3 haftalik Nisanlimdan ayrildim-Sebeb ailesi!Ben nasil bas edecegim bu ihanetle?

1. Ailesini silip bana gelicek ozaman oda kendi ailesini silecekmis
2. (Simdi master yapiyor 2 sene)okulu bitene kadar gizli gizli kimseden habersiz cikacakmisiz sevgili kalacakmisiz( tabi Ailemi silersem)
3. Hemen evlenemezmisiz okulunu bitirecekmis sonra bakarizmis

arkadsım pardon ama şu yapılan isteklere bakıyorum da ondan nefret etmen ve unutman için çok iyi sebepler sunmuş sana :44: kırılma ama benim anladığım okul bitene kadar seni oyalamak ve vakit geçirmek.ailen sana karşı cıkacagı için onları silmeni istemiş bence okul bitene kadar herkesten gizli çıkmak ne ya şimdi bişey derdim de :19:okul bittikten sonrasının garantisini bile vermiyor bence böle biri için tek bir damla gözyaşı bile akıtma çünkü değmez.bundan sonra inş akıtçağın gözyaşın sadece mutluluktan olsun inşallah yazdığın kadarıyla iyi niyetli temiz bi kızsın ve ailende öyle ondan anlaşamamıssınız zaten.bence sende kendine gel en yakın zamanda bakımlı ol mutlu görün ve seni elinde görmesin böylelikle ve dank etsin başına bişeyler:52:ayrılığı kabullenmesi açısından yani :) kalbini herzaman ferah tut ve asla kimse için ailene arkanı dönme :19:

canım sn yat kalk dua et kı kurtulmussun ınsan nelerı unutuyo bosver beee
degerını bılen cıkar.erkek dedıgın sevdıgı kadının arkasında durur korur kollar
adam olur! ne senı aılesıne karıstırır ne de aılesını sana...
Allahtan kı nısanlıyken kurtulmusun yoksa evlendıgınde ısler hepten cıgrından
cıkardı
Rabbım hakkında hayırlısını nasıp eylesın
bızım ser gorduklerımızde bır hayr,hayr gorduklerımızde de ser cıkabılır
Allah sana yenı mutlu huzurlu kapılar acsın temız sayfan hayırlı olsun :))
:46:

ayrildiniz yani bitti! ama gerikafali, cahil kabul ettiginiz insanlarin sizi arayip

"evladim neden ayrildiniz, lutfen barisin yapmayin boyle
size cok haksizlik ettik uzgunuz pismaniz vicdan azabi cekiyoruz" demelerini bekleme

siz beraberken insafa gelmeyen bu insanlar siz ayrildiktan sonra
insanca hareket etmezler maalesef..

hem sen diyorsunki "hic bir sey olmamis gibi hayatina devam ediyor"
gordugun gibi degildir hersey
kapiyi kapatinca kimin ne halde oldugunu bilemezsin
aci cekiyormudur gercekten bunu bilemeyiz ama sanmaki huzurlu mutlu dolasiyor
insanlara kendini akliyor dogal olarak sozunde duramayan bir karaktersiz baska ne yapabilirki

demem o ki onun icin uzulme
o seni kaybetmeyi goze aldiysa sen egitimini ve gecen gunlerini zehir ederek kaybetmeyi goze alma
derslerine saril ayni ortamda olacaksiniz madem uzuldugunu hic belli etme
bakimli ve neseli ol

farzetki geldi agladi zirladi "bizi kimse ayiramaz; sildim hepsini bir tek sen varsin" dedi
ve evlendiniz
biliyormusun ki evlendikten sonra rutin hayata donunce o akrabalar ve aileler daha bir kiymete biniyor
yani ciddi ciddi kurtulduguna sevin

okulunu tehlikeye atma uzulecem diye

Allah razi olsun teselli ve iyi dilekleriniz icin!

Aileni sil diyor cünki ailem onunla olmami tekrardan onaylamaz. önce destek cikti ailem bize nisana kadar ama o eski nisanlimin tutarsiz hareketleri yüzünden beni bile bile atese atamazlar.Eski nisanlim aileme yalvariyordu ben kizinizi seviyorum bana destek cikin diye Ailemde onun iyi niyetli oldugunu beni sevdigini sandi!Simdide annemi sucluyor yok o sana akil verdi ayrilalim diye o bizi ayirdi. Ayrilmayip neyapacaktim daha fazla hakarete kaldirilmaz yenilir yutulur seyler degildiki!
Okadar sabrettim fedakarlik yaptim hepsi bosmus!

