3 haftalik Nisanlimdan ayrildim-Sebeb ailesi!Ben nasil bas edecegim bu ihanetle?

suan üzerimden kamyon gecmis gibiyim o baskasini buldu ben tüm gücümü cesaretimi kaybettim niye bukadar gücsüzüm bilmiyorum.Canim cok yaniyo yine silbastan uyuyamiyorum yemek yiyemiyorum kafamda sac kalmadi!
Gecicekmi bu günler atlatacakmiyim hele yine bir kiza asik olmasi cok zoruma gitti:-(

Arkadaslar elim ayagim titriyor iki gündür. Tam unuttum yoluma devam derken pekte samimi olmadigim bi arkadastan eski nisanlimin bi kiza asildigini duydum inanmadim. Eski mail adresi vardi bende dayanamadim baktim ve gördüm ayni sehirde yasayan baska bi kizla yanak yanaga güllerle fotografini kizin resminin üzerine siirler yazmis prensesim baharim cananim diye. Birde birlikte olmalarinin tarihi felan.
Yikildim cünki 3 ay önce bana diyordu sensiz olmaz birdaha kimseyi sevemem ben diyen adam simdi baskasiyla beraber hemde benden cok güzel boylu poslu manken gibi bir kiz tam ailesinin istedigi gibi.

Biz nisanliydik evlenecektik bukadar basitmiydi verilen sözler bana yasattiklari. Bana helalim diyen adam, canimi yakan insan simdi baskasinin kollarinda mutlu ben ise darma duman oldum kaybettiklerimle kaldim.Ayrildik ne bi pismanlik ne bi özür ne bi mesaj bitirdi gitti ve simdi bi baskasi.Zaten onu okulda görmek aci verirken birde yaninda o kiz bilmiyorum...

Herkesten beklerdim ondan asla!

Hancer gibi saplandi yerle bir oldum yine!Onunla gecen hergünüme pismanim! Birsey söyleyin lütfen:(
ne diye bilinizi tatlım, aklım almadı, 2,3 ay icinde bir başkası ile olmazsına! Cidden seni sinirletmek için pilanli bir kandırmaca sandim, ama resim olayindaki kız, nasıl böyle çirkin bir şey kabul ederdi! Demekki dogru...

Sen daha üzül, adam orda keyfine baksın!
Yada toplarlan, onu gormemezlikden ve önemsememeye çalış!
Dikatini okula vererek oyalaya bilirsin, arkadaşların ve aileenle bol vakit harca!

allahin sevdiği birisiymişsinki, evlenmeden kurtulmuşsun! Yoksa böyle karakterli biri ya seni hergün aldatır yada, bir kac ay sonra babanın kapısına burakirdi

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim lütfen kendini topla artik,
su adamlarada hemen böyle güvenme
senden baskasini sevmicem felan bunlarin hepsi yalan dolan
inan erkekler öyle varliklarki, bugun senden ayrilir ve yarin aninda gözü disarda olur, doymaz cünkü onlar
bende zorla eximden ayrilmistim, o asla ayrilmak istememisti, ve 2 hafta sonra gidip nisanlandi, niye mi?
ayni anda 2 kizi idare ediyormus, ama fark olan suyduki, ben 2 senelik sevgilisiydim
o kiz ise 2 ayda anca vardi
napti gitti o kizi secti nisan yapti, busenede evlencek
evet bende cok aci cektim ama gecti gitti, kendimi toplandim, kendimle ilgilendim
ben degersiz degilim, pacavra degilim atip gidecek
o kendi yaptigindan utansin, öbür dünyada hesabini versin, ben noktayi koydum o hikayeye
bende baskasiyla evlencem sonucta, evlenmicem diyemem asla
sende deme
bundan sonra kendinle ilgilen lütfen
artik bukadar aciz ve gücsüz görünme, böyle olma
güclü dur, ve kendi mutlulugunla ilgilen lütfen

seninki gene 3 ay beklemis diyorum ya benimki 2 hafta dolmadan gitti türkiyeye nisani takti kiza :))))) ben napiyim öleyimmiiii

üzülme canım böyle bir insan için üzülmeye değmez.. kurtulduğuna sevinmelisin..

Sen birşey kaybetmedin canım,
o seni kaybetti, o seni gördükçe pişman olsun, içi ezilsin.
Hiç takma kafana.
Hayırlı oldu senin için ayrılman, ailenin bu kadar karşı olduğu evlilikler asla yürümüyor,
Adamında bu kadar karaktersiz olduğu bir ilişki yine bitmeye mahkum.
allah karşına hayırlısını çıkarsın.
şimdi inanmasanda gün gelecek ucuz kurtulmuşum diyeceksin ama zaman, sadece zaman...

