- 20 Ocak 2010
- 47.310
- 176.219
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi NehirMehir
-
Actigi konulardan tatlım..bunca zamandir bu kacinci niyeti sence ciddi olsa hala yazabilirmiydi burda?Nerden biliyorsun? Nasil bu kadar emin olabiliyorsun?
Aynen ya hemen atliyorlar..konu sahibi bile daha atlayamadi:)))Duyar kasıcılarda gelmiş tamam konuyi kapata bilirsiniz he he intihar ediyorsun tamam
Ben saf degilim, siz vicdansizsiniz. Belli ki piskolojisi iyi degil, belki senin ve digerlerin yaptigi yorumlar onu intihara sürükleyecek? Ha ciddiye almiyorsan hic yorum yapma.Actigi konulardan tatlım..bunca zamandir bu kacinci niyeti sence ciddi olsa hala yazabilirmiydi burda?
Ya cok safsin yada canin muhalefet olmak istedi))
Simdiye dek bu gibi konularda yaptigim yorumlar hakkinda bir fikrin olsaydi bu yorumla beni vicdansiz ilan etmezdin..Konu sahibine yardimci olmak istiyorsan bana degil ona yaz.Ben saf degilim, siz vicdansizsiniz. Belli ki piskolojisi iyi degil, belki senin ve digerlerin yaptigi yorumlar onu intihara sürükleyecek? Ha ciddiye almiyorsan hic yorum yapma.
Allah size akil fikir versin, koca koca karilarsiniz ama hic bisey ögrenememissiniz. „Git bog kendini“ yazdiniz, istediginiz zaman yorum yazabilirsin evet ama bu sekilde degil.Simdiye dek bu gibi konularda yaptigim yorumlar hakkinda bir fikrin olsaydi bu yorumla beni vicdansiz ilan etmezdin..Konu sahibine yardimci olmak istiyorsan bana degil ona yaz.
Ayrica canim yorum yazmak isterse yazarim.Kimseye sormam.
Benim ve digerlerinin yazdigi yorumlari gorse vazgecer hem sen merak etme..bosuna duyar kasma yani tamam?
Kari mi?Allah size akil fikir versin, koca koca karilarsiniz ama hic bisey ögrenememissiniz. „Git bog kendini“ yazdiniz, istediginiz zaman yorum yazabilirsin evet ama bu sekilde degil.
Yok yok korkmayın:))Ben saf degilim, siz vicdansizsiniz. Belli ki piskolojisi iyi degil, belki senin ve digerlerin yaptigi yorumlar onu intihara sürükleyecek? Ha ciddiye almiyorsan hic yorum yapma.
Konu o degil, ben kendisini tanimiyorum, actigi konulari da bilmiyorum ama belli ki dengesiz biri ve piskolojisi iyi degil. Ve bu tür yorumlar onu belki gercekten intihara sürükleyebilir, biz bilemeyiz. Git bog kendini, camdan atla da kurtulalim gibi yorumlar cok acimasiz.Yok yok korkmayın:))
O bizim tatlı nehirimiz,ara sıra bir uğrar,bir kızkaçıran atar ortaya,sizin gibi tanımayanların yüreğini ağzına getirir,kenardan güler ve dönüp gider:))
Bu site de terbiyesizliğe yer yoktur,sizi kibliyorum.Allah size akil fikir versin, koca koca karilarsiniz ama hic bisey ögrenememissiniz. „Git bog kendini“ yazdiniz, istediginiz zaman yorum yazabilirsin evet ama bu sekilde degil.
Sizin yaptiginiz yorumlar cok terbiyeli degil mi:) Ne yaparsaniz yapin, dogrular hep acidirBu site de terbiyesizliğe yer yoktur,sizi kibliyorum.
Allah size akil fikir versin, koca koca karilarsiniz ama hic bisey ögrenememissiniz. „Git bog kendini“ yazdiniz, istediginiz zaman yorum yazabilirsin evet ama bu sekilde degil.
Bi benim yazdigim yoruma mi taktiniz, cok zorunuza gitti herhaldeBu nerenin ağzı ya.
Üsluba bak.
Bi benim yazdigim yoruma mi taktiniz, cok zorunuza gitti herhalde
Yapacak bisey yok anti depresan hanim :)Hı çok zoruma gitti ya olur böyle bazen bana.
Ne yapsam ki şimdi.
Yapacak bisey yok anti depresan hanim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?