3. katin. Oda balkonundan atlarsak ne olur ?

Konu sahibi yine konu acıcak sanırsam işaretleymeme sorunu varmısmıs bak bak bak helee buraya saçma saçma yazmayı biliyorsun bir optgmi işaretleyemiyorsun kimi yiyiyon sen insanları kandırmaya çalısıyorsun kk hatunları lütfen itibar etmeyin şu ergenüse canı sıkılmıs sadece bos bos yazıyor!!!

Bizim komşu kızı atladı ben sana söyleyeyim biri onu aşağıdan tutmaya çalıştığı için yere çarparken hızı düştüğü için kaburgaları hasar gördü tam 6 ay çeşitli korumalık larla yatırıldı yaşı küçük olduğu için ameliyat düşünmemiş doktor kendi kendine kaynadi kemikleri

(Sanırım trol)

Rahatsızlığın için doktora göründün mü? Sınavda böyle rahatsızlıkları olanlar için birini veriyorlar yanına , belki senin rahatsızlığında da birini verirler optiğe işaretleme için.

Olmez surunursun muhtac olursun hep birilerine zemin kat en iyisi hiç bisey olmaz,
sen yinede atlama biyerden hayat guzel sen gencsin daha yasamadigin bi dolu guzellik mutluluk var şans ver kendine Allahin verdigi cana kastetmek sana düşmez..
Acaba sen bunlari okurken egleniyomusun yoksa ciddimisin onu daha çözemedim

Hayatta neler var der herkes çokta doğru söylerler yaşadığın ve nefes aldığın için Allaha şükret kafana taktigin şeye bak ben kanserle mücadele ediyorum bu halimle şiddet gördüm aldatıldım terk edildim tek sahibim Allah anladın mi güzel kardeşim veremeyeceğin hesaplarla gitme o tarafa öyle kolay değil. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…