- Konu Sahibi NehirMehir
-
Üzerinize neden alindiniz ki? :)Karıdan hanimliga terfi ettik güzel bu da bir gelişme
Üzerinize neden alindiniz ki? :)
Bu neyin kafasi arkadas, bi benim cümlem mi gözünüze batti? Git bog kendini, camdan atla da kurtulalim gibi yorumlar sizin icin cok dogru öyle mi?Çirkin üslup çünkü.
Yanlış herkes için yanlıştır.
Bu neyin kafasi arkadasi, bi benim cümlem mi gözünüze batti? Git bog kendini, camdan atla da kurtulalim gibi yorumlar sizin icin cok dogru öyle mi?
Yahu yine ayni konu. Ben bu konuyu yazan kisiyi tanimak zorunda degilim, siz de o kisiyi tanimiyorsunuz sonucta. Actigi konular sacma olabilir, belki ciddi de degil, amaci sadece ilgi cekmek ama her ne olursa olsun bi insan insana git bi nehirde bogul diyemez, bunu neden anlamiyorsunuz? Intihar edecegini düsünün yada düsünmeyin, mevzu o degil. Konu cok acimasiz yorumlar yapilmasi. Ve akil sagiligi iyi olmadigi icin insan ne yazacagini iki kere düsünür. Belki yorumlari okuyup, gaza gelip intihar edecek? Siz böyle düsünmüyorsunuz, yapmaz diyorsunuz ama hic belli olmaz cünkü belli ki piskolojisi hic iyi degil.Her an patlamaya hazır bir bomba gibisin..
Öncelikle burada ki hakkında en ufak bilgi sahibi olmadığın kişiler.
Karşısında ki kişinin ciddiyetsiz halleri olduğu için verdikleri tepki..Yıllardır burada zibilyon tane intihar konusu açıldı..Hepsine nezaketli yaklaşıldı..Fakat bu arkadaş saçma başlıklarla konular açıp drama dersi veriyor ve gidiyor.
Uçurumdan atlasam ne olur ? ,3. Kattan atlasam ne olur ??
Allah aşkına böyle saçma sapan soru sekli mi var ?
Evet akıl sağlığı iyi olmayabilir ama intihar edeceğini düşünmüyorum.
Yahu yine ayni konu. Ben bu konuyu yazan kisiyi tanimak zorunda degilim, siz de o kisiyi tanimiyorsunuz sonucta. Actigi konular sacma olabilir, belki ciddi de degil, amaci sadece ilgi cekmek ama her ne olursa olsun bi insan insana git bi nehirde bogul diyemez, bunu neden anlamiyorsunuz? Intihar edecegini düsünün yada düsünmeyin, mevzu o degil. Konu cok acimasiz yorumlar yapilmasi. Ve akil sagiligi iyi olmadigi icin insan ne yazacagini iki kere düsünür. Belki yorumlari okuyup, gaza gelip intihar edecek? Siz böyle düsünmüyorsunuz, yapmaz diyorsunuz ama hic belli olmaz cünkü belli ki piskolojisi hic iyi degil.
Ölmezsin ama acilar icinde kivranirsin heryerin kirilir. Bu daha da beter.3. Katin oda balkonundan atlarsak ne olur?
Halen ayni seyi söylüyorsunuz... neyse siz bildiginiz gibi yapin, vicdaniniz rahat ediyorsa diyecegim de baya rahat ediyordur :)5 senedir intihar konusu açan bir arkadaş..O zaman da doktora git denildi..Sizce bu insanlar artık inanmıyor olabilir mi ?
Umarım haklı çıkarsiniz fakat şu var ki boşa telkin ediyorsunuz.
VicdansızŞimdi eski konularına baktım da,
taaaa 2013 yılında ilk intihar konunu açmışsın.
maşallah pek azimlisin.
o zamandan bu zaman kadar ölmediysen hiç ölmezsin,
intihar edemezsin merak etme.
Ayrıca tüm konularını inceledim. bir tane bile elle tutulur mantıklı konun yok.
Kızlık zarından tut, bilmem nerelere kadar saçma sapan konuların var.
Beceremezsin biliyorum ama bencede intihar etmelisin
zira bu hızla gidersen, her gün bilmem kaç tane konu açıp herkesi intihara sürükleyeceksin. Allah akıl fikir versin diyorum ve susuyorum.
Size ne insanların vicdanından konu sahibine yorum yapın taktınız sen vicdanlı vicdanlı takılHalen ayni seyi söylüyorsunuz... neyse siz bildiginiz gibi yapin, vicdaniniz rahat ediyorsa diyecegim de baya rahat ediyordur :)
Size noluyor? :) koca karilar dedigim icin ayiplandim o nasil uslüpmus da bilmem ne ama acimaz yorumlara sessiz kaliyorsunuz. Banane insanlarin vicdanindan tabiki o zaman benim uslübum sizleri de ilgilendirmezSize ne insanların vicdanından konu sahibine yorum yapın taktınız sen vicdanlı vicdanlı takıl
Halen ayni seyi söylüyorsunuz... neyse siz bildiginiz gibi yapin, vicdaniniz rahat ediyorsa diyecegim de baya rahat ediyordur :)
Bir kendinize gelin, haddinizi bilinVicdansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?