3 kimyasal gebelik

Tekirdagli4259

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
788
298
33
35
Kizlar suan cok kotuyum 17 aylik evliyim ve bugun 3.kimyasalimi yasadim ne yapacagimi bilmiyorum neden oldugunuda doktorlar biseyin talihsizlik sanssizlik falan diyorlar. Benim gibi olupta saglikli bebegi olan var mi nasil bir yol izledi neler yapti lutfen yardim edin

Bende de su anda kimyasal gebelik veya dis gebelikten supheleniliyor :( 3 gun icinde beta hcg 400 den 620ye cikti sadece. En az 800 olmasi gerekiyormus. Sizin beta hcg kacti? Coraspin kullandiniz mi?

Benim degerlerim 30 dan yukari cikmiyor canim hicbir ilac vermiyor doktor bu ay yumurtlamadan sonra inofolik combi kullanmaya baslamistim ama kendim arastirip almistim

Benimde ilk denemem kimyasal oldu. Ve şimdi ikinci denemedeyim. Test günümü bekliyorum. Umarım tekrarlamaz çünkü çok üzücü bir durum.. hiç kimse bir daha yaşamaz insallah:110:

Kizlar suan cok kotuyum 17 aylik evliyim ve bugun 3.kimyasalimi yasadim ne yapacagimi bilmiyorum neden oldugunuda doktorlar biseyin talihsizlik sanssizlik falan diyorlar. Benim gibi olupta saglikli bebegi olan var mi nasil bir yol izledi neler yapti lutfen yardim edin
Konuyu gorunce cevap yazmadan gecemedim 6 kimyasal gebelik geciren biri olarak seni okadar iyi anliyorum yapmadigimiz test gitmedigimiz doktor kalmadi artik kabullenmistik tamam dedik sanirim olmuycak tukenmistim artik ama rabbim okadar buyuk ki hep dua ettim namaza basladim allaha yoneldim artik kabulum rabbim olmuyosa da senden dedim cunku hicbi sorun yok du bulunamiyodu vucudum bebegi kabul etmiyo atiyodu degerleeim 700 lere kadar cikip bianda inanilmaz agrilarla dusuk yapiyodum ama hic ummadigimiz bianda hamile oldugumu ogrendik suan 12 hafta bitti rabbime binlerce kez sukurler olsun dualarimi kabul etti sakin umidini yitirme bol bol dua et isallah sana bi umut olurum sakin vazgecme rabbim okadar buyukli inan seninde bi bebegin olucak buna inan gercekten inan

Konuyu gorunce cevap yazmadan gecemedim 6 kimyasal gebelik geciren biri olarak seni okadar iyi anliyorum yapmadigimiz test gitmedigimiz doktor kalmadi artik kabullenmistik tamam dedik sanirim olmuycak tukenmistim artik ama rabbim okadar buyuk ki hep dua ettim namaza basladim allaha yoneldim artik kabulum rabbim olmuyosa da senden dedim cunku hicbi sorun yok du bulunamiyodu vucudum bebegi kabul etmiyo atiyodu degerleeim 700 lere kadar cikip bianda inanilmaz agrilarla dusuk yapiyodum ama hic ummadigimiz bianda hamile oldugumu ogrendik suan 12 hafta bitti rabbime binlerce kez sukurler olsun dualarimi kabul etti sakin umidini yitirme bol bol dua et isallah sana bi umut olurum sakin vazgecme rabbim okadar buyukli inan seninde bi bebegin olucak buna inan gercekten inan
Cok tsk ederim gercekten umut oldun rabbim bebegini saglikla kucahina aldirsin ins umarim tez zamanda benimde saglikli bebegim olur

Yani suan bu bana bile umut oldu dört kimyasal gebelik yasayan biri olarak inşallah artık son bulur bu durum

Bende de su anda kimyasal gebelik veya dis gebelikten supheleniliyor :KK43: 3 gun icinde beta hcg 400 den 620ye cikti sadece. En az 800 olmasi gerekiyormus. Sizin beta hcg kacti? Coraspin kullandiniz mi?
Canım bende bu konulara bakıyorum bu aralar.üç gun önce benim de kanamam basladı kimyasal oldum.kese görünmedi.çok kotu hissettim.sen ne yaptın toparladın mı kavustun mu bebegine

Back
X