3. katin. Oda balkonundan atlarsak ne olur ?

sakat kalırsın, muhtemelen felç.. sonra intihar etmene sebep olan insanların eline kalırsın, onlar altını değiştirmese yaralar açılır her yerine.. ölmek istersin ölemezsin, kalsan hayat hayat değil.. atlarsan atlamış olursun yani, pek bişi olmaz..

Ne olduğunu sen de pek âlâ biliyorsun. Intihar edenler bencil kişiler çünkü arkada ana-baba bırakıyorsun.
Sana çok şey derdim ama banlanirim.

İsaretleyememe korkusu var dersleri isaretleyemiyorum testleri sorun cikiyor biktimnartik

Allah korusun o nasıl bir soru.derdin ne sorun ne? her derdin çözümü var. sakın yanlış bir şey yapma...

Sorulari testleri okuyamama sorunu cikti bide olmuyor yapamiyorum yasayacak birsey yok

Ne olduğunu sen de pek âlâ biliyorsun. Intihar edenler bencil kişiler çünkü arkada ana-baba bırakıyorsun.
Sana çok şey derdim ama banlanirim.
O yüzden deme bence de. Kendini kötü hisseden bi insana daha da kötü hissettirmenin alemi yok sonuçta

2 psikariste 1 ruh sagligi uzmanina gittik hep evde oturmaktansa oleyim daha iyi aklima kotu dusunceler geliyor
Hep evde oturmak yerine ölmek ?? Bide ölmemek hep yatağa mahkum kalmak var daha mı iyi evde oturmaktan ? Hamilelik dolayısıyla hemen hemen hep evdeyim bende mi ölümü düşüneyim sence ? Şimdi ben gelsem sana desem ki ben hep evdeyim öleyim daha iyi gerçekten daha mı mantıklı gelcek sana bencede öl mü diyeceksin ? Ne alaka yani. Otur haline şükret önce. Yaşın daha 21. Evinde oturabildiğin için şükret. Dışarda olmadığın,eziyet görmediğin için şükret. Sonrada toparla kendini sınavların var madem evde oturduğun sürede ders çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…