öyle bir arkadadım vardı diyetisyenliği 3 yılda bitirdi .Çevrenizde hiç 3.kez üniversiteye hazırlanan var mı? Sevgilim dahil arkadaşlarım başka başka şehirlerde üniversite okuyorlar ama ben tekrar hazırlanıyorum. Çok zor bi durum. 7 24 evdeyim ve artık annemin söylediği her şey kendimi evde fazlalık gibi hissettiriyo nolur iyi bi şeyler söyleyin. Psikolojim bozuldu iyice
hiç morelini bozma kim ne derse kim nerde ne yaşarsa yaşasın odaklan ve hayallerine kavuşÇevrenizde hiç 3.kez üniversiteye hazırlanan var mı? Sevgilim dahil arkadaşlarım başka başka şehirlerde üniversite okuyorlar ama ben tekrar hazırlanıyorum. Çok zor bi durum. 7 24 evdeyim ve artık annemin söylediği her şey kendimi evde fazlalık gibi hissettiriyo nolur iyi bi şeyler söyleyin. Psikolojim bozuldu iyice
üniversiteye giremediğiniz için mi ölmek istiyorsunuz yoksa özgürlüğünüz elinizden alındığı için mi?Üniversite için ise sizi çok vizyonsuz gördüm.Ayrıca şimdi ygs ve lys soruları inanılmaz basit hazırlanıyor.Bizim zamanımızda öss vardı ve ünversiteye girebilmek büyük bir başarıydı.Siz motivasyonunuzu sağlayın ve hedefe odaklanın.
Canım 3. kez hazırlanıp tıp kazanan arkadaşım var 3 ne kelime 4 hatta 7. senesine kalan tanıdığım var. Bir yıl kulaklarını kapat çalış sonra hiç pişman olmayacaksın . Evde fazlalık falan hissetme senin evin orasıÇevrenizde hiç 3.kez üniversiteye hazırlanan var mı? Sevgilim dahil arkadaşlarım başka başka şehirlerde üniversite okuyorlar ama ben tekrar hazırlanıyorum. Çok zor bi durum. 7 24 evdeyim ve artık annemin söylediği her şey kendimi evde fazlalık gibi hissettiriyo nolur iyi bi şeyler söyleyin. Psikolojim bozuldu iyice
4 kez hazirlandim. 3.sinava girişimde kars kafkas univ.sınıf ogretmenligini yazmistim.o bile gelmemisti. 4. Girişimde. 9000. Siradaydim. Ilk tercihime yerleştim iyi bir bölüm okudum.Çevrenizde hiç 3.kez üniversiteye hazırlanan var mı? Sevgilim dahil arkadaşlarım başka başka şehirlerde üniversite okuyorlar ama ben tekrar hazırlanıyorum. Çok zor bi durum. 7 24 evdeyim ve artık annemin söylediği her şey kendimi evde fazlalık gibi hissettiriyo nolur iyi bi şeyler söyleyin. Psikolojim bozuldu iyice
Kuzenim 3 sene hazırlandı suan psikoloji okuyor. Halam bir sürü şey dedi git artık okumayacak mısın gibi ama kuzenim tekrar tekrar hazırlandı.Çevrenizde hiç 3.kez üniversiteye hazırlanan var mı? Sevgilim dahil arkadaşlarım başka başka şehirlerde üniversite okuyorlar ama ben tekrar hazırlanıyorum. Çok zor bi durum. 7 24 evdeyim ve artık annemin söylediği her şey kendimi evde fazlalık gibi hissettiriyo nolur iyi bi şeyler söyleyin. Psikolojim bozuldu iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?