3. Kez revizyon olacağım.

Nasıl sonuç şimdi çok erken ama iyi misin
4. haftaya girdikten sonra birden cok iyi oldu. Simdi sadece sütyen tam oraya denk geldigi zaman aci hissediyorum. Yalniz hala kipkirmizi 4cm lik bir iz var orada. Hem agri, hem yara izi kisiden kisiye cok degisiyo anladigima göre.

4. haftaya girdikten sonra birden cok iyi oldu. Simdi sadece sütyen tam oraya denk geldigi zaman aci hissediyorum. Yalniz hala kipkirmizi 4cm lik bir iz var orada. Hem agri, hem yara izi kisiden kisiye cok degisiyo anladigima göre.
Desteksiz yumuşak giymeye dikkat edin bari canınız yanmasın :/ o iz zamanla çok küçük kalıyormuş ya öyle dediler bide göğüs altı ya kalsın ya amaaann burun güzel olsunda. En olmadı dövme yaptırılır oraya

Bence ne kadar ameliyat olunursa o kadar riskli valla iyi cesaret. Narkoz iyileşme süreci derken kolaylıklar diliyorum umarım birdaha gerek kalmaz.

Tesekkürler, aynen öyle mümkün oldugunca yumusak olanlari kullaniyorum, cok daha rahat oluyor :) Ben de izi cok sallamiyorum, burun daha önemli bence de :) Umarim ameliyatiniz cok iyi gecer, tam icinize sinecek bir sonuc alirsiniz

Tesekkürler, aynen öyle mümkün oldugunca yumusak olanlari kullaniyorum, cok daha rahat oluyor :) Ben de izi cok sallamiyorum, burun daha önemli bence de :) Umarim ameliyatiniz cok iyi gecer, tam icinize sinecek bir sonuc alirsiniz
Çok korkuyorum ya bu sefer diğerlerinde aşırı rahattım bu korkunç geliyor

Çok korkuyorum ya bu sefer diğerlerinde aşırı rahattım bu korkunç geliyor
İnsan başına gelecekleri bilince rahat olamıyor.Bende daha iyi olacak diye güle oynaya revizyon olmuştum.Fena halde elimde patladı.Üstelik bu kez ilkinden çok daha zor iyileşti.İyice emin olmadan hamle yapmamak lazım.

Hadi geçmiş olsun o halde. İstediğim gibi oldu cümlesi ile başlayan 3.ameliyat hikayeleri okumaya ihtiyacım var Süreci merakla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…