''Unutmak kolay mi deme
Unutursun Mihribanim
Oglun kizin olsun hele
Unutursun Mihribanim

Hayat böyle bu gemide
Eskiler yiter yenide
Beni degil kendini de
Unutursun Mihribanim

Yillar sineme yaslanir
Hatiralarin paslanir
Bu deli gönül uslanir
Unutursun Mihribanim

Zaman erir kelep kelep
Meyve dalda durmuyor hep
Unutturur bir çok sebep
Unutursun Mihribanim

Gün geçer azalir sevgi
Degisir herseyin rengi
Bugün degil, yarin belki
Unutursun Mihribanim

Süt emerdin gündüz gece
Unuttun ya büyüyünce
Bu iste tipki öylece
Unutursun Mihribanim''

tüm yaşananlar iyi de olsa kötü de olsa unutuluyor. :ssz:adam bilmiş de yazmış arkadaşım... hem de nasıl unuttuğuna sen bile şaşarsın :6:

demekki onunki aşk değil yalanmış tek derdi evlenmek ailesinden kabul görmekmiş sen kurtulmuşsun bence daha önce de söylemiştim şimdi de söylüyorum git sadaka dağıt, hayrat yaptır fakir doyur allaha şükret ki seni kurtarmış

içinde bir ateş yanıyor anlıyorum seni ama inan içindeki acı da zamanla geçer, elbet karşına gerçekten sevmeyi değer vermeyi bilen helal süt emmiş birisi çıkar sen hiç üzme kendini şu gördüklerin bile seni soğutmaya yetmeli hiç ağlama inadına dik dur okulda gül eğlen seni mutsuz görüp egosunu beslemesine izin verme, arkadaşlarına da böyle gereksiz şeylerden bahsetmeyelim de konusunu açarlarsa sil hayatından, sakın ola "senden beklemezdim, böyle mi oldu" diye sitem etme ona da bilmesin ne düşündüğünü bir şekilde iletişiminiz olursa hayırlı olsun de geç, dilerim tez zamanda içindeki üzüntü geçer yüzün güler

Eminim elinde bir sürü sebep varken yani ailesinin geri kafaliligi saçma sapan adet uydurmaları gibi... Sen o hataların üstünü kapatıp yine de sevgin uğruna kabul ediyorsun cocuğu, sonunda gördüğün muameleye bak :( insanı en cok da bu yıkıyor. İcinde Allah korkusu yok bu insanların. Madem bu raddeye getireceksiniz neden adım attınız, bu kızın ne günahı vardı ki simdi ese dosta hesap ver isin yoksa. O kadar iyi anlıyorum ki seni.. Evet gercekten kurtulduğuna şükretmelisin, ama keske hiç yaşanmasaydı. İnsan yediği kazığı unutamıyor. Değmeyecek bir insan uğruna hayatından gidenler.. Sadece zaman ver kendine. Umarım it gibi pişman olduğunu görmeyi nasip eder Allah sana.

Cok sagolun arkadaslar Allaha havale ediyorum zoruma gitsede.
Birgün görürsem karsima alip konusacagim icimi dökecegim ona biz bi veda konusmasi bile yapmadik o bi maille gecistirdi herseyi.Icimde kalan onca sey var ama degermi bilmiyorum onun icine dert olsun istiyorum onun yapamadigi erkekligi konusmayi ben yapmak istiyorum!

benzer şeyleri yaşamışız şükret haline. nasipmiş evlendim ama boşanıyorum.

en azından evlenmeden görmüş oldn gerçek yüzünü. emin ol evlenseydn de ailesinin yanında duracaktı.

Üzülme güzel kız perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş zaten. EVlensende Pek Mutlu Olacakmışsın Gibi Gelmedi Bana. Hayırlısı Olmuş Senin Için

Cok sagolun arkadaslar Allaha havale ediyorum zoruma gitsede.
Birgün görürsem karsima alip konusacagim icimi dökecegim ona biz bi veda konusmasi bile yapmadik o bi maille gecistirdi herseyi.Icimde kalan onca sey var ama degermi bilmiyorum onun icine dert olsun istiyorum onun yapamadigi erkekligi konusmayi ben yapmak istiyorum!

evlenmeden gercek yüzünü göstermis hayirlisi buymus demekki :34:

karsina daha ne iyileri cikacak,buzamanki yasadin acilar gecip cok mutlu olcaksin

haklisiniz en iyisi belkide bu ama icimdeki aci o nefretle dolu özlem bikkinlik kendimi cok gücsüz hissediyorum ailem bana aciyarak bakiyor ayipliyor normal degilmi yasadiklarim. Gecicekmi gercekten güclenecekmiyim eskisi gibi?
Elimden geleni yaptim okulumu kurtarmak icin ama sonuclari ne olur bilmiyorum.Insallah iyi olucak ama hayatim hertürlü anlamsizlasti benim icin.

