3. katin. Oda balkonundan atlarsak ne olur ?

3. Katın oda balkonu tanımlamasına hayran kaldım.
Mutfak balkonu yok galiba.

İsaretleyememe korkusu var dersleri isaretleyemiyorum testleri sorun cikiyor biktimnartik
kendine güven işaretle gitsin doğruyu biliyorsan neden korkuyorsun ki. doğru tektir bildiğini işaretle. destek alman gerek psikiyatriye git... ve sorunlarını önce ailenle paylaş.kendine zarar verme gibi düşünceleride aklından çıkar.

Bos birakiyorum evde hep oturuncada bakimsiz filan geliyo kac aydan beri aklima 1 seneden beri ucube geliyo

Tüm konularına göz gezdirdim. Çok fazla derecede psikolojik rahatsızlık yaşıyorsun. İlk konuların 2015'te açılmaya başlamış. Sürekli erkek muhabbeti yapmışsın. Kendinde beğenilmeme, başaramama korkusu, her şeyi takıntı yapma gibi sıkıntıların var sanırım ve kendine güvensizsin. Kesinlikle destek almalısın. İçinde azıcık Allah korkusu varmış ki o zamandan beri canına kıymamışsın. Umarım bundan sonra da öyle bir hataya düşmezsin. Erkekler yüzünden ailene acı çektirmen, kendi canına kıyman Allah katında affedilmez. Seçim senin.

Babam izin vermez bi ise girmeme ilkokul mezunu kimse almaz dedi diyor

Kaç yasindasin sen ?
Burada gelmiş herkesin duygularını suistimal ediyorsun?
Sırf şu sebeple umarım ailene ulaşırlar da problem nasıl olurmuş görürsün..
Yok pencere yok baca birazdan başka bir yer yazarsın.
Ayıp ayıp

Eklentiler

• IMG_20180131_171553.webp
    37 KB · Görüntüleme: 267
Bos birakiyorum evde hep oturuncada bakimsiz filan geliyo kac aydan beri aklima 1 seneden beri ucube geliyo
Nehir bak şu anda geleceğe yönelik kaygı bozukluğu yaşıyorsun sanırım ve de özel hayatinda yasadigin sorunlar ustune eklenmis psikolojin bozulmus.
İşaretleyememe korkusuna gelince de sen çalış doğru bildiğini isaretle yanlis çıkarsa da ciksin ucunda ölüm mü var?
Hiçbirşey senin sagligindan önemli değil hicbiseg için kendini bu kadar yıpratmaya değmez.
Test kitabi al bolca test coz bu sekilde korkunu yenebilirsin.Özel hayat konusuna gelince yeni birilerine yönelmelisin boylelikle eskiye dair herşeyi Unutursun.

Sorulari testleri okuyamama sorunu cikti bide olmuyor yapamiyorum yasayacak birsey yok

ya ne kadar bomboş bir düşünce sendeki. hastanedeyim şimdi bak ben babamı bekliyorum,3 yaşında bir çocuğun ameliyatını yapıyor,çocuk doğduğundan beri evine gidememiş,dik duramamış,sürekli yatıyor,yatmaktan kafasının yapısı bozulmuş. çocuğun babası inşaat işçisi bile sayılmaz sabahları amele durağında bekliyor iş çıkarsa gidiyor. annesi çalışmıyor. duyduğumdan beri kendime gelemiyorum. ya kadının çocuğu içerde ameliyat oluyor,yıllardır hastanede yaşıyor bu kadın ve çocuğunu iyi edebilecek doktorlar gözünün önünde dururken parasızlıktan ameliyat ettiremiyor! insanlarda ne dermansız dertler var senin haberin var mı? sen oturduğun yerden çözemem işaretleyemem diyorsun.

ulan çözme o zaman. çözmek zorunda mısın? herkes okumuş mu? hayatta ne dertler var ya. çık git temizlik yap,stand görevlisi ol ne yapıyorsan yap insan okuyamıyorum diye ölür mü ya?

ya kendine gelir kendine insan muamelesi yaparsın,ya da burdan kaç kişi toplanır seni şikayet ederiz. bi cidden kendine gel çok aşırı saçmalıyorsun.

Bu üyenin konularını hatırladım. Gerçekten adam akıllı bir psikolojik destek görmeniz şart gibi.

Sorulari testleri okuyamama sorunu cikti bide olmuyor yapamiyorum yasayacak birsey yok

Herkes bir sürü sey istiyor ama kimsenin her istediği olmuyor.
Bir sürü üniversite mezunu issiz valla okul sart degil calismak icin.
Git Zaraya falan başvur ben okumasam bu tarz bir yere basvururdum.
Edit: gercek degil denmis ama belki gerçekten bu tarz ruh haliyle acan olur o okur belki en azından.

Kendine böyle birşey yapma.Gel derdini anlat yaz yaz rahatla

Erkek icin degil kendi yikilmisligim yapacak bise olmadigi icin sorunlu oldugum icin ruh sagligi uzmanina gittik psikariste gittik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…