3. katin. Oda balkonundan atlarsak ne olur ?

Çirkin üslup çünkü.
Yanlış herkes için yanlıştır.
Bu neyin kafasi arkadas, bi benim cümlem mi gözünüze batti? Git bog kendini, camdan atla da kurtulalim gibi yorumlar sizin icin cok dogru öyle mi?

Son düzenleme:
Bu neyin kafasi arkadasi, bi benim cümlem mi gözünüze batti? Git bog kendini, camdan atla da kurtulalim gibi yorumlar sizin icin cok dogru öyle mi?

Her an patlamaya hazır bir bomba gibisin..
Öncelikle burada ki hakkında en ufak bilgi sahibi olmadığın kişiler.
Karşısında ki kişinin ciddiyetsiz halleri olduğu için verdikleri tepki..Yıllardır burada zibilyon tane intihar konusu açıldı..Hepsine nezaketli yaklaşıldı..Fakat bu arkadaş saçma başlıklarla konular açıp drama dersi veriyor ve gidiyor.
Uçurumdan atlasam ne olur ? ,3. Kattan atlasam ne olur ??
Allah aşkına böyle saçma sapan soru sekli mi var ?
Evet akıl sağlığı iyi olmayabilir ama intihar edeceğini düşünmüyorum.

Yahu yine ayni konu. Ben bu konuyu yazan kisiyi tanimak zorunda degilim, siz de o kisiyi tanimiyorsunuz sonucta. Actigi konular sacma olabilir, belki ciddi de degil, amaci sadece ilgi cekmek ama her ne olursa olsun bi insan insana git bi nehirde bogul diyemez, bunu neden anlamiyorsunuz? Intihar edecegini düsünün yada düsünmeyin, mevzu o degil. Konu cok acimasiz yorumlar yapilmasi. Ve akil sagiligi iyi olmadigi icin insan ne yazacagini iki kere düsünür. Belki yorumlari okuyup, gaza gelip intihar edecek? Siz böyle düsünmüyorsunuz, yapmaz diyorsunuz ama hic belli olmaz cünkü belli ki piskolojisi hic iyi degil.

Soru çözemiyorum isaretleyememe korkusu var buyuzden ölmek istiyorum varmı kuzum böyle birşey bı kendine gel dünyanın sonu sanki ha ağlasın diyelim ölmesin ömür boyu sakat kadın eee o zaman ne olacak tobe tobe

5 senedir intihar konusu açan bir arkadaş..O zaman da doktora git denildi..Sizce bu insanlar artık inanmıyor olabilir mi ?
Umarım haklı çıkarsiniz fakat şu var ki boşa telkin ediyorsunuz.

5 senedir intihar konusu açan bir arkadaş..O zaman da doktora git denildi..Sizce bu insanlar artık inanmıyor olabilir mi ?
Umarım haklı çıkarsiniz fakat şu var ki boşa telkin ediyorsunuz.
Halen ayni seyi söylüyorsunuz... neyse siz bildiginiz gibi yapin, vicdaniniz rahat ediyorsa diyecegim de baya rahat ediyordur :)

Vicdansız

Size ne insanların vicdanından konu sahibine yorum yapın taktınız sen vicdanlı vicdanlı takıl
Size noluyor? :) koca karilar dedigim icin ayiplandim o nasil uslüpmus da bilmem ne ama acimaz yorumlara sessiz kaliyorsunuz. Banane insanlarin vicdanindan tabiki o zaman benim uslübum sizleri de ilgilendirmez

Millet cocugunu annesi babasini kardesini toparaga veriyor da hayatina devam etmek zorunda kaliyor . Ac kaliyor kuru ekmege talim edip elektirigi kesiliyor ev sahibi kapisini aşindiriyor da ayakta kalip calisip cabalayip hayata tutunup ayakta kaliyor . Sana ne oluyorda bi ölmek tutturmuşsun . Hadi alla sen ...

Birincisi, muhtemelen ölmezsin ama sakat kalma ihtimalin yüksek. Bir arkadaşımın arkadaşı atlamıştı 4. kattan ordan biliyorum.
İkincisi, herkesin olaylara dayanıklılığı farklıdır. Falancanın başına şu şu geldi ölmeyi düşünmedi vb. kıyaslamalar yapmak bu durumda çok ta doğru değildir.

biryerlerin kırılır ölmezsin sürünürsün

millete daha da muhtaç olursunuz
bir bardak su versinler diye bakarsınız acı avı

sağlığınızın kıymetini bilin

Ya cidden hastasın ve kesinlikle hastaneye yatman gerek acilen hergun intehar edicem ve benzeri konu acıyosun. Yada kendi capında burada egleniyorsun. Yeter .. Hergun sen konu acıp biz sana bir sekilde onerilerde bulunuyoruz sen zerre kale almıyosun. Ozaman ne diye konu acıyosun. Sanamı kızmalı seni farkedemeyen ailenemi? Hastaysan hastaneye yat. Diilsen kendine baska bir eglence bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…