Sanki hic bitmeyecek gibi hep aglama krizlerine giriyorum cildiracak gibiyim!Suan ortam degistirme imkanim yok derslerim cok agir bu yilda cok kritik okuldan atilma dururumum var!

Simdi 1 ay oldu ayriligimiz ve benim icim cok yaniyor!Nasil kurtulurum bu ask acisindan? Off Allahim sen kurtar beni!

Kizlar ne olur Allah rizasi icin birsey söyleyin örnek verin istiyorsaniz özelden yazin ama bana ne olur yardim edin.
 
Merhaba arkadaslar

Sirf bu konu icin üye oldum ve sizin gibi tecrübeli görmüs gecirmis insanlardan yardim istedigim icin burdayim ne olur bir teselli!

2 yillik bir iliskim vardi. Ikimizde yurtdisinda yasiyoruz üniversitede tanistik ben 26 o ise 28 yasinda. Birbirimizi daha dogrusu belkide ben onu cok sevdim.Cevrede cok yakistiriliyorduk her anlamda uyumluyduk benim icin rüya gibi bi iliskiydi taki sözlenene kadar.

Onun ailesi beni hic istemedi sebeb olarak gösterdikleri tek bir yanlisim bile yok.Onlar 3 senedir Türkiyeden akrabalarini getirmek icin baski yapiyormus ve o arada benimle tanisti ve evlenmek icin can atiyordu.

Ben cevremde hep parmakla gösterilen cok sevilen bi insanimdir kimse beni o geri kafali aileye layik bile görmemisti ama sirf sevgilimi seviyorum oda okumus ve kültürlü oldugu icin beni sevdigi icin kabul edildi ve benim ailem ve tüm cevreden destek gördü!

Ailesi zorla istedi kendileri bile degil bi araci ile istenildim.Ablasi sözümüzde hickira hickira agladi biz duygulandi sevincten derken o kabullenemedigi icin aglamis.Bize her gelislerinde ablasi agliyordu o kayinbaba olucak sahis birgün bana hatir bile sormadi kaynana desen kizim bile demedi. Bize dogru düzgün gelip gitmediler nisan yapmak istemediler uzattilarda uzattilar. Nisan yapilmaya karar verildiginde hertürlü cirkef yapildi bana aldiklari elbiseden cicege yüzüge tutun sorun olmayan birsey kalmadi. biz ise üzerimize düsen her görevi yaptik herseyi dört dörtlük masrafa bakmadan yaptik.
Onlar bana alinan yüzügü bile kendileri sectiler sormadan herseye karistilar.

Bu söz nisan süresince hep dedikodum yapildi iftiraya kadar atildi ne gidildi ne gelindi gittigimiz kuaföre kadar problem cikardilar.

Gelelim nisana.Nisan günü kuaförde suratima bakmadilar taa nisan saati gelene kadar kuaförde bekledilerki benim sacim yetismesin. Hepsi bi surat konusma yok! Nisanda biri yanima gelmedi ne kaynanam ne eltim ne görümcem. Nisan takildi uzakta durdular, pasta kesildi uzkta durdular.

Nisan sonrasi evlerine gitmek isteyen ailemi kabul etmediler, ben gitmek istedim gelmesin ona agir sözler söylerim demisti kayinbaba olucak sahsiyetsiz.

Sonrada dayanamadim ve nisani attim!

Nisanlim olacak kalitesiz nisana kadar ayagima kapanirken, ki nisandan önce ayrilmak istemistim ailesinin bu hareketlerinden dolayi ama o beni cok seviyor diye ikna oldum.Diz cöktü yalvardi agladi sehrin insanlarin icinde beni yari yolda birakma diye bende bana yakismaz diyerekten onu yari yolda birakmak istemedim.

Ve ne oldu?Nisandan sonra hep mahcup oldugu ailesi birden onun icin cok iyi oldular, cok iyilermis ona ev almislarda yok aglamislar demisler biz senin ailneiz o ise el kizi. Birde yüklü miktarda para vereceklermis is kurmasi icin Bizim rizamiz yok ta bastan beri demisler senin zorun icin yaptik herseyi!

Bu nedemek arkadaslar? Bu nasil bi onurla oynamaktir?Madem rizaniz yok niye isteyip nisan yaptiniz herseyi burnumdan getirdiniz? Nisanlim olacak sahis nisandan sonra durduk yere ailesini secti yanimda durmadi aklim almiyor!!

