3 harfli (cin)

tozasor

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
5
0
16
İstanbul
iki gün önce başımdan garip bir olay geçti bi kafedeydim kızın biri fal baktırıyordu bnm yanımdada arkadaş vardı bi ses duyduk ben bi baktım kısa boylu saçları düz yüzünü kapatıyo erkek çocuk sonra falcıya sorduk hemen meğersem o kızın 3 harflisiymiş peki neden bana göründü ??

: ))

Aksiyonu seviyorsun değil mi?

Yeni üye oldun. Öyle bir konu açayım ki ses getirsin dedin..

Uzun sürmez, senin konu kapanır.

Hevesin kursağinda kalır.

Hem uc harfli diyip hemde parantez icinde aciklamasini yapman ilginc.
Konu daha da ilginc..
Yorumsuz..

inanırsın veya inanmazsın o senin problemin ama cevaplamak zorunda değilsin herhangi reklam yapmaya ihtiyacım yok zaten esrarengiz olaylar yaşayan biriydim reiki 1 ile de uğraşıyorum

Bu arada John Fante hatrina, saygıyı hakeden bi nick seçmissin.
Başarılı.

: ))

Aksiyonu seviyorsun değil mi?

Yeni üye oldun. Öyle bir konu açayım ki ses getirsin dedin..

Uzun sürmez, senin konu kapanır.

Hevesin kursağinda kalır.

inanırsın veya inanmazsın o senin problemin ama cevaplamak zorunda değilsin herhangi reklam yapmaya ihtiyacım yok zaten esrarengiz olaylar yaşayan biriydim reiki 1 ile de uğraşıyorum

3 harfli işte kime gözükeceği belli olmaz .
Cinlerin bize dokunması yasak, o vakit için rahat olsun.

psikologa görün tatlım.

cini gördüğünde ne hissettin korku huzur filan yoksa normal biri gibimiydi.benim bildiğim cinler görünürken ayakları ters olurmus o şekildemi gördün sende.

3'ü 5'i bilmem, bildiğim birşey varsa o da sitede böyle konular açmak yasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…