3 kere burun ameliyatı oldum. Dava açmak istiyorum.

arkadaşlar cvplar için tşkler cvp geç verdim kusura bakmayın hepsini tek tek okudum baro avukatları anladıgım kadarıyla tabunu falan kontrol ediolar buda demkki bu iş yattı çünkü bir dairem var tapusu bnm olan birde gazatede yayınlansın istemem resimlerimin burnumla ünlü olmak istemem durduk yerde :) dr ismi vermek yasakmı bilmiorum yasaksa silerler sanırım ismi dr ankara numune hastanesinden dr.bülent erdogan dr asuman sevin ve ekibi kesinlikle tavsiye etmem çok ilgisiz bülent erdogan bütün işlerini asuman sevin bakıyor hatta ameliyatıda o yapıyor bülent erdogan çok kaba biri ben paramı istedim evet aradan 2 sene geçmiş ne parası dediler para yı vermediler hatta birde üstüne üstelik hastaneden çıkarken hastaneye borçlu oldugum söylendi ameliat masraflarıymış vs 800 tl civarı tam bir rezillik resmen gel beni öldür diyorlar nasıl olduda böyle bir hata yaptım hemde 3 kez bilmiorum sormak istediginiz başka birşey varsa yanıtlarım sevgiler..

Son düzenleme:

aynı durumdayız seni en iyi ben anlarım ...seninle konuşmak isterim bana özelden msj yazabilirmisin..

Bu doktor burnu 3 defa yapıp her defasında daha kötü olduysa, açtığın davada hem maddi he de manevi tazminat kazanırsın. Ankarada oturuyorsun herhalde. Hala buralarda isen sana hukuksal açıdan yardımcı olmaya çalışırım.

ben dava açtım, isteyen arkadaşlarla özelden konuşabiliriz

Dava acmak size burnunuzu geri vermiyor ya da daha guzel yapmiyor ama maddi acidan sikintiliysaniz buyrun acin.

Evet hala cvp yok, doktorun kimdir acaba?

cevap verilmiş. üstteki mesajda..

böyle şeyler korkutuyor .para alsanda yerine yenisi gelmiyecek olmasını bilmek kötü.

merhabalar,canım mutlaka dava açmalısın.ama bı davayı dahi ilk ameliyatda açsan iyi olurdu,şimdi operasyonu yapan doktorlar birbirlerini suçlayacaklardır.

merhaba aradan uzun bir süre geçmiş ama bizimde şuan böyle bir problemimiz var acaba bizi dava süreciniz hakkında bilgilendirebilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…