Canım şimdi bana kızacaksın ama sen farkında olmadan büyük bi dertten kurtulmuşsun nişanı atmakla. (bu aradA Nşanı attınmı halen devammı yazdıklarından pek anlamdım onu açarsam memnun olucam) canım güzelim bak nişanlın seni nekadar çok severse sevsin evlendiğinde çok problemlerin olurdu sen baba evinde misafirken erkek tarafı sana o kadar çirkeflik yapmışsa evlenince sana neler yapmazlardı hayal bile edemiyorum, ahh ahhh ben neler çektim neler o dönemler ahh ahh düğünden kaçmayı bile düşündüm eşim allah razı olsun birkere ayrım yapmadı çıktı karşılarına bu benim karım ve sizinde gelininiz ya bunu böyle bilip usulünce anlaşıp gideriz yada ben toplar pılımı pırtımı çeker giderim dedi ve eşim ne beni annesinde üstün nede annesini benden üstün tutar hep der o annem sen eşimsin bu çizgide gider ve kayınvalidem çok sever şu huyumu aramızsa anlaşmazlıklara ne kocamı katarım ne kayınvalidemi kayınvalidemle aramdadır (bu evlendikten sonra ve aynı binada olanlar biz bi binada altlı üstlü oturuyoruz 2 eltim kaynana kayınpeder ve bi sokok arkamda görümcelerim onalrda bir evde iki elti ) şükürki şimdi ufak tepek sinir bozmaları dışında bana karşı kötü girişimlerini görmedim ben hep saygı ve sınır çerçevesinde yaklaştım onlara ve amacıma ulaştım. Sana gelince eğer sen onları başında kabullenmessen onlarda seni başında istemezlerse sonunda da o oluyor şuda bi gerçek oğlunun mutluluğunu düşünen oğlunun alacağı kıza karışmaz he araştırıp gelin olucak kişinin ağza alınmaz kötü huyları varsa ben bile almam oğluma ama sende belli temiz aile kızısın. Demişsinki yazında madem istemiyordı neden istemeye gelmişler onlar gelmemişki aracı göndermişelr be canım üzme vala kendini unut gitsin keyfine bak seni mutlu edecek insan gerekirse kendi gelir ister kendi düzenini kurar gene de alırdı seni hiççte takma kafana inş seni mutlu edicek bie eş, annen gibi sevdiğin sevildiğin kayınvaliden, canın gibi sevgidiğin öz baban gibi aslan gibi kayınpedirn olurda şimdi haline dönüp dönüp gülesin canım. Hakkında herşeyin hayırlısı olsun :36: :36: :36: allah seni :nazar: korusun canım...
 
Kurtulduguma bin sükür ediyorum ama onu unutamiyorum takinti haline geldi!

Büyük yikim icersindeyim ailemden baska sehirde üniversitedeyim derslerim agir ve kritik! Birde onunla ayni üniversitedeyiz görecegim diye gerim gerim geriliyorum!

Unuturmuyum tekrar mutlu olurmuyum sevebilirmiyim birini güvenebilirmiyim bundan sonra hic bilmiyorum! Sanki hic bitmeyecek gibi hep aglama krizlerine giriyorum cildiracak gibiyim!Suan ortam degistirme imkanim yok derslerim cok agir bu yilda cok kritik okuldan atilma dururumum var!

Simdi 1 ay oldu ayriligimiz ve benim icim cok yaniyor!Nasil kurtulurum bu ask acisindan? Off Allahim sen kurtar beni!

Kizlar ne olur Allah rizasi icin birsey söyleyin örnek verin istiyorsaniz özelden yazin ama bana ne olur yardim edin.

Tatlım unut desem hemen unutamassın bak hep aşkı sevgiyi düşünme, bide onunla evlendiğini ve ailesinin sana neler neler yaptını düşün, negatif düşün belki soğursun birazda olsa, Allah sana yardım etsin umarım biri çıakrda karşına unutmana yardımcı olur. Aşk acısı zamanla unutulur canım ya evlilik sonrası yaşananlar bak okulun var okulunu düşün bitir mesleğinde olsun git çalış bide sana tavsiye aynı okuldan başka biriyle çıkma. Sabır et ve beyninden at önce kalptekiler unutur canım benim düşüncem böyle :ssz:
 
Yok nisani attim görüsmüyoruz.Herseyi yapti beni facete bile engellemis herkese onun hakkinda konusmak istemiyorum bitti diyormus.
Cok sükür hayirlisi bu ama her sabah kalbimde aciyla huzursuzlukla uyanmaktan biktim.Her yer bana dar geliyor canim cok yaniyor kalbim agriyor hic bukadar aglamamamistim Rabbim beterinden korusun.
Inanin o vazgecemseydi ben salak gibi devam ederdim sevgimdem sükür bitti!

