3. Kez cinsiyet değişti kime inanayım

benceee kız diyorummm cnmmm kaç hafta oldum demiştin?

genelde soldaykan erkek diyorlar sağda duruyor diye dedim sağlıklı bir şekilde kucagına al inşlh cnm

genelde soldaykan erkek diyorlar sağda duruyor diye dedim sağlıklı bir şekilde kucagına al inşlh cnm
çok saol canım benim.benim için önemli olan saplıklı olması sadece ne yapcamı şaşırdım hani bişeyler almak istiyo insan ama cinsiyet belli olmayınca zorlanıyo insan .neyse daha erken zaten biraz daha bekleyelim

Ay ben napıyım kız için hırka ördük erkek dediler erkek yeleği yaptık kız dediler. 3 ayrı Dr 3 ayrı tahmin hepsi kendinden emin
Ayrintili ultrasonu bekle bence pipi dedigin sey kordon sanki 17.haftada oglumun pipisinin resmini atayim sana seninki pek pipi gibi deil ayrintili ultrasona git 20. Haftada orda iyice netlesir

Eklentiler

• 20170208_022832-1.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 894
Ayrintili ultrasonu bekle bence pipi dedigin sey kordon sanki 17.haftada oglumun pipisinin resmini atayim sana seninki pek pipi gibi deil ayrintili ultrasona git 20. Haftada orda iyice netlesir
Oooo baya büyük net çıkmış benimki daha farklı sanki:))

Ayni sey benimde basima geldi 12 de erkek 15+5 de kiz dedi doktor saskiniz bakalim bekliyorum bende

Naptınız netleşti mi cinsiyetiniz bn 15 ine ayrıntılıya gircem inşallah netleşir 3 ayrı dr da farklı cinsiyet soyledi 12 de kız 16 da erk 18 de kız 20 de ayrıntılıda kesinleşsin artık ya psikolojik olarak hazırlayamıyorum kendimi yine mi değişecek düşüncesi var artık

Nasıl kız dedi ya bu Dr lar gerçekten şaşırmış pipi o başka ne olabilir ki

cinsiyatte belirsizlik yaşayan arkadaşlar bence ayrıntılı usg yi beklemeliler ve 22. hafta ideal ayrıntılı içn :)

Bana 16. Hafta da erkek dedi hatta bende gördüm ama şu an 21. Haftada yım kız bebeğim artık değişmez sanırım ,2 doktora gittim en son ikisi de kız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…