- 1 Nisan 2023
- 132
- 69
- 28
- 38
4. haftaya girdikten sonra birden cok iyi oldu. Simdi sadece sütyen tam oraya denk geldigi zaman aci hissediyorum. Yalniz hala kipkirmizi 4cm lik bir iz var orada. Hem agri, hem yara izi kisiden kisiye cok degisiyo anladigima göre.Nasıl sonuç şimdi çok erken ama iyi misin
Desteksiz yumuşak giymeye dikkat edin bari canınız yanmasın :/ o iz zamanla çok küçük kalıyormuş ya öyle dediler bide göğüs altı ya kalsın ya amaaann burun güzel olsunda. En olmadı dövme yaptırılır oraya4. haftaya girdikten sonra birden cok iyi oldu. Simdi sadece sütyen tam oraya denk geldigi zaman aci hissediyorum. Yalniz hala kipkirmizi 4cm lik bir iz var orada. Hem agri, hem yara izi kisiden kisiye cok degisiyo anladigima göre.
Tesekkürler, aynen öyle mümkün oldugunca yumusak olanlari kullaniyorum, cok daha rahat oluyor :) Ben de izi cok sallamiyorum, burun daha önemli bence de :) Umarim ameliyatiniz cok iyi gecer, tam icinize sinecek bir sonuc alirsinizDesteksiz yumuşak giymeye dikkat edin bari canınız yanmasın :/ o iz zamanla çok küçük kalıyormuş ya öyle dediler bide göğüs altı ya kalsın ya amaaann burun güzel olsunda. En olmadı dövme yaptırılır oraya
Çok korkuyorum ya bu sefer diğerlerinde aşırı rahattım bu korkunç geliyorTesekkürler, aynen öyle mümkün oldugunca yumusak olanlari kullaniyorum, cok daha rahat oluyor :) Ben de izi cok sallamiyorum, burun daha önemli bence de :) Umarim ameliyatiniz cok iyi gecer, tam icinize sinecek bir sonuc alirsiniz
merhaba Tural hoca ne kadar fiyat vermisti en son size? ve ne zaman aldınız acaba?Fiyatı çok yüksek verdi. Furkan hocayla görüştük içime sindi baya
Tural hoca 200 binden başlıyor.merhaba Tural hoca ne kadar fiyat vermisti en son size? ve ne zaman aldınız acaba?
ins artırmamıstırTural hoca 200 binden başlıyor.
ins artırmamıstırrevizyon degil mi?
Evet revisyon ama başlangıç fiyatı bu . Malesef bu fiyattan da başlangıç yapmıyor. 250 /300 bin fiyat vermiş birine öyle okudum.ins artırmamıstırrevizyon degil mi?
260kmerhaba Tural hoca ne kadar fiyat vermisti en son size? ve ne zaman aldınız acaba?
İnsan başına gelecekleri bilince rahat olamıyor.Bende daha iyi olacak diye güle oynaya revizyon olmuştum.Fena halde elimde patladı.Üstelik bu kez ilkinden çok daha zor iyileşti.İyice emin olmadan hamle yapmamak lazım.Çok korkuyorum ya bu sefer diğerlerinde aşırı rahattım bu korkunç geliyor
Oldum revizyon:)İnsan başına gelecekleri bilince rahat olamıyor.Bende daha iyi olacak diye güle oynaya revizyon olmuştum.Fena halde elimde patladı.Üstelik bu kez ilkinden çok daha zor iyileşti.İyice emin olmadan hamle yapmamak lazım.
Kime oldunuzOldum revizyon:)
Sonuç nasil ?Oldum revizyon:)
3. Günümdeyim alçıda henüz ama fotoğrafını gösterdi dr çok beğendimmmSonuç nasil ?
Kime oldunuz
Dr Furkan KaraloğluKime oldunuz
Sizin adınıza çok sevindim, sonucu paylaşmanızı bekliyorum . Çünkü ben de doktor arayisindayim3. Günümdeyim alçıda henüz ama fotoğrafını gösterdi dr çok beğendimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?