3 kere beraber oldum ... şaka aşkım vallahi şaka

• Konu Sahibi Konu Sahibi göz_yaşım
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok doğru demişsin hay ağzına sağlık.kızlar madrem sevlinizin eşinizin oraya gitmesini isytemşiyorsunuz o zman onun ihtiyaçlarını siz karşılayın bu kadar basit saf saf yapmayın knedinizi

bu ne sacma dusuncedır ya!!
ınsanların kendı ıradelerıne sahıp cıkmayıp hatalar yapmasını bıle kadınlardan buluyorsunuz helal olsun!!

arkadasım eger senın herıfın yaptıgına ınanıyorsan yol ver gıtsın kımsenın terbıyesızlıgıne katlanmak zorunda degılsn sen nasıl bekaretıne namusuna sahıo cıkıyosan o da cıkmalııydı. yok yapmadım etmedım dıyorsa sen de ınanmak ıstıyosan ona Allaha havale et gıtsın elbet belasını bulur.

ucuz erkekler vardır hiçbir fırsatı kaçırmaz
bide adam gibi adamı vardır sevdiğinden başkasını düşünemes bile yapamazzz
ama o adam gibi adamı bulmak..iş orda zaten..!

Bekaarlığında özellikle gitmeyen erkek yokturrrrr.Kim ne derse desin..................

arkadaşlar lütfen böyle genelleme yapmayalım .benim eşim gitmedi.nerden biliyorsun diyeceksiniz.ama lütfen erkeklerin hepsini bir kefeye koymayın.bu da benim fikrim hemen,eleştiri yapalım tabii ama kalp kırmayalım şimdi hepiniz yazacaksınız bence yapmıştır falan diye.CADIARZU

çok doğru demişsin hay ağzına sağlık.kızlar madrem sevlinizin eşinizin oraya gitmesini isytemşiyorsunuz o zman onun ihtiyaçlarını siz karşılayın bu kadar basit saf saf yapmayın knedinizi

arkadaşlar erkeklerinki ihtiyaç kadınlarınki değil vs gibi bir durum yok ortada.
erkek fizyolojisi devamlı sperm üretiyor ve belli aralıklarla bunu boşaltması lazım ama zaten cinsel ilişkide bulunmasa da gece rüyasında bunu atabiliyor.
yani erkek de bayan da isterse istediği kadar seks yapmadan durabilir.
cinsellik bir ihtiyaçtır kadınlarda yumurtlama zamanlarında bu ihtiyacı hissederler ama istemezlerse bastırırlar.
ama toplumumuzda erkeklere " e bu erkek yapar" gözüyle bakılımaya devam edilirse ki gördüğüm kadarıyla bayanlar bile böyle bakıyor çok üzücü,erkekler yakında evlenip karılarına bile "e karıcım tek kadınla olmuyor,çeşitlilik ihtiyaç" deyip yutturacaklar.

başka topiklerde kadın yapınca topa tutan bizler,erkek yapınca yapmayını mı var diyoruz ya ... bravo bize ne mide varmışş...

ayyy ne zor bi konu yaa.. benim eski bi arkadasım da nşanlıydı nişanlısıyla cinsel birliktelikleri yoktu ve sürekli geneleve giderdi. nerdn mi biliyorum benim eski nişanlımın arkadasıydı çocuk eski nişanlıma da dermiş beraber gidelim diye ama bnim eski nişanlım hiç gitmezdi dizimin dibinden ayrılmazdı hiç aldatmadı beni.. bakirdi zaten kımseye beraber olmamıstı evlenınce nasl yapacaz askım ikimizde bişi bilmiyoruz derdi.. ayrıldık.. ama emindim asla aldatmadı beni.. şimdiki sevgilim de ben senle bişiler yaşamazsam aldatabilirim baska kadınlarla bişeyler yasayabilirim diyor.. o da böyle işte.. her erkek bir olmuyor... bi arkadasımız demiş ya sen birlikte olmuosan ihtiyaclarını karsılamıyosan adam ne yapsın die.. valla katılmamak elde değil...

bunlar çok hassas konular yaa.. ben içinden çıkamıorum bu konuda herkes farklı düşünüyo.. birazda toplumun erkektir yapar düşüncesi var ya erkeğe cesaret veriyor malesef. ha doğru mu tabiki de değil.. ama eğer ben sevgilimle cinsel bişiler yaşamıyosam ve gidip baska kadınlarla yatiyosa bilemiyorum sanırım pek bişi diyemezdim.. ama birlikte olduğum halde aldatiliyosam affetmezdim...

ya bakın canlarım ben ıkı abının elınde buyudum ve ıkısıde benle herkonuyu konusabılır yanı oyle buyuduk arkadas gıbı ıkısıde gercekten efendı kendını bılen ınsanlar ve ıkısınınde bırcok arkadası var anlıcagınız erkekler konusunda yeterınce bılgı sahıbıyım bunu asla erkektır yapar anlamında soylemıyorum yanı onaylamıyorum ama neyazıkkı onlar bızden bıraz daha farklı buyuk abımın bana soyledıgı bı lafı sıze soylıyım'' bayanlar ıcın bu farklıdır yanı bı bayan hıssetmeden bırıyle bırlıkte olamaz ona mutlaka kalbende bıseyler hısseder ama erkek cın bu tamamen fızyolojık bı durum olabılıyo yan bırıyle oylesıne bırlıkte olduktan sonra gercek sevdıgı kısıye karsı sevgısınde en ufak bı eksılme olmaz asla karsılastırmazda..'' ve devam ettı dedıkı dını ınancı cok saglam ınsanlar dısındı bak sana bukadar genel konusuyorum hıc bı er kek dur maz... aynen boyle bastıra bastıra... yanı arkadaslar eskı sevgılımdende bunlar duydum malesef.. kanka dıyebılecegım bıkac erkektende.. ha şu var hayatında bırı varken enazından sahıp cıkmalı gıtsın kendı kendıne halletsın madem cok ıhtıyacı var!! ama bence bu mevzu konusulmamalı bıle anca kendı kendımızı uzmekten baska hıçbısey degıl...

