Yanlis.yonelndirmek istemem ama ne devlete ne ozele guvenim kaldi cuma gunu amniyosentezimin tam sonuclarini aldim temiz cikti ki dr larda cok.umutlu konusmamislardi ama buseferde bebegin kordonunda tek arter tek ven cikti kontrollerim sıklastiKizlar bi bakar misiniz ikili test yaptirdim bir gun arayla birini devlette digerini ozel doktorumda. Devlette yaptirdigimda kombine 1144 , ikili test(biyokimyasal) ise 174 cikti. Ozelde yaptirdigimda ise kombine 10 000, ikili test(biyokimyasal) ise 2000 cikti . Hangisine guveneyim sizce risk cok mu 30. Haftadayim hala aklimda. Nifty yaptiracak olanagimiz yoktu
Sen nerelerdesin sesjn cikmadi :)))benim bir yakınımda iğne oluyor bebeğe giden damarlarda tıkanma olmaması için zannedersem geçmiş olsun sanada
Ben de hem devlette hem özelde yaptırmıştım. Özel de riskim daha yüksek çıkmıştı. Ben hep kötüye odaklandım doktorlar bişe yok dese de. Nifty yaptırmana gerek yok demişti doktorum ayrıntılı ultrason sonunda ama yine de pişmanım yaptırmadığıma tüm hamilelik buraları okumakla geçiyor ve yıpranıyorumKizlar bi bakar misiniz ikili test yaptirdim bir gun arayla birini devlette digerini ozel doktorumda. Devlette yaptirdigimda kombine 1144 , ikili test(biyokimyasal) ise 174 cikti. Ozelde yaptirdigimda ise kombine 10 000, ikili test(biyokimyasal) ise 2000 cikti . Hangisine guveneyim sizce risk cok mu 30. Haftadayim hala aklimda. Nifty yaptiracak olanagimiz yoktu
Geçmiş olsun gerçekten bişe bitiyor başka şey başlıyor. İkili teste üzülürken benim de şimdi rahim ucunda kasılma gördü rutin kontrolde halbuki hiç belirtim yoktu. Yatacaksın kalkmadan dedi iğne magnezyum falan verdi erken Doğumu önlemek için sürekli yatıyorum yattıkça buraları okuyorum okudukça da bazen rahatlıyorum bazen daralıyorum nasıl bir hamilelik geçiriyoruz gerçekten Rabbim yardımcımız olsun.Simdi 2.duzeyden geldim.bebegin ic organlarinda sorun yok fakat bebegi besleyen kordon tek artermis bu durumda gelisjm.geriligi ihtimali yuksek.yakin takibe alinacakmisim.ayrica normalde ve gebelikte herzmaan tansiyonum 10_7 falandi ilk defa bugun 13_8 cikti
amin insallah benim icin de zor bir gebelik oldu bebegim icin o kadar endiselendim ki kendi kaygilarim artti size tavsiyem okuyup arastirmayin ben artik downluymus degilmis arastirmiyorum biraktim Allaha insallah hersey guzel olucak diye dua ediyorum sadeceGeçmiş olsun gerçekten bişe bitiyor başka şey başlıyor. İkili teste üzülürken benim de şimdi rahim ucunda kasılma gördü rutin kontrolde halbuki hiç belirtim yoktu. Yatacaksın kalkmadan dedi iğne magnezyum falan verdi erken Doğumu önlemek için sürekli yatıyorum yattıkça buraları okuyorum okudukça da bazen rahatlıyorum bazen daralıyorum nasıl bir hamilelik geçiriyoruz gerçekten Rabbim yardımcımız olsun.
