3 lü tarama testi riski yüksek olması

Sen amniyosentez yaptırdın o zaten kesin sonuç verecek. İnşallah sağlıkla aliriz kucagimiza ne diyeyim. Benim 10 hafta gibi bir zaman kaldı doğuma.
O sonucu beklemek cok stresli yaptirmasam kafami kurcalicakti yaptirdim bu seferde elim devamli hastanenin sitesinde sonuc ciktimi diye bakiyorum 10 dk da bir hepimiz saglikla kucaklariz insallah

O sonucu beklemek cok stresli yaptirmasam kafami kurcalicakti yaptirdim bu seferde elim devamli hastanenin sitesinde sonuc ciktimi diye bakiyorum 10 dk da bir hepimiz saglikla kucaklariz insallah
Bir haftada ilk sonuç çıkıyor. İnşallah temiz gelir

Insallah her turlu haberi yazicam zaten buraya

Dr bana riskin yuksek cikmasinin illa bebegin down lu anlamina gelemz bu sadece risk taramasi demisti fakat cok arastirma yaptim bhcg yi baska bukadar yukseltebilecek bir etken bilgisine de ulasamadim dr tiroid olabilir preeklamsi olabilir dedi ama bende bunlarda yoktu bildigim kadari ile
senin 2limi canim bende bhcg yazmiyor afp ue3 degeri degisik cikmis benimde biri yuksek biri az dusundukdmce stres oluyorum bi evladim daha var bagiriorum onu uzuyorum biraktim ben arastirmiom ayrintiliya girmek istiyorum birde tekrar organ gelisimlerine bakmak icin

senin 2limi canim bende bhcg yazmiyor afp ue3 degeri degisik cikmis benimde biri yuksek biri az dusundukdmce stres oluyorum bi evladim daha var bagiriorum onu uzuyorum biraktim ben arastirmiom ayrintiliya girmek istiyorum birde tekrar organ gelisimlerine bakmak icin
Emin ol bende senle ayni durundayim 2 cocugum daha var onlarda korkuyorlar surekli onlara kiziyorum cunku kafam cok dolu ve rahat degilim 3 lu yaptirdim ben 2 li yok

Sonucunun goruntusunu atma sansin varmi canim

Bende aynen senun gibi düşündüm. 2 liyi yaptirmadim. 3 lu de dedim kan almışken yapilsin. Sonra pişman oldum. Ayrıntılı ultrason da sorun çıkmadı. Eko çektirdim. Kalpte delik var ve bu beni iyice şüpheye düşürdü.
benim ilk kizimda kalbi delik dogdu saglikli bebeklerin cogundada bu olabiliyor canim kalbin delik olmasi sana sknti vermesin korkma amiyosentez sende olmadin dimi kac yasindasin

Eklentiler

• Screenshot_20200102-113538_WhatsApp.webp
    Screenshot_20200102-113538_WhatsApp.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 2.648
Canim senle.testlerimiz neredeyse ayni cikmis dur bak bende atayim bende de hcg inanilmaz yuksek

Eklentiler

• IMG-20191227-WA0011.webp
    IMG-20191227-WA0011.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 1.687
Em
Emin ol sen benden iyi durumdasin benim.hcg tavan yapmis durumda mom degeride oyle cok endise verici

Fakat anlamadigim tek birsey var benim.hcg degerim seninkinin nerdeyse 2.5 kati uzerindeyken nasil oluyorda risklerimiz ayni cikiyor

Benim çevremde birçok akrabam hamilelikte hiç yaptırmıyolar bu testleri çok şükür sağlıklı da hepsi bende yaptırmayı düşünmüyorum gereksiz telaş ve üzüntü bence ne gelirse cenabı haktan razıyız ona bu mucizeyi bize nasip eden rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah hiç canını sıkma bu testlerin yüzde yüz doğruluk payı bile yok ulttasonda doktor ense kalınlığı ile bilgi vermedi mi size

benim ilk kizimda kalbi delik dogdu saglikli bebeklerin cogundada bu olabiliyor canim kalbin delik olmasi sana sknti vermesin korkma amiyosentez sende olmadin dimi kac yasindasin
Bende aynen amniyosentez olmadım yaşım 32. Beni düşündüren önce 3 lu test riskli çıktı sonra kalpte delik çıktı. Down sendromunda kalpte delik yüksek oluyor ya o yüzden şüphe olustu. Gerçi benim doğuma da az kaldı bekliyorum bakalim

Sende de benim ki gibi E3 hormonu düşüklüğü var benimde ayni

Benim çevremde birçok akrabam hamilelikte hiç yaptırmıyolar bu testleri çok şükür sağlıklı da hepsi bende yaptırmayı düşünmüyorum gereksiz telaş ve üzüntü bence ne gelirse cenabı haktan razıyız ona bu mucizeyi bize nasip eden rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah hiç canını sıkma bu testlerin yüzde yüz doğruluk payı bile yok ulttasonda doktor ense kalınlığı ile bilgi vermedi mi size
12.haftada ense kalinligi 1.7 idi yani cok iyi demisti dr ama amniyosentez yaparken ultrasonda perinatologa tekrar baktirttim ense kalinligi ve burun kemigi bu haftalarda artik birsey ifade etmiyor dedi 12.haftada normal oldugunu soyledigimde bu bir kriter degil ensesi incr olup down lu dogan bebekler var dedi

12.haftada ense kalinligi 1.7 idi yani cok iyi demisti dr ama amniyosentez yaparken ultrasonda perinatologa tekrar baktirttim ense kalinligi ve burun kemigi bu haftalarda artik birsey ifade etmiyor dedi 12.haftada normal oldugunu soyledigimde bu bir kriter degil ensesi incr olup down lu dogan bebekler var dedi
Siz bilirsiniz ama bence artk bir test yaptırmayın hem Allah korusun öyle birşey varsa bile anne karnında tedavisi bile yokki tevekkül edip rabbine bırak gönlünü ferah tut

benim ultrason muanelerim hep normal haftasiyla uyumlu hatta en son prof ayrintili inceledi uzuvlarini gayet saglikli ilerliyor dedi e dedim peki su ne icin egerki down sendromu varsa gec ogrencek gec konusacak dedi bende bunun icin cocuk alinirmi ben kiyamam istemiom test falan dedim prof oyle israrci biri degildi aksine cok babacandi ult takiplerini ihmal etme dedi bana tek

Back
X