3 haftalik Nisanlimdan ayrildim-Sebeb ailesi!Ben nasil bas edecegim bu ihanetle?

S..fsiz adam beni yari yolda birakip gitti! Ben onu cok sevmistim güvenmistim o ise hayatindan memnun. inanin o beni birakmasa ben salak gibi gidicem halen onun pesinde agliyorum kendime aciyorum!

Ailem uzakta üzüldügümü anlatinca bana kiziyorlar hala o kisiliksiz adami nasil düsünürsün diyorlar git seni rezil etsin öyle gel. Normal cok kizginlar o adama ve üzüldügüm icin bana!

Gece bi huzursuzlukla uyuyorum sabah gögsümde kalbimde kocaman bir aci!hep ziril ziril kendime aciyorum!
ölümü düsünüyorum ölmek istiyorum aileme yapamam ,baska beter dertleri görünce kendimden igreniyorum acim dahada katlaniyor!Ne olur ben neyapacagim bilmiyorum! Psikologa gittim bi seans agladim ama umudum yok! Her dakka psikolog olmaz ya yanimda..

her elini sıkanla dost olmadığın gibi,her canını sıkanla da düşman olma,İnan bana tekrar seviyor,daha çok seviliyorsun,ben çok daha beterini yaşadım,ölürüm diyen biriydi senin için,benimse ilk göz ağrımda,hemen hemen benzerlerini yaşadım,bır daha sevemem diyordum,yada bu kadar sevilemem,ama daha mükemmeli var hayatımda,hem seviyor hem seviliyorum..inan bana onun seni sevişini seviyorsun,onun yanında hissettiğin özel olma duygusunu,şimdi ayrılmak boşandıktan sonra çocukla baba evine dönmekten iyidir,bak oku eşlerin hikayelerini hemen üstte,ayrılmayıp kabullenip devam edenlerin çektikleri acıları,hayırlısı olsun

icim acidikca burayi acip okuyorum iyiki varsiniz! Sabretmekten baska bi carem yok yok umarim hayirli olur umarim bende mutlu olurum. Karsima iyi günde kötü günde bana sahip cikacak bu imtihanlarla dolu hayati beraber gögüsleyecek biri cikar.

Kendimi pisman hissediyorum olanlarda kendimi sucluyor mani olmadigim icin ama ne ye yarar.
Allahim sana siginiyorum!

Hanimlar sizce ben dogru bi kararmi aldim? Bir daha mutlu olamamaktan korkuyorum dogru kisi hic gelmiycek sanki...

Az daha korkak zavalli bi adamla evleniyordum. Dün gece bana bi mail atmis kapima 2 yillik sevgilisin hayatimin anlami dedigi kizin yüzüne bakmaya tenezzül etmiyor!

Ayrilali 2 ay olucak beni ne aradi ne sordu okulda görmemezlikten geldi beni.

Mailde özetle sunlari yazmis:

Iste ben seni ve aileni suclamak icin yazmiyorum ama söylenmemis cok sey var ayriligimiz aceleye geldi.Kapina gelmek istedim ama aklim bana engel oldu zaten mutlu olmayiz biz. Iste yasanilan ilk zorlugu beraber atlatamamismisiz. Beni cok sevmis ve ayrilik acisi cekiyormus üzülüyormus felan filan.Birde kendini Mevlananin sözüyle avutuyormus bundan böyle, yani demekki hayirlisi buymus yada Allah ona daha iyisini verecekmis ondan ayrilik daha iyiymis.

Yasadigimiz güzel günler icin tesekkür ediyor keske mutlu olsaymisiz ama olmamis.
Birde yazmis sen bir Meleksin güzel günlerin hatrina üzerinde ne hakkim varsa helal ediyorum umarim cok basarili ve mutlu olursun hayatinin geri kalaninda. Düsmanlik etmeyelim birbirimize kendine iyi bak!

Bukadar basitmi yani hersey???

Hanimlar birsey söyleyin ne olur Allah rizasi icin!

Anlattiklarina gore nasil karektersiz bir erkekmis anlamasi dogrusu cok guc . Diger bir paradoks ise nisanlandiginiza gore birbirinizi cok seviyorsunuz bu kadar kolay vazgecmesi hemde daha yeni iken bence biraz dusundurucu ... Altinda farkli sebepler olabilir .

Anlattiklarina gore nasil karektersiz bir erkekmis anlamasi dogrusu cok guc . Diger bir paradoks ise nisanlandiginiza gore birbirinizi cok seviyorsunuz bu kadar kolay vazgecmesi hemde daha yeni iken bence biraz dusundurucu ... Altinda farkli sebepler olabilir .

