3 lü tarama testi riski yüksek olması

Yanlis.yonelndirmek istemem ama ne devlete ne ozele guvenim kaldi cuma gunu amniyosentezimin tam sonuclarini aldim temiz cikti ki dr larda cok.umutlu konusmamislardi ama buseferde bebegin kordonunda tek arter tek ven cikti kontrollerim sıklasti

Ben de hem devlette hem özelde yaptırmıştım. Özel de riskim daha yüksek çıkmıştı. Ben hep kötüye odaklandım doktorlar bişe yok dese de. Nifty yaptırmana gerek yok demişti doktorum ayrıntılı ultrason sonunda ama yine de pişmanım yaptırmadığıma tüm hamilelik buraları okumakla geçiyor ve yıpranıyorum

Geçmiş olsun gerçekten bişe bitiyor başka şey başlıyor. İkili teste üzülürken benim de şimdi rahim ucunda kasılma gördü rutin kontrolde halbuki hiç belirtim yoktu. Yatacaksın kalkmadan dedi iğne magnezyum falan verdi erken Doğumu önlemek için sürekli yatıyorum yattıkça buraları okuyorum okudukça da bazen rahatlıyorum bazen daralıyorum nasıl bir hamilelik geçiriyoruz gerçekten Rabbim yardımcımız olsun.

amin insallah benim icin de zor bir gebelik oldu bebegim icin o kadar endiselendim ki kendi kaygilarim artti size tavsiyem okuyup arastirmayin ben artik downluymus degilmis arastirmiyorum biraktim Allaha insallah hersey guzel olucak diye dua ediyorum sadece

Amin cnm amin inşallah. Tevekkül ediyorum herşeyin farkındayım sağlıkla doğup sonra da bişe olabilir bunu da düşünüyorum ama bazen çok daralıyorum işte.

Tansiyon stresten de o gün öyle yüksek çıkmıştı olabilir benim genelde hep öyle olur. Benim ilk çocukta stresten 16-9 gördüğümü bilirim. O kordonda tek arter ne onu bilmiyorum. Hayırlısı ile sağlıkla alırsın inşallah kucagina

Bebegi besleyen dmarlar 3 yerine 1 tane yani gelisim geriligi ve erken dogum riski var malesef

Amin cnm amin inşallah. Tevekkül ediyorum herşeyin farkındayım sağlıkla doğup sonra da bişe olabilir bunu da düşünüyorum ama bazen çok daralıyorum işte.
ayni duygulari yasiyoruz canim bakma benimde kalbimde biyerler buruk hep

Ne gibi problemler cikti
Hamileliği boyunca kabızlık, yiyip içemediği halde kusuyor ve halsiz kalıyordu.Sürekli acildeydi kusarken nefesi kesiliyordu.Sizin sonuçlar çıktı mı?

Arkadaşlar herşey olacağına varıyor.Malesef hamileyken hormonların etkisi ile duygusal ve hassaslaşıyoruz. Bana göre hamilelik dönemide bir depresyon.Hamilelikte bizler gibi sıkıntı çekmeyenler bile farklı ve gereksiz boş şeylere kafayı takıyorlar.Hamileyken bir bende iki can olunca kafaya vuruyorNasip olursa nisan ayında 40 yaşına gireceğim hala çocuk isteğimiz var.İnsan kaç yaşında olursa olsun tatmak istediği duyguyu yaşamak ve yaşatmak istediği için elinden geleni yapıyor.Bende bu seneye bir bebek yapabilirsem 40 uçururum artık buralardaSizlerden ricam sizi anlamayan insanlarla durumunuzu paylaşmayın.Çünkü daha çok yorumlarıyla üzeceklerdir.Üzülmek gereksiz kafa yormak sonuçları değiştirmiyor.Bu yüzden moralimizi yüksek tutalım.Bebişlerimiz sağlıklı da olsa sağlıksızda olsa bize annelik duygusunu tattırıyorlar.Onları sevip bolbol dua edelim.

Hamileliği boyunca kabızlık, yiyip içemediği halde kusuyor ve halsiz kalıyordu.Sürekli acildeydi kusarken nefesi kesiliyordu.Sizin sonuçlar çıktı mı?
Amniyosentezi aldim temiz cikti ama.kordonda tek arter tek ven cikti 2.duzeyde

Amniyosentezi aldim temiz cikti ama.kordonda tek arter tek ven cikti 2.duzeyde
Ambiyosentez sonuçları iyi çıksı ise üzülecek birşey yok demektir.Sen kontrollerini aksatma kendini ve bebeğini stresten uzat tutmaya çalış,hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebişiniGenelde kız çocuklarında oluyormuş tek arter senin bebişin cinsiyeti nedir?Şunu unutmayalım sağlıklı doğan bebeklerde bile ileriye dönük sıkıntılar çıkabiliyor.Dualarımız sizinle

3.kizi bekliyorum allah hepimizin evlatlarina saglik versin

Merhaba, topiği okuyunca sizinde durumunuzun ne olduğunu merak ettim. İnşallah güzel hberler vardır.

bildirim gelmediği için yeni gördüm...
benim amniyosentezim kötü geldi.. gebeliğim sonlandırıldı...
yeni yeni bu durumu atlatıyorum... hamilelik planları yapıyorum... çünkü çaresi sanırım yeni bir bebek...

Burada yazan arkadaşlara şuna söylemek isterim nifty yaptırmak yerine güvenilir bir doktorda amniyosentez daha net sonuç ... yüzde bir kötü ihtimal var oda işini bilmeyen doktorlar yüzünden... bana zaten artık amniyosentez yapacaklar mecburen... hamileliği 16. Haftadan sonra yaşayacağım yani ....

Canim merhaba bende senimerak ediyordum epeydir sesin cikmadi ben amniyosentez yaptirdim diye elestirenler olmustu neden nifty yaptirmadinnvs falan ama ne yazik ki en garantisi amniyosentez ve sanildigi kadar da riskli degil uzmannelde yapilinca senin icinde allahtan sabir diliyorum yine de her iste bir hayir vardir diyerek teselli et kendini hic farketmeye de bilirdin

Merhaba kızlar benim de 3 lu test 1/65 ti.riskvardi. 20 gün oldu doğum yaptım. Bir sorunu yok çok şükür.

Merhaba kızlar benim de 3 lu test 1/65 ti.riskvardi. 20 gün oldu doğum yaptım. Bir sorunu yok çok şükür.
Hayirli ugurlu olsun saglikla buyusun benim 1 ayim daha var normal.sarrlarda ama bebek tek arter oldugundan erken dogum riskim.yuksek 2 gunnonce nst deydim duzensiz sancilar cikmaya basladi doktor 15 gun istirahat verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…