Bi saat iyi gibiyim bi saat yine kötü aglama krizleri bitmiyor. Ders calisiyorum agliyorum kütüphanede agliyorum.
Sarki dinlemiyorum ama zihnim bana oyunlar oynuyor acitan sarkilar aklima geliyor cok aci cok belkide ilk sevdigimdi ilk erkek arkadasim ondan. Hayatim herseyim dediginiz insanla sonsuza kadar yabanci olmak bitmesi cok zor! Kandirilmis hissediyorum kendimi yari yolda birakilmis.

Ne desem bos ama gecicekmi kizlar? Sevicekmiyim birini cikacakmi yine biri karsima beni seven benimde sevecegim? yine hayal kirikligi yasamak bukadar bosluga düsmek istemiyorum.
 
Merhaba arkadaslar

Sirf bu konu icin üye oldum ve sizin gibi tecrübeli görmüs gecirmis insanlardan yardim istedigim icin burdayim ne olur bir teselli!

2 yillik bir iliskim vardi. Ikimizde yurtdisinda yasiyoruz üniversitede tanistik ben 26 o ise 28 yasinda. Birbirimizi daha dogrusu belkide ben onu cok sevdim.Cevrede cok yakistiriliyorduk her anlamda uyumluyduk benim icin rüya gibi bi iliskiydi taki sözlenene kadar.

Onun ailesi beni hic istemedi sebeb olarak gösterdikleri tek bir yanlisim bile yok.Onlar 3 senedir Türkiyeden akrabalarini getirmek icin baski yapiyormus ve o arada benimle tanisti ve evlenmek icin can atiyordu.

Ben cevremde hep parmakla gösterilen cok sevilen bi insanimdir kimse beni o geri kafali aileye layik bile görmemisti ama sirf sevgilimi seviyorum oda okumus ve kültürlü oldugu icin beni sevdigi icin kabul edildi ve benim ailem ve tüm cevreden destek gördü!

Ailesi zorla istedi kendileri bile degil bi araci ile istenildim.Ablasi sözümüzde hickira hickira agladi biz duygulandi sevincten derken o kabullenemedigi icin aglamis.Bize her gelislerinde ablasi agliyordu o kayinbaba olucak sahis birgün bana hatir bile sormadi kaynana desen kizim bile demedi. Bize dogru düzgün gelip gitmediler nisan yapmak istemediler uzattilarda uzattilar. Nisan yapilmaya karar verildiginde hertürlü cirkef yapildi bana aldiklari elbiseden cicege yüzüge tutun sorun olmayan birsey kalmadi. biz ise üzerimize düsen her görevi yaptik herseyi dört dörtlük masrafa bakmadan yaptik.
Onlar bana alinan yüzügü bile kendileri sectiler sormadan herseye karistilar.

Bu söz nisan süresince hep dedikodum yapildi iftiraya kadar atildi ne gidildi ne gelindi gittigimiz kuaföre kadar problem cikardilar.

Gelelim nisana.Nisan günü kuaförde suratima bakmadilar taa nisan saati gelene kadar kuaförde bekledilerki benim sacim yetismesin. Hepsi bi surat konusma yok! Nisanda biri yanima gelmedi ne kaynanam ne eltim ne görümcem. Nisan takildi uzakta durdular, pasta kesildi uzkta durdular.

Nisan sonrasi evlerine gitmek isteyen ailemi kabul etmediler, ben gitmek istedim gelmesin ona agir sözler söylerim demisti kayinbaba olucak sahsiyetsiz.

Sonrada dayanamadim ve nisani attim!

Nisanlim olacak kalitesiz nisana kadar ayagima kapanirken, ki nisandan önce ayrilmak istemistim ailesinin bu hareketlerinden dolayi ama o beni cok seviyor diye ikna oldum.Diz cöktü yalvardi agladi sehrin insanlarin icinde beni yari yolda birakma diye bende bana yakismaz diyerekten onu yari yolda birakmak istemedim.

