- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi mavilimonata
-
Öyle bir sınır olduğunu sanmıyorum.
Ama şöyle birşey diyeceğim aslında vakit geçmiş. 22 şubatta sonuç nasıl çıkmıştı?
Kusura bakmayın ama bana saçma geldi bir yandan.
Dış gebelik durumu varsa hemen müdahele edilmesi gerekir veya şuan gebelik varsa kese gözükür olmalı.
Normal olanı 2 günde bir bakılmasıdır. Düzenli devam ediyorsa kese için gün verir doktor. Etmiyorsa ya gebeliğin sonlanması beklenir yada kürtaj yapılır. Gerçekten 1 ay bekleme süresi çok fazla ve anlamsız.
bildiğim kadarıyla kotaları var evet, herkese 3-4 kez test yapamazlar. doktorun diploması ile ilgili değil bu sistemin bir hatası. belki giderilmiştir ama en son öyleydi.
Anladım..Kendi doktorumda değerim yükselmeye başladığı için takip etmiştik. Geçen hafta ise 20'ye düşmüştü doktorum da 0'a düştüğünde tekrar gelirsin ilaçla düşürürüz dedi. Kürtaj yapmak için çok küçüktü bebeğim ilaçla düşük için değerin düşmesi gerekiyor sanırım.. Dış gebeliğim yok, çünkü ultrasonda baktığında çok küçük demişti doktorum
Anladım..
Durumu anlattığınızda bakması lazım ama bakmadıysa yapacak pek birşey de yok. Nasıl olsa yarın doktora gideceksiniz yarın yaptırırsınız olmadı.
Bence e devletten hemen aile hekiminizi değiştirin . Çok zor birşey değil ki test istemek
Çok teşekkür ederim, herhangi bir açıklama yapmadı bende merak ettim açıkcası.Gecmis olsun,sistemsel olarak bir sınırları var diye biliyorum ama belki degismistir. Halihazirda doktor olan arkadaslar daha iyi bilir. Cok gecmis olsun.
Allah korusun acil bir durumda olabilirsiniz. Keske en basindan ozele gitseydiniz imkan vs varsa tabi. Bunu onerdigim icin uzgunum cidden ama. Boyle durumlarda devlet hastaneleriyle ugrasilmazÇok teşekkür ederim, herhangi bir açıklama yapmadı bende merak ettim açıkcası.
Şundan şundan dolayı yapamıyorum dese anlardım da yapmam,olmaz diyip kestirip atması çok anlamasız geldi.
Aaaa öyle mi o zaman bilemedim ki ben aile hekimi yapmak istemiyor ve bahane uyduruyor gibi düşündüm bir an açıkcasıYok aile hekimim değil hastahanenin polikliniği, kendi sağlık ocağımda pazartesi ve çarşamba günü yapılıyor kan testi aile hekimim burayı önerdi haftaiçi her gün alıyorlar kan diye.
Allah korusun acil bir durumda olabilirsiniz. Keske en basindan ozele gitseydiniz imkan vs varsa tabi. Bunu onerdigim icin uzgunum cidden ama. Boyle durumlarda devlet hastaneleriyle ugrasilmaz
Istedigim kadar yaptirirsin.Kritik durumun ve takibi sart.Gerci hep ayni yerde verin diyorlar.
Aaaa öyle mi o zaman bilemedim ki ben aile hekimi yapmak istemiyor ve bahane uyduruyor gibi düşündüm bir an açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?