Ortak arkadasima demiski meliksah üzgün ve kaldiramaz bu olayi cok agladigim kulagina gitmis o da acimis güya bana ondan bu sartlari sunmus!
Birde üstüne demis, söyleyin meliksaha biz zaten mutlu olamayiz bu durumda evlenip ayrilmaktan iyidir herkes kendi yoluna iste cok istiyorsada onunla bu sekilde beraber olurum! Nasil bir vicdansiz adam bu!
Ben ona bu kadar deger verdim ve sevdim o bunu eziklik olarak görmüs!

Ben onu zaten istemiyorum Allaha havale ettim.Bittti ne kadar aci ceksemde istemiye istemiye ayrilsamda sevsemde bitti! Ama bukadarda olmaz yani hala bana zarar vermeye calisiyor psikolojik olarak cökmememi okulumu kaybedip bu sehirden gitmememi bekliyor!
O benim ilk sevdigimdi, ilk elini tuttugum, ilk seni seviyorum diye öptügüm, herseyin ilklerini onunla yasadim tertemiz samimi duygularimla onun icin cok zoruma gidiyor!

Ama kötüyüm gercekten icim cok yaniyor kabullenmekte zorluk cekiyorum hem ayriligi ama daha cokta bana yapilan haksizliklari!

canım 100 tane koca bulursun da bır tane anne etmez bunu unutma sakın

degerını bılcek olan zamanında bılırdı sakın kafanı karıstırmasına ızın verme

ınan var ya el adamı ne kadar severse sevsın anne kadar dusunmez dusunemez

sakın deger bılmeyen bır aptal ıcın aılene sırtını donme sakın bu hataya dusme

aılen senı ne kdr desteklemıs onay vermedıgı halde sen sevıosun dıe ses cıkarmamıslar bıle

senın kıymetını bılememıs o deli :) canın yanmıcak mı? evet yanıcak acıcak aglıcaksın

ama gecıcek emın ol buna ;) sen sakın kendını ona egdırmez asla telefonlarına vs. cıkma

o zaten kendı hayatına devam edıyormus sende aynını yap dunyada bı erkek o kalmadı

ya bulunmaz hınt kuması da deıl salla gıtsın kuzum sen kendıne bak derslerıne bak

aılenle ol,ıllakı karsına bırı cıkıcak Rabbım herkesın yazısını yazmıs boylesı daha hayırlıdır senın ıcın

gez toz eglen aksamları cekırdek cıtle mesela :D emınım mutlulugu yakalıcaksın ama sana deger vermeyene

2. bı sans verırsen yıne yıkım yersın cunku evlenınce erkekler ıcın aılesı kıymetı bınıyo :)

Beterin beteri var demişler.Bunlar da insanın zoruna gider ama yine de şükretmek lazım.ya evlenip yıllar sonra olsaydı bunlar...

Eski nişanlın kendini bişi sanmış.
Senin hala onu sevdiğinden öyle emin ki !! Bir de ağladığını üzüldüğünü öğrenmiş..
Olmaz böyle :20::20:

Ben senin yerinde olsam süslenir püslenir onu çıldırtırdım.
O şartları sunduğunu duyduğumda da gider suratına tükürür sen kendini ne sanıyorsun der onu şart şurt sunduğuna sunacağına pişman ederdim.

Eziklemiş seni aklınca.. Bunu yanına bırakma bence .. Güçlü ol :34:

Son düzenleme:
Ortak bi arkadasimizla haber yollamis bana. Eger benimle birlikte olmak istiyorsa meliksah sunlari sunlari yapsin demis:

2. (Simdi master yapiyor 2 sene)okulu bitene kadar gizli gizli kimseden habersiz cikacakmisiz sevgili kalacakmisiz( tabi Ailemi silersem)

Pesss :53:

Dünyadaki tek erkek o olsa bile kimse bu şartları kabul etmez sanırım

Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor..

Hayırlısı olmuş bitmesi..

Yürüsün gitsin ordan gerzek!!!
Dalge geçmiş resmen seninle...
Böyle kromozom hatası beyinsiz örnekleri görünce çıldırıyorum ya!

benim kaynanam beni istemediğini düğünden sonra belli etmeye başladı nişanımda düğünümde ağladı :31:

ama eşim hep sahip çıktı bana ve umrumuzda değil :16:

senin nişanlında iş yokmuş boşver canım üzülme şükret

Yürüsün gitsin ordan gerzek!!!
Dalge geçmiş resmen seninle...
Böyle kromozom hatası beyinsiz örnekleri görünce çıldırıyorum ya!

Benim icin 2.sans yok!yüzsüzlüge bakarmisiniz beni ayagina cagiriyor ikinci sans icin beyinsiz! Istedigi kadar kariyer yapsin okul birincisi olsun adam olamadiktan sonra!

