- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi NehirMehir
-
kendine güven işaretle gitsin doğruyu biliyorsan neden korkuyorsun ki. doğru tektir bildiğini işaretle. destek alman gerek psikiyatriye git... ve sorunlarını önce ailenle paylaş.kendine zarar verme gibi düşünceleride aklından çıkar.İsaretleyememe korkusu var dersleri isaretleyemiyorum testleri sorun cikiyor biktimnartik
İşaretleme, okuma o zaman. Neden strese giriyorsun? Gir bi işe çalış. Kafan dağılır.İsaretleyememe korkusu var dersleri isaretleyemiyorum testleri sorun cikiyor biktimnartik
Nehir bak şu anda geleceğe yönelik kaygı bozukluğu yaşıyorsun sanırım ve de özel hayatinda yasadigin sorunlar ustune eklenmis psikolojin bozulmus.Bos birakiyorum evde hep oturuncada bakimsiz filan geliyo kac aydan beri aklima 1 seneden beri ucube geliyo
Sorulari testleri okuyamama sorunu cikti bide olmuyor yapamiyorum yasayacak birsey yok
Sorulari testleri okuyamama sorunu cikti bide olmuyor yapamiyorum yasayacak birsey yok
Adresini buldum dostum polis ve ambulans gönderiyorum.. konularının tümüne bakılırsa akli dengen yerinde değil.Bos birakiyorum evde hep oturuncada bakimsiz filan geliyo kac aydan beri aklima 1 seneden beri ucube geliyo
Erkek icin degil kendi yikilmisligim yapacak bise olmadigi icin sorunlu oldugum icin ruh sagligi uzmanina gittik psikariste gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?