Bende anlamis degilim sebebsiz yere onca söz verdikten sonra o kadar sey cektikten sonra onun icin beni böyle bi kalemde silebilmesi bu karaktersizligi yapmasi...

Canim gördügün gibi adam hayatina devam ediyor, azicik üzülüyormus hepsi bu yani,
senide anliyorum ama sende artik kendi hayatina bakmalisin,
demekki hayirlisi böyleymis gercekten

Ben anlayamıyorum bu tip insanları.
Her şeye hükmetmeye, istediği gibi olmasına çalışmak, kendini tatmin adına başkalarının hayatıyla bu denli kolay oynamak bir nevi çevreyi müridleştirip kendini 'ilahlaştımak' değil midir?
Günah değil midir bu, vebali nasıl verilecek?
Hadi onu geçtim, korkuları yok da vicdanen nasıl uyur ki böyle bir yükle insanlar?
Kabus görmezler mi, akıttıkları göz yaşları nefeslerini kesmez mi bunların?
Destek olmayan köstek de olmasın, siz de hiç üzmeyin kendinizi.
Ya düğünden sonra para ve eve değişen bir kocanız olsaydı?
Ya aile en baştan karışmaz görünüp daha sonra aba altından sopa gösterseydi?
Çok acı ama bir o kadar da öğreti dolu tecrübe yaşamışsınız, bundan sonraki adımlarınızı daha da özenerek atmanıza zemin hazırlamıştır.
Bu da demektir ki mutluluğa artık daha yakınsınız...

Ben anlayamıyorum bu tip insanları.
Her şeye hükmetmeye, istediği gibi olmasına çalışmak, kendini tatmin adına başkalarının hayatıyla bu denli kolay oynamak bir nevi çevreyi müridleştirip kendini 'ilahlaştımak' değil midir?
Günah değil midir bu, vebali nasıl verilecek?
Hadi onu geçtim, korkuları yok da vicdanen nasıl uyur ki böyle bir yükle insanlar?
Kabus görmezler mi, akıttıkları göz yaşları nefeslerini kesmez mi bunların?
Destek olmayan köstek de olmasın, siz de hiç üzmeyin kendinizi.
Ya düğünden sonra para ve eve değişen bir kocanız olsaydı?
Ya aile en baştan karışmaz görünüp daha sonra aba altından sopa gösterseydi?
Çok acı ama bir o kadar da öğreti dolu tecrübe yaşamışsınız, bundan sonraki adımlarınızı daha da özenerek atmanıza zemin hazırlamıştır.
Bu da demektir ki mutluluğa artık daha yakınsınız...

Insallah!

Yani bi insanin hayatina girip oynamak bukadar kolaymi? Cezasizmi kalicak? o hayatina hic birsey olmamis gibi devam ediyor ve eskisinden cok daha basarili ve huzurlu.
Ben ise kendimi yiyip bitiriyorum onun karsinda o cezasiz kaldigi icin!

Insallah!

Yani bi insanin hayatina girip oynamak bukadar kolaymi? Cezasizmi kalicak? o hayatina hic birsey olmamis gibi devam ediyor ve eskisinden cok daha basarili ve huzurlu.
Ben ise kendimi yiyip bitiriyorum onun karsinda o cezasiz kaldigi icin!

Neden kimse birsey yazmiyor?

Biz onunla ayni okuldayiz ve bana resmen psikolojik eziyet cektiriyor. Her gittigim ortama oda geliyor kütüphanede defalarca önümden geciyor, kendine imaj yapmis bana göstermeye calisiyor. Hic umrunda degil cokta keyifli baskalariyla iyi beni ezikleyerek bakiyor aciyormus gibi.
Ben bakimli olmaya calisiyorum görmemezlikten geliyorum ama icim icimi yiyor bir yandanda özlüyorum bir daha birini sevemekten birininde beni sevmemesinden korkuyorum degermiydi bunlari yasamaya?

Hic birsey olmamis gibi gitti ve hayatina cok daha iyi bir sekilde devam ediyor bense kendimi toparladikca yine yikiliyorum! Cok gücsüz ve caresiz hissediyorum...

Geçmiş olsun ucuz kurtulmuşsun. Eğer sen ayrılsaydın önceden içinde hep keşkeler olacaktı. En iyisi olmuş herkes yüzünü belli etmiş sen de kurtulmuşsun. Boşuna canını sıkma malesef dünyada bu tipler az değil. Çocukklarını akrabalarıyla evlendirip kişiliksiz bir soyu devam ettirirler artık.

Geçmiş olsun ucuz kurtulmuşsun. Eğer sen ayrılsaydın önceden içinde hep keşkeler olacaktı. En iyisi olmuş herkes yüzünü belli etmiş sen de kurtulmuşsun. Boşuna canını sıkma malesef dünyada bu tipler az değil. Çocukklarını akrabalarıyla evlendirip kişiliksiz bir soyu devam ettirirler artık.

