Evet sizin?normalmi olucak doğumunuz
sezeryan dedi 39. haftada Allah nasip ederseEvet sizin?
Rabbim saglikla kurtarsin insallah benimki muallak nezaman gelirse artik bebiste son durumlar nesezeryan dedi 39. haftada Allah nasip ederse
Ah canim gercekten uzuldum cok gecmis olsun oncelikle bence birdaha denemelisin rabbimin uygun gordugu bir zaman var belli ki pes etme guzel haberini bekliyorum mutlakaYaşadığım gebelik sonrası ilk regl den sonra tekrar hamile kaldım... malesef ki boş gebelik çıktı geçen hafta kürtaj oldum... ne yapsam neye karar versem artık bilemiyorum... o kadar üst üstte geldi ki.... yoruldum sanırım... kalp atışlarını duysaydım buraya o güzel dikeleriniz altına yazacaktım Tekrar hamileyim....
o psikolojisi atlatmakta yardımcı olmuştu... ne yapmalıyım nasıl bir süreç artık bilmiyorum...
sizlerin güzel haberlerinizi bekliyorum... sağlıkla kucaklarınıza alın bebişlerinizi
Ah canim gercekten uzuldum cok gecmis olsun oncelikle bence birdaha denemelisin rabbimin uygun gordugu bir zaman var belli ki pes etme guzel haberini bekliyorum mutlaka
Derlerki hamile.kadin dogum yaparken sanci sirasinda kimin adini ansrsa o hamile.kalirmis batil inancim yoktur fakat birseyi inanarak yapinca olduguna inaniyorum bunu denicem senin icin rabbim saglikli evlat versin kucaginanasip işte... inşallah canım...artık bir iki ay beklemek istiyorum... üst üste biraz zor geldi...
Derlerki hamile.kadin dogum yaparken sanci sirasinda kimin adini ansrsa o hamile.kalirmis batil inancim yoktur fakat birseyi inanarak yapinca olduguna inaniyorum bunu denicem senin icin rabbim saglikli evlat versin kucagina
Amin insallah canim benim c.samba gunu hastaneye yatisim yapilacak artik gunum doldu hatta geciyor :)) senden de bekliyoruzAllah hepinize kolay bir doğum ve sağlıklı güzel bahtlı evlatlar versin.Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Allahım hayırlısıyla sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Rabbim herkesin duasında bizlerinde yer almasını nasip etsin.Ne garip hiç tanımadığın insanlara dua ediyorsun ve haberin yokken başkalarının duasında yer alıyorsun.Selam ve dua ile hayırlı bayramlarAmin insallah canim benim c.samba gunu hastaneye yatisim yapilacak artik gunum doldu hatta geciyor :)) senden de bekliyoruz
Size de geçmiş olsun.Gözünüz aydınHerkese merhaba bende bayramin 1.gunu suni ile dogum yaptimdark3234 Gozun aydin seninde cok sevindim
Cok tesekkur ederim sizinde mutlu haberini alirim insallahSize de geçmiş olsun.Gözünüz aydın☺Ben çok seviniyorum güzel haberlerinizi alınca, Allah'ım herkese hayırlısını versin
Tebruk ederim hayirli ugurlu olsun saglikla buyutun insallah ❤❤Kızlar merhaba. Ben de Doğum yaptım çok şükür. Bebeğim ciğerlerindeki suyu tam atamadığı için 15 gün küvözde kaldı ama şimdi evdeyiz toparlıyoruz çok şükür. İkili üçlü testi kötü çıkan arkadaşlar hamileliği kendilerine zehir etmesinler. Detaylı ultrasonu ihmal etmesinler tevekkül etsinler. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Amin cnm sana da hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Tebruk ederim hayirli ugurlu olsun saglikla buyutun insallah ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?