3. katin. Oda balkonundan atlarsak ne olur ?

Duyar kasıcılarda gelmiş tamam konuyi kapata bilirsiniz he he intihar ediyorsun tamam
Aynen ya hemen atliyorlar..konu sahibi bile daha atlayamadi:)))
Ay aklıma geldi konu sahibine hediyem olsun bu turku..
Murat gilin damindan atlayamadim...liralarim dokuldu toplayamadim;-)

Actigi konulardan tatlım..bunca zamandir bu kacinci niyeti sence ciddi olsa hala yazabilirmiydi burda?
Ya cok safsin yada canin muhalefet olmak istedi))
Ben saf degilim, siz vicdansizsiniz. Belli ki piskolojisi iyi degil, belki senin ve digerlerin yaptigi yorumlar onu intihara sürükleyecek? Ha ciddiye almiyorsan hic yorum yapma.

Ben saf degilim, siz vicdansizsiniz. Belli ki piskolojisi iyi degil, belki senin ve digerlerin yaptigi yorumlar onu intihara sürükleyecek? Ha ciddiye almiyorsan hic yorum yapma.
Simdiye dek bu gibi konularda yaptigim yorumlar hakkinda bir fikrin olsaydi bu yorumla beni vicdansiz ilan etmezdin..Konu sahibine yardimci olmak istiyorsan bana degil ona yaz.
Ayrica canim yorum yazmak isterse yazarim.Kimseye sormam.
Benim ve digerlerinin yazdigi yorumlari gorse vazgecer hem sen merak etme..bosuna duyar kasma yani tamam?

Allah size akil fikir versin, koca koca karilarsiniz ama hic bisey ögrenememissiniz. „Git bog kendini“ yazdiniz, istediginiz zaman yorum yazabilirsin evet ama bu sekilde degil.

Yok yok korkmayın:))
O bizim tatlı nehirimiz,ara sıra bir uğrar,bir kızkaçıran atar ortaya,sizin gibi tanımayanların yüreğini ağzına getirir,kenardan güler ve dönüp gider:))

Yok yok korkmayın:))
O bizim tatlı nehirimiz,ara sıra bir uğrar,bir kızkaçıran atar ortaya,sizin gibi tanımayanların yüreğini ağzına getirir,kenardan güler ve dönüp gider:))
Konu o degil, ben kendisini tanimiyorum, actigi konulari da bilmiyorum ama belli ki dengesiz biri ve piskolojisi iyi degil. Ve bu tür yorumlar onu belki gercekten intihara sürükleyebilir, biz bilemeyiz. Git bog kendini, camdan atla da kurtulalim gibi yorumlar cok acimasiz.

Allah size akil fikir versin, koca koca karilarsiniz ama hic bisey ögrenememissiniz. „Git bog kendini“ yazdiniz, istediginiz zaman yorum yazabilirsin evet ama bu sekilde degil.
Bu site de terbiyesizliğe yer yoktur,sizi kibliyorum.

Aklım hafzalam almıyor bu kıza ciddi ciddi yorum yazanlar olmuş yahu kızlar düşünün bir insan kendini bir yerden atmak istese gelip buraya konu mu açar Allah aşkına yapmayın kendisi bu şekil sizi kandırarak kendni besliyor sadece umarım zehirlenirsin bu yorumdan sonra konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…