Ve ne oldu?Nisandan sonra hep mahcup oldugu ailesi birden onun icin cok iyi oldular, cok iyilermis ona ev almislarda yok aglamislar demisler biz senin ailneiz o ise el kizi. Birde yüklü miktarda para vereceklermis is kurmasi icin Bizim rizamiz yok ta bastan beri demisler senin zorun icin yaptik herseyi!

Bu nedemek arkadaslar? Bu nasil bi onurla oynamaktir?Madem rizaniz yok niye isteyip nisan yaptiniz herseyi burnumdan getirdiniz? Nisanlim olacak sahis nisandan sonra durduk yere ailesini secti yanimda durmadi aklim almiyor!!

gercekten cok kötü gelismeler olmus. Ama emin ol sen yanliz degilsin, binlerce insan ayni senin gibi seyler yasiyor. Sana burda birinin böyle yap söyle yap demesiyle unutamassin malesef. Kendi kendine atmak zorundasin basarmak zorundasin. Sonucta sana karsi yapilan bu hakksizligi önce icinde kabuleniceksin, kin öfke duymicaksin. Herseyin hayirlisi olsun demek Rabbim hayirli görmemis ki evlenmeden bu is olmamis. Ya evlendikten sonra yasansaydi bu gibi durumlar. Bi nevi sansli sayilirsin sen. O yüzden dik dur ve yoluna devam et. Ben 100% eminim ki biri karsina cikip bunlari unutturucak. :) dik dur senin yapabilicegin tek sey bu
 
Gecmis olsun arkadasim
Yol yakinken tanimissin karsindaki insani buna sevin ya evlendikden sonra mutsuz olsaydin dahami iyiydi.
Evlilikde mutluluk cok onemli
Eslerin ailesiyle problemler ise evlilikdede Zaman zaman oluyor insallah cok mutlu olursun
Seni mutlu edebilecek bi insan cikar karsina
 
arkadaşım yazını okuyunca 4 sene önce kendi yaşadıklarım geldi bir an aklıma. İnan bana herşey geçiyo, her acı mazide kalıyo, yeterki toparlanmaya biraz cesaretin olsun. Ne güzel günlerin seni beklediğini görecek, yaşadıklarına güleceksin bile. Bir an önce bu üzücü durumu atlatman dileğimle :)
 
Ve ne oldu?Nisandan sonra hep mahcup oldugu ailesi birden onun icin cok iyi oldular, cok iyilermis ona ev almislarda yok aglamislar demisler biz senin ailneiz o ise el kizi. Birde yüklü miktarda para vereceklermis is kurmasi icin Bizim rizamiz yok ta bastan beri demisler senin zorun icin yaptik herseyi!

Bu nedemek arkadaslar? Bu nasil bi onurla oynamaktir?Madem rizaniz yok niye isteyip nisan yaptiniz herseyi burnumdan getirdiniz? Nisanlim olacak sahis nisandan sonra durduk yere ailesini secti yanimda durmadi aklim almiyor!!

Madem rızanız yoktu niye isteyip nişan yaptınız demeye hakkın yok çünkü her biri rızalarının olmadığını çığlık atarak söylemeselerde her hareketleriyle belli etmişler, eltinden tut, kayınbabana kadar.. Ama bu konu da üzüleceğine sevinmelisin bence çünkü böyle bir aileyle asla ömür geçmezmiş.Çok kısa zamanda nişanlını bile dolduruşa getirip bambaşka bi insan haline getirmişler.. Daha ne olsun.

Nişanlının ailesiyle senin düşünce yapının arasında uçurum farkı varsa bu sorunlar ondan da kaynaklanabilir.
Benim kayınvalidem de hep hergün yanına gelecek, bütün işlerini yaptırabileceği, kendi yanında yaşayacak, başı kapalı, onun kontrol ve kurallarına boyun eğecek birini istiyormuş ama ben gelince hiç bi zaman (ne yaparsam yapıyım) tam gelin olamadım gözünde.He böyle çirkin şeyler yapmadı çok şükür ama çok laf soktu.

Şakayla karışık eğer çocuk yapmazsan (14 aylık evliyim) oğluma bi kürt gelin alıcam, (kayınvalidem doğulu) demedi deme diye tehdit bile ediyordu.
 
