Birde ameliyat sonrası nekroz olmasın diye de en az 8 seans hiperbarik oksijen tedavisi alacakmışımselam kızlar 4. Ameliyatımı olacağım. Sürekli ameliyat olmaktan bi hal oldum artık maddi manevi yoruldum. Bu sefer ki ameliyatıma arkadaşlarım da girecek tekniker hemşire bizde bakarız korkma falan dediler ama kaburgamdan kıkırdak alınacak ilk defa bu kadar korkuyorum diğerlerinde bu kadar korkmamıştım. Var mı kaburgasından kıkırdak alınan? :/
Sorunum büyük maalesefNiye 4.kez ameliyat oluyorsunuz, büyük bir sorun yoksa lütfen olmayın, bunun sonu yok. Kime olacaksınız acaba
Aynı doktora olma benceselam kızlar 4. Ameliyatımı olacağım. Sürekli ameliyat olmaktan bi hal oldum artık maddi manevi yoruldum. Bu sefer ki ameliyatıma arkadaşlarım da girecek tekniker hemşire bizde bakarız korkma falan dediler ama kaburgamdan kıkırdak alınacak ilk defa bu kadar korkuyorum diğerlerinde bu kadar korkmamıştım. Var mı kaburgasından kıkırdak alınan? :/
Ne gibi mesela ,belki size öyle geliyor . Ayrıca hep aynı doktora mı ameliyat oldunuz. Şimdi kime ameliyat olacaksınız. İyice araştırınız mi doktoru? 4. kez olacaksınız ama doktorunuz kim ve özellikle sorununuz ne ? Fotoğraf görme şansımız var mı? Sadece burnunuzu çekip de atabilirsinizSorunum büyük maalesef
Aynı dr değil aslaAynı doktora olma bence
Diğer bir konum var orda yazdım dava konusuNe gibi mesela ,belki size öyle geliyor . Ayrıca hep aynı doktora mı ameliyat oldunuz. Şimdi kime ameliyat olacaksınız. İyice araştırınız mi doktoru? 4. kez olacaksınız ama doktorunuz kim ve özellikle sorununuz ne ? Fotoğraf görme şansımız var mı? Sadece burnunuzu çekip de atabilirsiniz
Osman Karaaslan onu düşünüyorumRevosyonu kime olacaksınız, belki doktor hakkında bilgisi olan vardır. İyi ya da kötü ona göre olun, tekrar bir riske girmeyin
Konunuzu gördüm ama şu an kime revosyon olacaksınız onu merak ettim. Doktoru yazarsanız burda iyi ya da kötü dönüş olur . Hemen güvenmeyin diye dedim. Revosyon olacağınız yeni hekim kimDiğer bir konum var orda yazdım dava konusu
Op. Dr. Osman Karaaslanı düşünüyorum. Onu düşünmemde ki sebepte aradaki tanıdıklar ama bilmiyorum ya çok korkuyorumKonunuzu gördüm ama şu an kime revosyon olacaksınız onu merak ettim. Doktoru yazarsanız burda iyi ya da kötü dönüş olur . Hemen güvenmeyin diye dedim. Revosyon olacağınız yeni hekim kim
Doktorun adına bir başlık açın, kendisine ameliyat olanlar var mı diye sorun, ayrıca Google 'dan doktorun ismini aratin şikayeti var mı diye bakın. Doktortakvimi yorumlarına güvenmeyin çünkü olumsuz yorum yayınlanmıyor. Lütfen iyice emin olmadan bir ameliyata daha girmeyin, bu işin şakası yokOp. Dr. Osman Karaaslanı düşünüyorum. Onu düşünmemde ki sebepte aradaki tanıdıklar ama bilmiyorum ya çok korkuyorum
Doktor takvimine baktım ki orda bile bu doktorun puanı 3.5 , karar sizin ama ben olsam asla güvenmem. Lütfen acele etmeyinOp. Dr. Osman Karaaslanı düşünüyorum. Onu düşünmemde ki sebepte aradaki tanıdıklar ama bilmiyorum ya çok korkuyorum
Yok yok bende vazgeçtim ondan. İki isim var şu an aklımda Memet yazar ve Furkan Karaloğlu araştırıyorum gece gündüzDoktor takvimine baktım ki orda bile bu doktorun puanı 3.5 , karar sizin ama ben olsam asla güvenmem. Lütfen acele etmeyin
Ben 4 hafta önce ilk revizyonumu oldum. Kaburgamdan kikirdak alindi. Acidi diyemem ama yatarken kalkarken, otururken, sanki cok spor yapmis gibi bir rahatsizlik verdi. Oturmama kalkmama, giysime falan hep dikkat etmem gerekti. 3 hafta boyunca azalarak sürdü bu durum.selam kızlar 4. Ameliyatımı olacağım. Sürekli ameliyat olmaktan bi hal oldum artık maddi manevi yoruldum. Bu sefer ki ameliyatıma arkadaşlarım da girecek tekniker hemşire bizde bakarız korkma falan dediler ama kaburgamdan kıkırdak alınacak ilk defa bu kadar korkuyorum diğerlerinde bu kadar korkmamıştım. Var mı kaburgasından kıkırdak alınan? :/
Fiyatı çok yüksek verdi. Furkan hocayla görüştük içime sindi bayaBence revizyonda Tural hocada baya iyi gibi bir araştırın sonucta 4 revizyon ve çok yıpratıcı bir süreç
Nasıl sonuç şimdi çok erken ama iyi misinBen 4 hafta önce ilk revizyonumu oldum. Kaburgamdan kikirdak alindi. Acidi diyemem ama yatarken kalkarken, otururken, sanki cok spor yapmis gibi bir rahatsizlik verdi. Oturmama kalkmama, giysime falan hep dikkat etmem gerekti. 3 hafta boyunca azalarak sürdü bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?