3. Kez cinsiyet değişti kime inanayım

Nrmsnmz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
604
229
23
43
Arkadaşlar 13 haftada kız 16 haftada erkek (pipi resmi var)19 haftada kız dediler ya ben kime inanayım. Napıyım bilemedim. Resim atıyorum erkek dedikleri resim bu pipi değilse ne

Arkadaşlar 13 haftada kız 16 haftada erkek (pipi resmi var)19 haftada kız dediler ya ben kime inanayım. Napıyım bilemedim. Resim atıyorum erkek dedikleri resim bu pipi değilse neEki Görüntüle 1958197

Of insan napcgini sasirir bence bi kez dha girince ultrasna oyl ypn alsvers fln ama erkege benzio tabi ck ii anlamam bn

Of insan napcgini sasirir bence bi kez dha girince ultrasna oyl ypn alsvers fln ama erkege benzio tabi ck ii anlamam bn
Ay ben napıyım kız için hırka ördük erkek dediler erkek yeleği yaptık kız dediler. 3 ayrı Dr 3 ayrı tahmin hepsi kendinden emin

Olabilir mi bilemedim siz benzettiniz mi
Bemce en iyisi ayrıntılı ultrasonu beklemek 20-24 hafta arası yapıyorlar. Ama 19. Haftada kız dediyse kızdır bence çünkü erkek bebeklerde kordonu pipi sanan çok doktor oluyomuş

Bemce en iyisi ayrıntılı ultrasonu beklemek 20-24 hafta arası yapıyorlar. Ama 19. Haftada kız dediyse kızdır bence çünkü erkek bebeklerde kordonu pipi sanan çok doktor oluyomuş
Normal de 18+4 haftalık gebeyim fakat ölçümlerde 20+6 çıkıyo Dr ayrıntılı usg yaptırabilirsiniz zamanı gelmiş dedi onada kafam karıştı

tam resmi yok mu bacak arasını atmışsınız sanırım

19. haftada yanilma ihtimali cok düşüktür diye düşünüyorum.bacak arasindaki sey kordon yada ne olabilir bilemiyorum.doktorlar daha iyi bilir.hayirlisi olsun saglikla kucaginiza almaniz dileğiyle..

bi tam foto atarmısın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…