Merhaba arkadaslar konuyu okuyanlar biliyor,2 bucuk aydir ayriyiz ne aradi ne sordu bir tek mail atti bana kendine iyi bak diye.

Benim kendi irademle ayrildigimi düsünmüyormus ve bende bi umut isigi görmedigi icin yanima gelmiyormus hersey öyle aciki.

Icimde okadar biriken sey varki söylenmemis ona karsi cok öfkeliyim benim kalbimi paramparca edip cekti gitti ben ise hayattan biktim korkuyorum,kimseye güvenemiyorum ve mutluluktan umudumu kestim.

Gecen yine agladim evde tek basina onunla konusmak istedim ve düsündüm acaba kapisina gidip onun yapamadigi mertligi yapip karsina dikilsem ve icimi döksem?Icimdeki herseyi söylesem dostca ve ordan cekip gitsem ise yararmi? Yada bendemi ona mail atsam icimi dökmek icin?Oda cocuk gibi olur bilmiyorum ama cok doluyum..

Sizce onun karsina cikip evine gidip ona söylenmemis icimde kalanlari söylesem dogru olurmu? Ne yapsam?Hicbirsey yapmadan icimde birikenlerle otursammi?

Merhaba arkadaslar konuyu okuyanlar biliyor,2 bucuk aydir ayriyiz ne aradi ne sordu bir tek mail atti bana kendine iyi bak diye.

Benim kendi irademle ayrildigimi düsünmüyormus ve bende bi umut isigi görmedigi icin yanima gelmiyormus hersey öyle aciki.

Icimde okadar biriken sey varki söylenmemis ona karsi cok öfkeliyim benim kalbimi paramparca edip cekti gitti ben ise hayattan biktim korkuyorum,kimseye güvenemiyorum ve mutluluktan umudumu kestim.

Gecen yine agladim evde tek basina onunla konusmak istedim ve düsündüm acaba kapisina gidip onun yapamadigi mertligi yapip karsina dikilsem ve icimi döksem?Icimdeki herseyi söylesem dostca ve ordan cekip gitsem ise yararmi? Yada bendemi ona mail atsam icimi dökmek icin?Oda cocuk gibi olur bilmiyorum ama cok doluyum..

Sizce onun karsina cikip evine gidip ona söylenmemis icimde kalanlari söylesem dogru olurmu? Ne yapsam?Hicbirsey yapmadan icimde birikenlerle otursammi?

bence kendi içindekileri ya bir kağıda yaz ya git bir akan suya anlat bitir ama gidip ona bir şey anlatma, onu düşünme arkanda bırak önüne bak

Allah'ın sevdiği kuluymuşsun bence git birine sadaka ver canım , nişanlın olacak adama güvenmişsin. Benimde arkadaşım evlenmişti eşinin ailesi istemedi sebepte o kadar saçma ki kızın annesi ve babası ölmüştü 'biz karşımızda aile görmek isteriz o ne biçim kız kimsesi yok' demişlerdi nikahına bile gelmediler ama o vazgeçmedi arkadaşımdan. Evlendi.. neden bile bile nişanlandın diyemem sevmişsin çünkü ne bileceksin ki baksana adam sana ne güvenceler vermiş. Ama çok karaktersizmiş sen şükret ya evlenince ailesi deseydi boşa o kızı gel sana iş yapıcaz para vercez ev alıcaz diye evlenip ayrılmak daha zor olurdu. O yüzden boşver takma kafana.

merhaba arkadaslar konuyu okuyanlar biliyor,2 bucuk aydir ayriyiz ne aradi ne sordu bir tek mail atti bana kendine iyi bak diye.

ıcimde okadar biriken sey varki söylenmemis ona karsi cok öfkeliyim benim kalbimi paramparca edip cekti gitti ben ise hayattan biktim korkuyorum,kimseye güvenemiyorum ve mutluluktan umudumu kestim.

Gecen yine agladim evde tek basina onunla konusmak istedim ve düsündüm acaba kapisina gidip onun yapamadigi mertligi yapip karsina dikilsem ve icimi döksem?ıcimdeki herseyi söylesem dostca ve ordan cekip gitsem ise yararmi? Yada bendemi ona mail atsam icimi dökmek icin?oda cocuk gibi olur bilmiyorum ama cok doluyum..

Sizce onun karsina cikip evine gidip ona söylenmemis icimde kalanlari söylesem dogru olurmu? Ne yapsam?hicbirsey yapmadan icimde birikenlerle otursammi?

değmez , degecek ınsan boyle yapmazdı. Görünce yine sen üzülürsün boşver

Back
X