Bana okadar zarar verdiki maddi manevi bedensel...Böyle olacagini hic tahmin etmezdim. Hani derler ya bi bakmissin hayatta asla kesin yapmam dedigin seyin basrolündesin!Kendimden nefret ediyorum sevdigime güvendigime bu hatalari yaptigima bin pismanim!

ben de yıllar öncesinden böyle bir olay yaşadım. 2 sene peşimde dolaşıp ailen seni vermezse kesinlikle kaçırırım seni diyen aklı başında sandığım insan askerden izin alıp ailesini tanıştırmaya geldi ve bizden ayrıldıklarında bana telefon açıp bu iş olmaz senin annen deliymiş gibi abuk sabuk bir ifadede bulundu ve bir daha hiç arayıp konuşmadı ve görüşmedik. Ben de ona telefonda inşallah öyle birini bulursun ki sayende delirir ve sen de onla uğraşır durursun diye kötü bir dua etmiştim. Aile istemiyorsa allem edip kallem edip çocuklarının beynini yıkıyorlar. Vardır bunda da bir hayır üzülmeyin bence, benim de çok ağrıma gitmişti 1 hafta üzüldüm, ama sonra delinin ardından niye gözyaşı dökeyim ki deyip silip attım kafamdan. Allah sizi, size layık olanlarla karşılaştırsın.

Arkadaslar biliyorsunuz eski nisanlimla nasil ayrildigimi. Bi aydir bana ara ara mesaj atiyor iste durumumuzu netlestirelim sende hala beni seviyorsun bilmemne tekrardan deneyelimde.

Bu güne kadar aklin nerdeydi diyordum oda yüzükleri bana sen verdin sen terkettin beni yari yolda biraktin diyor bi kac kez görüstük hala beni sucluyor yok onu sevseymisim kabul edermisimde ailesini. Yok ideal es ideal babaymis ben tepiyormusum iste bana onu kabul etmedigim icin beddua etmeler umarim pisman olursun demeler.

Dedigine göre beni unutamiyormus ama ona hic inanasim gelmiyor birkere bile kapima gelmedi ugrasmadi kimseyi bile araci koymadi o arada bi kizla flört etmeye calisti inkar ediyor cikmadim diyor ama denemis fotograflardan o kiza siirlerinden belliydi.

Bana dogru düzgün bi teklifle gelmiyor iste cikalim ama ailene söyleme ben seni seviyorum sen bana aci cektirdin bos laflar inanasim gelmiyor sanki dalga geciyor. Beni okulda görüyor selam veriyor siritiyor. Dünki reddesimden sonra yine bedduaya basladi seni sildim seni anmayacagim sende bütün kizlar gibisin umarim Allahindan bulursun felan filan.

Zaten psikolojim bozuk onun yüzünden hayata küstüm erkeklere güvenim kalmadi bu ne simdi?Onu okulda görmek beni zaten yipratiyor.

Kabul etmemekte haklimiyim sizce?Bence en dogru karar onun gibi bi korkaktan ayrilmak oldu.

Başkasına mı istettiler seni? Orayı anlamadım.
Eğer öyleyse ve sen devam ettiysen ısrarla suçu kendinde de aramalısın.
Ucuz atlatmışsın. Ben olsam olay çıkarırım herhalde. Bir şeyi beğenmiyorlar, yüzüğü onlar alıyorlar falan.:47:

Arkadaslar biliyorsunuz eski nisanlimla nasil ayrildigimi. Bi aydir bana ara ara mesaj atiyor iste durumumuzu netlestirelim sende hala beni seviyorsun bilmemne tekrardan deneyelimde.

Bu güne kadar aklin nerdeydi diyordum oda yüzükleri bana sen verdin sen terkettin beni yari yolda biraktin diyor bi kac kez görüstük hala beni sucluyor yok onu sevseymisim kabul edermisimde ailesini. Yok ideal es ideal babaymis ben tepiyormusum iste bana onu kabul etmedigim icin beddua etmeler umarim pisman olursun demeler.

Dedigine göre beni unutamiyormus ama ona hic inanasim gelmiyor birkere bile kapima gelmedi ugrasmadi kimseyi bile araci koymadi o arada bi kizla flört etmeye calisti inkar ediyor cikmadim diyor ama denemis fotograflardan o kiza siirlerinden belliydi.

Bana dogru düzgün bi teklifle gelmiyor iste cikalim ama ailene söyleme ben seni seviyorum sen bana aci cektirdin bos laflar inanasim gelmiyor sanki dalga geciyor. Beni okulda görüyor selam veriyor siritiyor. Dünki reddesimden sonra yine bedduaya basladi seni sildim seni anmayacagim sende bütün kizlar gibisin umarim Allahindan bulursun felan filan.

Zaten psikolojim bozuk onun yüzünden hayata küstüm erkeklere güvenim kalmadi bu ne simdi?Onu okulda görmek beni zaten yipratiyor.

Kabul etmemekte haklimiyim sizce?Bence en dogru karar onun gibi bi korkaktan ayrilmak oldu.

Tek kelime:SAKIN...
Sakın bir hata yapıp ikinci şansı verme. Seni bu kadar üzen, ezmeye çalışan kişi ile mutlu olamazsın. Ayrıca ne demek ailene söylemeden çıkalım? Günahını almayayım ama senden intikam almaya çalışıyor gibi, amacının çevresinde bak benden vazgeçemedi demek olmadığı ne malum. En güzeli tak sepeti koluna herkes kendi yoluna demek.

denenmişin denenmesi yok :20:

plağı kaldığı yerden zorla oynatmak gibi.

yaşadıklarını tekrar mı yaşamak istiyorsun?

Back
X