1. Ailesini silip bana gelicek ozaman oda kendi ailesini silecekmis
2. (Simdi master yapiyor 2 sene)okulu bitene kadar gizli gizli kimseden habersiz cikacakmisiz sevgili kalacakmisiz( tabi Ailemi silersem)
3. Hemen evlenemezmisiz okulunu bitirecekmis sonra bakarizmis
arkadsım pardon ama şu yapılan isteklere bakıyorum da ondan nefret etmen ve unutman için çok iyi sebepler sunmuş sana :44: kırılma ama benim anladığım okul bitene kadar seni oyalamak ve vakit geçirmek.ailen sana karşı cıkacagı için onları silmeni istemiş bence okul bitene kadar herkesten gizli çıkmak ne ya şimdi bişey derdim de
okul bittikten sonrasının garantisini bile vermiyor bence böle biri için tek bir damla gözyaşı bile akıtma çünkü değmez.bundan sonra inş akıtçağın gözyaşın sadece mutluluktan olsun inşallah yazdığın kadarıyla iyi niyetli temiz bi kızsın ve ailende öyle ondan anlaşamamıssınız zaten.bence sende kendine gel en yakın zamanda bakımlı ol mutlu görün ve seni elinde görmesin böylelikle ve dank etsin başına bişeyler
ayrılığı kabullenmesi açısından yani :) kalbini herzaman ferah tut ve asla kimse için ailene arkanı dönme 
2. (Simdi master yapiyor 2 sene)okulu bitene kadar gizli gizli kimseden habersiz cikacakmisiz sevgili kalacakmisiz( tabi Ailemi silersem)
3. Hemen evlenemezmisiz okulunu bitirecekmis sonra bakarizmis
arkadsım pardon ama şu yapılan isteklere bakıyorum da ondan nefret etmen ve unutman için çok iyi sebepler sunmuş sana :44: kırılma ama benim anladığım okul bitene kadar seni oyalamak ve vakit geçirmek.ailen sana karşı cıkacagı için onları silmeni istemiş bence okul bitene kadar herkesten gizli çıkmak ne ya şimdi bişey derdim de