Arkadaslar artik aglamaktan gözlerim ve basim agriyor ne diyeyim kendime zarar veriyorum.Gecen bi arkadasa demisti meliksah okuldan atilir ona yardim etmek istiyorum derslerinde. Bana aciyormus!Canim cok yandi

Dün ilk defa gördüm üniversitede önünden gectim görmemezlikten geldim.Sonra evde ziril ziril agladim sabah yine öyle gözümde yas kalmadi.
O bakimli ve neseliydi sanki hic birsey olmamis gibi! Bugünde gördüm hep bana bakmaya calisiyordu yemekhanede.

Ortak bi arkadasimizla haber yollamis bana. Eger benimle birlikte olmak istiyorsa meliksah sunlari sunlari yapsin demis:

1. Ailesini silip bana gelicek ozaman oda kendi ailesini silecekmis
2. (Simdi master yapiyor 2 sene)okulu bitene kadar gizli gizli kimseden habersiz cikacakmisiz sevgili kalacakmisiz( tabi Ailemi silersem)
3. Hemen evlenemezmisiz okulunu bitirecekmis sonra bakarizmis

Bu adam kendini ne zannediyor? Olanlardandan sonra ayagina gidip yalvarmami, hic sucu yokken ailemi silmemi ,birde 2 sene belirsiz bi sevgililik yasamami bekliyor! Bana verdigi acilar yetmedi hala canimi yakmaya calisiyor!

cesareti bile yok karsima cikmaya beni coktan silmis atmis aciyormus ondan sartlarini koymus ayagina gidecekmisim!
Ne diyeyim zaten unutmaya calisiyorum icimi yakiyor o nu sevdigim güne lanet ediyorum halada düsünebiliyorum ya onu ne diyeyim kendime! Rabbim sen sabir ver!
 
senin yaşadıklarının benzerini bende yaşadım. asla benden vazgeçmez, her şeyi siler, yine de benimle olur dediğim insan bir gün tamam bitsin dedi. aylarca ağladım, 2 yıl bekledim döner diye. o kadar inanmıştım sevgisine. şuan üzerinden 4 yıldan fazla geçti, başka birini seviyorum ve mutluyum. ve çok pişmanım 2 yılımı kendimi gereksiz yere üzerek geçirdiğim için. sırf bu seninki gibi erkekler çok iyi adam kandırdıklarından arkalarından üzülüyoruz, zamanında o kadar yakınken şimdi nasıl böyle uzağız diyoruz ama aslında onlara hiç yakın olamamışız biz. emin ol geçer, 3 ay 5 ay bilemedin 1 yıl. bence önemli olan kendini çok yıpratmadan en kısa sürede bitirebilmek. aklında tamamen bitirirsen kalbinde bitirir akabinde. kendini üzdüğüne değmez.
 
Arkadaslar artik aglamaktan gözlerim ve basim agriyor ne diyeyim kendime zarar veriyorum.Gecen bi arkadasa demisti meliksah okuldan atilir ona yardim etmek istiyorum derslerinde. Bana aciyormus!Canim cok yandi

Dün ilk defa gördüm üniversitede önünden gectim görmemezlikten geldim.Sonra evde ziril ziril agladim sabah yine öyle gözümde yas kalmadi.
O bakimli ve neseliydi sanki hic birsey olmamis gibi! Bugünde gördüm hep bana bakmaya calisiyordu yemekhanede.

Ortak bi arkadasimizla haber yollamis bana. Eger benimle birlikte olmak istiyorsa meliksah sunlari sunlari yapsin demis:

1. Ailesini silip bana gelicek ozaman oda kendi ailesini silecekmis
2. (Simdi master yapiyor 2 sene)okulu bitene kadar gizli gizli kimseden habersiz cikacakmisiz sevgili kalacakmisiz( tabi Ailemi silersem)
3. Hemen evlenemezmisiz okulunu bitirecekmis sonra bakarizmis

Bu adam kendini ne zannediyor? Olanlardandan sonra ayagina gidip yalvarmami, hic sucu yokken ailemi silmemi ,birde 2 sene belirsiz bi sevgililik yasamami bekliyor! Bana verdigi acilar yetmedi hala canimi yakmaya calisiyor!

