Arkadaslar elim ayagim titriyor iki gündür. Tam unuttum yoluma devam derken pekte samimi olmadigim bi arkadastan eski nisanlimin bi kiza asildigini duydum inanmadim. Eski mail adresi vardi bende dayanamadim baktim ve gördüm ayni sehirde yasayan baska bi kizla yanak yanaga güllerle fotografini kizin resminin üzerine siirler yazmis prensesim baharim cananim diye. Birde birlikte olmalarinin tarihi felan.
Yikildim cünki 3 ay önce bana diyordu sensiz olmaz birdaha kimseyi sevemem ben diyen adam simdi baskasiyla beraber hemde benden cok güzel boylu poslu manken gibi bir kiz tam ailesinin istedigi gibi.
Biz nisanliydik evlenecektik bukadar basitmiydi verilen sözler bana yasattiklari. Bana helalim diyen adam, canimi yakan insan simdi baskasinin kollarinda mutlu ben ise darma duman oldum kaybettiklerimle kaldim.Ayrildik ne bi pismanlik ne bi özür ne bi mesaj bitirdi gitti ve simdi bi baskasi.Zaten onu okulda görmek aci verirken birde yaninda o kiz bilmiyorum...
Herkesten beklerdim ondan asla!
Hancer gibi saplandi yerle bir oldum yine!Onunla gecen hergünüme pismanim! Birsey söyleyin lütfen