Amin cnm amin inşallah. Tevekkül ediyorum herşeyin farkındayım sağlıkla doğup sonra da bişe olabilir bunu da düşünüyorum ama bazen çok daralıyorum işte.amin insallah benim icin de zor bir gebelik oldu bebegim icin o kadar endiselendim ki kendi kaygilarim artti size tavsiyem okuyup arastirmayin ben artik downluymus degilmis arastirmiyorum biraktim Allaha insallah hersey guzel olucak diye dua ediyorum sadece
Tansiyon stresten de o gün öyle yüksek çıkmıştı olabilir benim genelde hep öyle olur. Benim ilk çocukta stresten 16-9 gördüğümü bilirim. O kordonda tek arter ne onu bilmiyorum. Hayırlısı ile sağlıkla alırsın inşallah kucaginaSimdi 2.duzeyden geldim.bebegin ic organlarinda sorun yok fakat bebegi besleyen kordon tek artermis bu durumda gelisjm.geriligi ihtimali yuksek.yakin takibe alinacakmisim.ayrica normalde ve gebelikte herzmaan tansiyonum 10_7 falandi ilk defa bugun 13_8 cikti
Bebegi besleyen dmarlar 3 yerine 1 tane yani gelisim geriligi ve erken dogum riski var malesefTansiyon stresten de o gün öyle yüksek çıkmıştı olabilir benim genelde hep öyle olur. Benim ilk çocukta stresten 16-9 gördüğümü bilirim. O kordonda tek arter ne onu bilmiyorum. Hayırlısı ile sağlıkla alırsın inşallah kucagina
ayni duygulari yasiyoruz canim bakma benimde kalbimde biyerler buruk hepAmin cnm amin inşallah. Tevekkül ediyorum herşeyin farkındayım sağlıkla doğup sonra da bişe olabilir bunu da düşünüyorum ama bazen çok daralıyorum işte.
Hamileliği boyunca kabızlık, yiyip içemediği halde kusuyor ve halsiz kalıyordu.Sürekli acildeydi kusarken nefesi kesiliyordu.Sizin sonuçlar çıktı mı?Ne gibi problemler cikti
Amniyosentezi aldim temiz cikti ama.kordonda tek arter tek ven cikti 2.duzeydeHamileliği boyunca kabızlık, yiyip içemediği halde kusuyor ve halsiz kalıyordu.Sürekli acildeydi kusarken nefesi kesiliyordu.Sizin sonuçlar çıktı mı?
Ambiyosentez sonuçları iyi çıksı ise üzülecek birşey yok demektir.Sen kontrollerini aksatma kendini ve bebeğini stresten uzat tutmaya çalış,hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebişiniAmniyosentezi aldim temiz cikti ama.kordonda tek arter tek ven cikti 2.duzeyde
3.kizi bekliyorum allah hepimizin evlatlarina saglik versinAmbiyosentez sonuçları iyi çıksı ise üzülecek birşey yok demektir.Sen kontrollerini aksatma kendini ve bebeğini stresten uzat tutmaya çalış,hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebişiniGenelde kız çocuklarında oluyormuş tek arter senin bebişin cinsiyeti nedir?Şunu unutmayalım sağlıklı doğan bebeklerde bile ileriye dönük sıkıntılar çıkabiliyor.Dualarımız sizinle
Amin3.kizi bekliyorum allah hepimizin evlatlarina saglik versin
Merhaba, topiği okuyunca sizinde durumunuzun ne olduğunu merak ettim. İnşallah güzel hberler vardır.Veririm...
Merhaba, topiği okuyunca sizinde durumunuzun ne olduğunu merak ettim. İnşallah güzel hberler vardır.
Canim merhaba bende senimerak ediyordum epeydir sesin cikmadi ben amniyosentez yaptirdim diye elestirenler olmustu neden nifty yaptirmadinnvs falan ama ne yazik ki en garantisi amniyosentez ve sanildigi kadar da riskli degil uzmannelde yapilinca senin icinde allahtan sabir diliyorum yine de her iste bir hayir vardir diyerek teselli et kendini hic farketmeye de bilirdinbildirim gelmediği için yeni gördüm...
benim amniyosentezim kötü geldi.. gebeliğim sonlandırıldı...
yeni yeni bu durumu atlatıyorum... hamilelik planları yapıyorum... çünkü çaresi sanırım yeni bir bebek...
Burada yazan arkadaşlara şuna söylemek isterim nifty yaptırmak yerine güvenilir bir doktorda amniyosentez daha net sonuç ... yüzde bir kötü ihtimal var oda işini bilmeyen doktorlar yüzünden... bana zaten artık amniyosentez yapacaklar mecburen... hamileliği 16. Haftadan sonra yaşayacağım yani ....
Hayirli ugurlu olsun saglikla buyusun benim 1 ayim daha var normal.sarrlarda ama bebek tek arter oldugundan erken dogum riskim.yuksek 2 gunnonce nst deydim duzensiz sancilar cikmaya basladi doktor 15 gun istirahat verdiMerhaba kızlar benim de 3 lu test 1/65 ti.riskvardi. 20 gün oldu doğum yaptım. Bir sorunu yok çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?