Bence on lisansa puanin yetiyorsa git.Bitirdikten sonra aof de lisans tamamlama yaparsin
Tekrar hazırlan canım niye geçsin yaşın. İstemediğin bir bölümde okumak çok kötü bir şey. Bir seneni daha ver istediğin bölüme git
yani öğretmenliğe geçişi olan bir bölüm tercih edebilirsin yada dgs yapınca formasyon alabileceğin
ama bu seferde 1 yıl intibak var
o 1 yıl öyle de böyle de gidecek senden iyi ölç biç pişman olma
aaa ne yaş geçmesi canım olur muymuş hiç öyle düşünme bence.
Ne okumak istiyosan onu oku..hayatın boyunca o mesleği sürdürceksin çünkü.mutsuz olup o hayatı yaşamaktansa hayatına 1 sene geç başla nolur ki
28 yaşındayım 3 yaşında kızım var ve önümüzde ki yıl sınava giricem.bilmem anlatabildim mi.[/QUGüzel özetledin :) okumanın yaşı yok elbette hazırlanılır her sene başka sistem sınavllar zorlasıyo korkum o
kendimden örnek vereyim, benim zamanımda katsayı problemi vardı, ilk sene girdim seneye katsayı kalkacak dediler tercih yapmadım, sonraki yıl tekrar girdim, gene katsayı seneye düzelecek dediler tercih yapmadım, üçüncü yıl da aynı umutla sınava girdim ama katsayı sorunu hala devam ediyordu buna rağmen yeter artık diyip iki senelik bir bölüme yerleştim ki en düşük puanımdı üçüncü yılda aldığım, iki yılım boşu boşuna ziyan oldu
bence hiç seneni ziyan etme git iki yıllığa, o iki sene içerisinde gerekirse çalışır baştan girersin sınava, iki ayrı diploman olmuş olur, ya da dgs ile 4 yıllığa da geçiş yapabilirsin
bende 3. yıl gittim üniye kesinlikle şansını dene yaş önemsiz çok iyi hazrlan.En önemlisi kalbinden geçeni yap.
belki de senin için hayırlı olan 2 yıllık bir bölümdür.
ama kesinlikle geç kalıcam diye düşünme.
okumanın cidden yaşı yok.
içinde kalmasın tekrar dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?