Ben onun burda oldugu günler icim kan aglasada bakimli olmaya calisiyorum!Dipteyim sondayim icim darmadagin ama gecicek!
bugün beni gördü gözümün icine bakti görmemezlikten geldim! Arkadasim dedi ayni saatte facede öldürmeyen aci güclendirir yazmis demek o da cekiyor ama gizliyor! o istedi bunu zalim ! Ama kolay degil dünyanin en s..fsiz adamida olsa birzamanlar sevmistim söküp atmak kolay degil!

Diliyorum birgün bin pisman kapima gelsin ve icimi dökeyim ona! Rabbim acisini alsin icimden ona versin! Yüzsüz adam!

bu insanlar bunu sen olmasan yarın bigün başkasına yapacaklar.o eski nişanlın farkında değil şu an ama mutsuz olmaya mahkum.bence pişman olacak.ama sen böyle bi adamdan kurtulduğuna şükretmelisin.

Güzelim seni Allah kurtarmış daha ne istiyorsun! Nişanın doğru biri olsa ailesine ben siz ne derseniz deyin onu seviyorum derdi ve bunlara izin vermezdi bence! Canım birde düşünsene iş evliliğe kadar gitse sen bu aileyle nereye kadar evliliğini götürebilecektin? Zararın neresinden dönersen kardır,bence ucuz atlatmışsın,yerinde olsam en yakın arkadaşlarımla şu günlerde buluşur keyifli zamanlar geçirir ve defterimden silerdim onu!
Merhaba arkadaslar

Sirf bu konu icin üye oldum ve sizin gibi tecrübeli görmüs gecirmis insanlardan yardim istedigim icin burdayim ne olur bir teselli!

2 yillik bir iliskim vardi. Ikimizde yurtdisinda yasiyoruz üniversitede tanistik ben 26 o ise 28 yasinda. Birbirimizi daha dogrusu belkide ben onu cok sevdim.Cevrede cok yakistiriliyorduk her anlamda uyumluyduk benim icin rüya gibi bi iliskiydi taki sözlenene kadar.

Onun ailesi beni hic istemedi sebeb olarak gösterdikleri tek bir yanlisim bile yok.Onlar 3 senedir Türkiyeden akrabalarini getirmek icin baski yapiyormus ve o arada benimle tanisti ve evlenmek icin can atiyordu.

Ben cevremde hep parmakla gösterilen cok sevilen bi insanimdir kimse beni o geri kafali aileye layik bile görmemisti ama sirf sevgilimi seviyorum oda okumus ve kültürlü oldugu icin beni sevdigi icin kabul edildi ve benim ailem ve tüm cevreden destek gördü!

Ailesi zorla istedi kendileri bile degil bi araci ile istenildim.Ablasi sözümüzde hickira hickira agladi biz duygulandi sevincten derken o kabullenemedigi icin aglamis.Bize her gelislerinde ablasi agliyordu o kayinbaba olucak sahis birgün bana hatir bile sormadi kaynana desen kizim bile demedi. Bize dogru düzgün gelip gitmediler nisan yapmak istemediler uzattilarda uzattilar. Nisan yapilmaya karar verildiginde hertürlü cirkef yapildi bana aldiklari elbiseden cicege yüzüge tutun sorun olmayan birsey kalmadi. biz ise üzerimize düsen her görevi yaptik herseyi dört dörtlük masrafa bakmadan yaptik.
Onlar bana alinan yüzügü bile kendileri sectiler sormadan herseye karistilar.

Bu söz nisan süresince hep dedikodum yapildi iftiraya kadar atildi ne gidildi ne gelindi gittigimiz kuaföre kadar problem cikardilar.

Gelelim nisana.Nisan günü kuaförde suratima bakmadilar taa nisan saati gelene kadar kuaförde bekledilerki benim sacim yetismesin. Hepsi bi surat konusma yok! Nisanda biri yanima gelmedi ne kaynanam ne eltim ne görümcem. Nisan takildi uzakta durdular, pasta kesildi uzkta durdular.

Nisan sonrasi evlerine gitmek isteyen ailemi kabul etmediler, ben gitmek istedim gelmesin ona agir sözler söylerim demisti kayinbaba olucak sahsiyetsiz.

Sonrada dayanamadim ve nisani attim!

Nisanlim olacak kalitesiz nisana kadar ayagima kapanirken, ki nisandan önce ayrilmak istemistim ailesinin bu hareketlerinden dolayi ama o beni cok seviyor diye ikna oldum.Diz cöktü yalvardi agladi sehrin insanlarin icinde beni yari yolda birakma diye bende bana yakismaz diyerekten onu yari yolda birakmak istemedim.