cesareti bile yok karsima cikmaya beni coktan silmis atmis aciyormus ondan sartlarini koymus ayagina gidecekmisim!
Ne diyeyim zaten unutmaya calisiyorum icimi yakiyor o nu sevdigim güne lanet ediyorum halada düsünebiliyorum ya onu ne diyeyim kendime! Rabbim sen sabir ver!
canım aılenı neden sılmenı ıstıyor ? ben onu anlamadım konuda da aılenle

ılgılı cok detay gecmıyordu ,aılenle ılgılı sıkıntı mı oldu ?

ayrıca cnm emın ol kımse acıdığı kısıyle sevgılı olmak ıstemez

o şahıs kendıne yedıremıyor öne bu bahaneyı sürmüş aklınca

bence karsısında dık dur ,o kım kı sana acıyo

sınır oldum hee:47:

ayrıca sakın sartlarını kabul edeyıpde bu ılıskıye baslama

evet ılıskılerde fedakarlıklar olmalı tek taraflı degıl ıkı kısı

de fedakarlık yapmalı .ama o sahıs herseyı senden beklıyo

hele kı gızlı saklı cıkalım olayını asla ama asla kabul etme

agır konusamıyorum ama erkek olan adam masaya yumrugunu

koyar,ben bu kızı sevıyorum der ,annesının eteklerıne yapısıpda

kacamak ılıskı yasamaz !
 
Son düzenleme:
Canım seni istemediklerini farkettiğin an defetmeliydin başından. Ama olmuşa çare yok madem. Bitti,gitti,kurtuldun. Değer gördüğün insanların arasında yaşamak en temel hakkın.

evet bu çok dogru gercekten .cunku senı ıstemeyen bır kayınvalıde

adayı var ıse %90 kayınvalıde adayı galip gelıyor ,savaşı kaybeden sen

oluyorsun .buna savas gozuyle bakıyorum cunku gercekten cıddı bı mucadele

verıyorsun .aynı sureclerden ben de gectıgım ıcın bu kadar emin konusuyorum .

benım de eskı sevgılımın annesı benı ıstemezdı ona bırsey yaptıgım yoktu ama

o işi gücü olmayan ogluna paralı bı gelın adayı istiyordu ,maksat oglunu beslesın ıste .

her gıtmemle imalı imalı laflar sokardı imalı bakıslarla süzerdı .

hatta bı kavgamızda bızı kesın ayrılcak gozuyle gorup bana acık acık "kızım sen

gıt kendı cevrenden bırıyle evlen "demıstı .sonra oglu yıne yana yakıla benı arayınca

bız barıstık .kadın bu sefer tabı benden korktu o lafı ona yedırıcegımı dusundu fılan :1:

hıc bısey demedım tabı saygımı bozmadım hıc bırsey olmamıs gıbı eskısı gıbı davrandım

bu olayın ustunden aylar gecıncede kahvaltıda bana bı laf etmıstı "madem

ayrılamıyorsunuz madem tutturdunuz ılla evlencegız dıye evlenın o zaman bari "

dedı :53: ahh canım benım ne dusuncelısın sen oyle dıyesım geldı :27:

dıyemedım tabı ben saf :)3 yıl olmus ,oglu benım aılemın ıcıne gırmıs cıkmıs

sulale ogrenmıs ,aynı sekılde ben de onun aılesının ıcıne gırıp cıkmısım

sulale ogrenmıs ,kadın hala "madem"leri fılan hesap edıyo:41:

bu cumleyı duymak gercekten cok kotu etmıstı benı ,ve kendımı

gercekten cok ezık hıssetmıstım .kadın resmen benımle dalga gecıyordu

ama ben hıc bırsey dıyemıyordum .aptalca bı aska kapılıp mucadale ettım sadece,

hıc laf soz etmedım darılmadım gucenmedım kımseye

ama sadece mucadele eden benmısım .sımdı cok pısmanım bu kadar kendımı

ezdırdıgım ıcın cunku gercekten degmıyor bunu anladım .keske yerınde her

lafın karsılıgını verebılseydım susup boynumu egmeseydım dıyorum .sımdı en

buyuk pısmanlıgım ,o kadar lafın sozun altında ezılıp soyleyemedgım sozcuklerım ..

işler gucler dızısınden "dıyemedım yaa laa ! " replıgını yasıyorum valla :9:
 
Son düzenleme:
Back
X