3. katin. Oda balkonundan atlarsak ne olur ?

Olursen intihar gibi cok buyuk bir gunahla ölmüş olursun. Ölmezsen de ömür boyu engelli bi insan olarak hayatina devam edersin.

Bide eski sevdigim cocuga taktim bi kadin cok temiz kalbi olan bi kizsiniz dedi nedem bunlari yasiyorum kardesimde disardan okuyor

Arkadaşlar korkmayın arkadaşın intihar edeceği filan yok.
Ara ara gelip bir anda böyle ankete dayalı "saçma" konular açıyor. (Eski konularına bakabilirsiniz.)
Bugün intihara kafayı taktı sanırım ondan üst üste intihara yönelik sorular soruyor.

Yaparim valla delirtmeyin beni kardesimde delirdi evde oda pisman olacak

Yaparim valla delirtmeyin beni kardesimde delirdi evde oda pisman olacak

gerçekten adanada mısın? bak eğer gerçeksen diye yazıyorum sana boş yapanları takma yazdıklarımı oku cidden kurtulmak mı istiyorsun dikkat çekmek mi?

burada sherlock çok şekerim,takma ve bence buraya daha fazla yazma. kimse düşünmüyor mu burayı aynı duygu durumunda birisi de okuyabilir belki ona yardımcı oluruz diye? konu sahibi bağlamında düşünüp işi çıkmaza sokmanın anlamı yok.

bak tedavi olmak istiyorsan gerçekten cevap ver. boş boş konuşma.

Bizi ne tehdit ediyorsun yaparsan yap bizene çokta umrumuzdaydi hangimiz seni tanıyor ki uzulsun.Üzülen ancak ailen olur,sonra cehenemden kombine bilet almış olursun.Sakat kalirsan da acıyı yine sen ve ailen ceker.Yani sıkıntıyı çekicek olan sensin bizi zerre irgilamaz.

Bak Nehircim lütfen bugün psikiyatristini ya da ruh sağlığı uzmanını ara. Bu intihar fikrinden açıkça bahset. İlaçlarında çeşitli değişiklikler yaparlar ve bu denli bunalmazsın.

Sonra da iyi bir psikoloğa ya da iyi bir eğitim danışmanına gitmelisin. Soruları işaretleyemiyorsun çünkü bir şey seni kitliyor ve o anda seni kitleyen düşüncenin ne olduğunun bulunup çözülmesi gerekiyor. Sanma ki bir tek sen bu durumdasın. Bu tarz kaygı bozukluğu yaşayan birçok öğrenci var ve doğru kişilerden destek alıp harika sonuçlar elde ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…