Ve ne oldu?Nisandan sonra hep mahcup oldugu ailesi birden onun icin cok iyi oldular, cok iyilermis ona ev almislarda yok aglamislar demisler biz senin ailneiz o ise el kizi. Birde yüklü miktarda para vereceklermis is kurmasi icin Bizim rizamiz yok ta bastan beri demisler senin zorun icin yaptik herseyi!

Bu nedemek arkadaslar? Bu nasil bi onurla oynamaktir?Madem rizaniz yok niye isteyip nisan yaptiniz herseyi burnumdan getirdiniz? Nisanlim olacak sahis nisandan sonra durduk yere ailesini secti yanimda durmadi aklim almiyor!!

Cok sagolun sizin tesellileriniz bana umut veriyor okuyup duruyorum.Iyiki varsiniz Allah razi olsun desteginiz icin.
KK dakiler ablam gibi kiz kardesim gibi kendimi yanliz hissetmiyorum sayenizde.

Gecicekmi kizlar ablalarim bitecekmi bu aci?

Benzer sey yasayip sonra cok mutlu olan varmi? Kendime güvenim gitti sanki bir daha hic mutlu olmiyacakmisim gibi geliyor hic birseyden zevk almiyorum anlami yok sanki hayatin hayallerin hepsi bosmus:-(

Çok geçmiş olsun arkadaşım....Bak adı üstünde -geç-miş olsun...Genç yaştasın,yurtdışında yaşamış olduğuna göre yabancı dilin,belli bir kültürün var,onca olumsuzluğa rağmen de elinden geleni yapmışsın.Sonu evlilik olsaydı bile böyle bir ortamda mutlu olamazdın zaten.Allah daha büyük acılar yaşamaktan sakınmış seni,öyle düşün.Senin ruhuna,sevgine,özverine,duyarlılığına,sabrına layık iyi bir insanla karşılaşırsın inşaallah.

Cok sagolun sizin tesellileriniz bana umut veriyor okuyup duruyorum.Iyiki varsiniz Allah razi olsun desteginiz icin.

Benzer sey yasayip sonra cok mutlu olan varmi? Kendime güvenim gitti sanki bir daha hic mutlu olmiyacakmisim gibi geliyor hic birseyden zevk almiyorum anlami yok sanki hayatin hayallerin hepsi bosmus:-(

bi kere şunu düşün.senle bu noktaya gelmiş bi adam bugün senin yanında durmadıysa yarın bigün es kaza evlenseniz bile yine yanında duramaz bi şekilde kaypaklık ederdi.yani sen hep ezilirdin.hayatta hiçkimse vazgeçilmez değildir.burda kim ne derse desin sen geceleri yatarken yine onu düşünüp ağlayacaksın muhtemelen.ama bu yaşadıkların ve yaşayacakların normal bi süreç.bu olanlar yüzünden asla insanlara, hayata güvenini kaybetme.inan güzel bişeyler hala düzgün insanlar var bu hayatta.ben de tam dibe vurmuşken herkes mi kötü bu hayatta derken allah bana kanatsız bi melek yolladı şükür.sadece zamana ihtiyacın var ve insanlara daha temkinli yaklaşmaya.insanlar anasının babasının ölüm acısını unutuyo bu hayatta.yani elbet unutacaksın.geçecek her şey..hep şunu söylerim.kötü bişey yaşasan da pişmanım deme, ders oldu de.bence gerçekten çok büyük bi beladan dönmüşsün.böyle bi adamla evlensen yarın bigün nası bi evliliğin olurdu eminim çok rahat hayal edebilirsin artık..inan bi daha mutlu olucaksın.hayat çok uzun.sadece zamana bırak..

Arkadaşım yat kalk dua et evlenmedin barklanamadın nişanı attın .Seni istemeyen aileden uzak dur .
Evlenip boşanmak zorun da kalsan daha mı güzel olucaktı.

Gececek canım tabi ki gececek.
Aynı şeyleri yaşayan binlerce milyonlarca kadın var.Biri benim mesela. Öyle ağır bir travma geçirmiştim ki.Mezardaki ölüleri kıskanır olmuştum, hiç acı çekmiyorlar diye onlara imrenirdim..
Ama hepsi geçti şimdiki eşimi tanıdım yıllar sonra.. Benim kaynanam da beni istemedi görümcem nikahımda ağladı ama eşim asla benden vazgeçmedi.. Boşver seninki adam değilmiş !

Bugün diyorum ki eğer o zamanlo acıları çekmese idim eşimin ve şu anki yuvamın kıymetini bilmezdim.Bu sana bir dert değil ders olsun.. Dimdik ve güçlü bir kadın olarak, yüzünün akı ile çıkacaksın bu sınavdan...
Allah yardımcın olsun....

Son düzenleme:
Back
X