her sey konusulmusta..dinimizde zinanin cok büyük bir günah oldugunu kimse yazmamis...her sey okadar normllesmiski...yazzik cok yazik..insanlik ölmüs..hersey yapaylashmis.hayvanlarda normal olabilir bu durum ama biz insaniz..Allah biz insanlari cok farkli yaratmis....ne olursa olsun nisanliykende sözlüykende..ne durumda olursa olsun ister fizik olarak ister baska türlü...hangi kitapta yaziyor erkekler yapar normal diye...ayrica benim erkek arkadsimda olsa böyle bir serefsizlige asla kabul edemezdim..bi insan ya iradesine sahib cikar yada cikamaz..bunun evlilikle nisanlilikla alakasi yok....kadinlarimiz bunu normallesmis gördüyse erkeklere ne söyleyebilirizki artik

Son düzenleme:
ha ayrica eskiside saka yapardi ama sakalari birgün gercek oldu....benimde oglum var..bu birazda yetistirmeye bagli aileden alinan terbiyeye bagli...erkektir yapar tarziyla asla ogluma cahilce terbiye vermeyeceyim Allahin izniyle namusuna serefine düzgün efendi ve dürüst yetistireceyim oglumu.insallah..erkeyinde namusu var..evlenmeden önce kiz nasil arastiriliyorsa erkekde arastirliyor

Son düzenleme:

canım ben senden oncekı msjımda bu konuya ufakta olsa degındım yanı dını ınancı tam olan ınsanlar dısındakılerden bahsettım!!!! elbettekı zınanın en buyuk gunahlardan bırı oldugu bılıncındekı bırı bunu yapamaz ama ya bılmeyen? daha dogrusu bılıp umursamayan burada bırazda bızım suçumuz var başta benım:) seçerken daha cok yok espırı anlayışı yok işi durumu egıtımı tipi diyoruz ama durupta ınanç seviyesine göre değerlendırme yapmıyoruz sonrada durup aldattımı aldatmadımı dıye tartışırız.. kımse alınmasın basta ben dedım:)

bakir erkek araniyor diye ilan vermek lazim o zaman..cunku buyuk bir cogunlugu mutlaka iliski yasamistir yapacak birsey yok.ya sormayacaksiniz yada sordugunuzda aldiginiz cevaba katlanacaksiniz olmadi ayrilacaksiniz.ama ben kendi adima o tarz eve giden erkegi icim almazdi..sevgisizce sirf ihtiyac gidermek icin yaptigindan dolayi..benimleykende gidebilme ihtimali var diye dusunurdum.her bayan ister ilk kadini olmayi ama boyle erkek bulmak zor..

su anki esime annesi hep ögüt verirmis..oglum böyle hayasizliklarda bulunma esine asla ihanet etme diye...Allahima süküler olsunki öylede pis huylari yok....esini aldatan erkeklere izah eder yapmayin ..günahdir diye..sonucta buda bir kul hakki....yani biz annelere cok büyük görev düsüyo...bu sene türkiyedeydik izinde idik..kadinin biri ...benim oglum büyünce capkin olacak...buyurun..en büyük kabahat kimin siz karar verin..

bakir erkeklerde vardir muhakkak..esim evlendigine bakirmis mesela...sevglisi falan olmus ama öyle el ele tutusmadan fazla ileriye gitmemis...

bakir erkeklerde vardir muhakkak..esim evlendigine bakirmis mesela...sevglisi falan olmus ama öyle el ele tutusmadan fazla ileriye gitmemis...

her erkek esiniz gibi olmayabilir bunuda goz onunde bulundurmak gerekir..

Çok derin mewzular bunalar kuran'ı kerim' de söyle diyor HARAM'A YAKLAŞMAYIN diyor yanına gidice iş işten geçmiş oluyo erkeklerin haramı helali çok iyi bilmeleri lazım we kendilerini cinsellik konuşunda zaptetmeleri lazım
kadınlar bekliyosa kendisini koruyosa erkeklerde koruyabilir bence ama bu biraz zor gibime geliyo onun için dualarımda hep hayırlı birisini çıkarsın karşıma her konuda diyorum
Harama yaklaşmasın sewdiklerimiz inşallah

her erkek esiniz gibi olmayabilir bunuda goz onunde bulundurmak gerekir..

hakli olabilirsin ama dedigim gibi en büyük görev anneye babaya düsüyor....ben cok görüyorum türk ailelerde erkek cocugudur diye cok serbest birakiyorlar cocuklarini..sonrada el kizi cekiyo.....ben eski kayinvalideye cok intizar verirdim cok canim yanmisti cünkü o yüzden cok ahimi aldilar ana ogul..simdiki kayinvalideye ..Allah ondan razi olsun diyorum böyle iffetine-namusuna temiz bir erkek evladi yetstirdi diye.....

Bu erkeklere hiç güven olmaz gerçektende bu şekilde konuşmaması gerekiyormuş.Sonuçta tepkini bilmiyor mu ayrılmaya kadar gider bu konu yakan mı?Ne düşünerek bunu söyleyebildi..Sadece erkekler değil herkes için diyorum bin kere düşün,bir kere söyle en iyisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…