1 in altında olması sorun galiba e3un benim anladığım.Pardonama sizin e 3 lerde de riski bukadar yukselticek bir dusus yok gibi geldi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 in altında olması sorun galiba e3un benim anladığım.Pardonama sizin e 3 lerde de riski bukadar yukselticek bir dusus yok gibi geldi bana
hcg ye gore yorumlamadi prof afp ue3 gore riskli cikmis benimEm
Emin ol sen benden iyi durumdasin benim.hcg tavan yapmis durumda mom degeride oyle cok endise verici
Sonuclarda normal deger yazmitor mu sizin e 3 icin eger 1 in alti anormalse benimkide oyle bu durumda bhcg yukselirken e3 dusmus oluyor cok yuksek ihtimal bebegim down lu demektir bu1 in altında olması sorun galiba e3un benim anladığım.
Senin e3 değerin 1in üstü.Sonuclarda normal deger yazmitor mu sizin e 3 icin eger 1 in alti anormalse benimkide oyle bu durumda bhcg yukselirken e3 dusmus oluyor cok yuksek ihtimal bebegim down lu demektir bu
Pardon alphaya bakmisim artik panik ve stres yuzunden gorme duyma duyularim yokoldu sanki :)))Senin e3 değerin 1in üstü.
kac haftaliksin canim bende 30 yasindayim insallah saglikla bebegine kavus hersey Allahdan insallah guzel olucak herseyBende aynen amniyosentez olmadım yaşım 32. Beni düşündüren önce 3 lu test riskli çıktı sonra kalpte delik çıktı. Down sendromunda kalpte delik yüksek oluyor ya o yüzden şüphe olustu. Gerçi benim doğuma da az kaldı bekliyorum bakalim
oyle bile olsa aldirmayi dusunuyor musunuzSonuclarda normal deger yazmitor mu sizin e 3 icin eger 1 in alti anormalse benimkide oyle bu durumda bhcg yukselirken e3 dusmus oluyor cok yuksek ihtimal bebegim down lu demektir bu
Acikcasi hep birsey cikmayacak diye sartlandirdim kendimi oyuzden birsey ciksrsa ne karar verecegim kismini hic dusunmedim bile ama.yine de korkuyor insan ya karnimda kalbi durursa ya dogdugdan sonra birsey olursa vs vs...2_3 saat hareket etmese eyvah bisey oldu panigine kapiliyorum galiba bu durum beni cok etkiledioyle bile olsa aldirmayi dusunuyor musunuz
28 haftanın içindeyim inşallah hepimiz sağlıkla aliriz. Hayırlısı bakalimkac haftaliksin canim bende 30 yasindayim insallah saglikla bebegine kavus hersey Allahdan insallah guzel olucak hersey
suan kac haftaliksiniz ben daha hareketlerini hissedemiyorum ve eger downlu bir bebekse diye o cocuklarin hayatindada biraz arastirma yaptim gurbette yasiyorum ailem yanimda degil bende sarsildim ama ne olursa imtihanimiz deyip kabullenmek istedik esimle insallah kaldiramicamiz yuklerle imtihan olmayizAcikcasi hep birsey cikmayacak diye sartlandirdim kendimi oyuzden birsey ciksrsa ne karar verecegim kismini hic dusunmedim bile ama.yine de korkuyor insan ya karnimda kalbi durursa ya dogdugdan sonra birsey olursa vs vs...2_3 saat hareket etmese eyvah bisey oldu panigine kapiliyorum galiba bu durum beni cok etkiledi
Suan 19+5 im yani 20 hafta bitiyor ben 3.gebeligim oldugundan dolayi 14.haftadan itibaren hissettim suan baya ciddi tekmeliyor sen kac haftaliksin canim bende ayni sekilde benim ailem yok gurbetteyim esimden bska kimsem yoksuan kac haftaliksiniz ben daha hareketlerini hissedemiyorum ve eger downlu bir bebekse diye o cocuklarin hayatindada biraz arastirma yaptim gurbette yasiyorum ailem yanimda degil bende sarsildim ama ne olursa imtihanimiz deyip kabullenmek istedik esimle insallah kaldiramicamiz yuklerle imtihan olmayiz
17+6 deyim benimde 2. gebelik bazi hareketlerini hissediyorum ama takip edecek kadar degil rabbimin gucune giitmesin ama hic heyecan kalmadi ne kiyafet ne birsey hicbirseye bakmiyorum bebekle ilgiliSuan 19+5 im yani 20 hafta bitiyor ben 3.gebeligim oldugundan dolayi 14.haftadan itibaren hissettim suan baya ciddi tekmeliyor sen kac haftaliksin canim bende ayni sekilde benim ailem yok gurbetteyim esimden bska kimsem yok
Merak etme bu dusunce de yalniz degilsin cok normal bende bebek kiyafeti esyasi gordugumde burnumun diregi sizliyor gozyasim hep.gozumun ucunda ama birsey alamiyorum.bunu ogrenmeden once besiginden bebek arabasina ana kucagindan kuvetine hatta pisik kremine kadar almistim simdi bakamiyorum hicbirine17+6 deyim benimde 2. gebelik bazi hareketlerini hissediyorum ama takip edecek kadar degil rabbimin gucune giitmesin ama hic heyecan kalmadi ne kiyafet ne birsey hicbirseye bakmiyorum bebekle ilgili
Bence çok kafana takma inşallah sağlıkla alacaksın kucagina. Benimde ikinci çocuk ilkinde neler neler yaşadım. O yüzden bunu hiç takmıyorum. Bende daha kıyafet ne bakmadım ki benim 10 haftam var. Zamanla herşey düzelir. Yeni ogrenmissin o yüzden stres ediyon. Ama bence sağlıklı bebegin17+6 deyim benimde 2. gebelik bazi hareketlerini hissediyorum ama takip edecek kadar degil rabbimin gucune giitmesin ama hic heyecan kalmadi ne kiyafet ne birsey hicbirseye bakmiyorum bebekle ilgili
Elim.surekli telefonda hastanenin sitesine 10 dk da bir bakip cikiyorum sonuar geldi mi diye inanilmaz sekilde stresliyim ve surekli agliyorum elimde degil 8 seneden sonra surpriz bir sekilde geldi bize ustelik evliligim cok kotu giderken esimle bizi birbirkmize bagladi bu bebek umudum oldu simdi birsey varsa diye dusunmek beni mahvediyor17+6 deyim benimde 2. gebelik bazi hareketlerini hissediyorum ama takip edecek kadar degil rabbimin gucune giitmesin ama hic heyecan kalmadi ne kiyafet ne birsey hicbirseye bakmiyorum bebekle ilgili
Bende insallah bosuna uzuluyorumdur da kotu ani olarak kalir diyorum insanlar bende de biyokimyasal.cok yuksekti ama sonuc temiz cikti diyenelri duyduykca umutlaniyorum onun icin geldim buraya zaten bjri cikip dese ki bu degerler bu bu sebeplerden de yukselebiliyor tek sebebi bu degil diye derin bir oh cekicemahh canimm ahh beni siz sizi ben anlarim annem herkeze soleme dio ama ben derdimi anlatip aa bak benimde oleydi hicbirsey cikmadi sozlerini duyup mutlu olmaya ihtiyacim var. Bazilarida acinasi yuz ifadesiyle iyisin dimi dediginde icim aciyor ama dunyanin sonu degil cok sukur saglikli evlatlarimiz var onlarinda bize ihtiyaci var guclu olmak zorundayiz belki bosuna uzuluyoruz keskke hic yaptirmasaydim
riskli cikip amiyosentezi temiz cikan cok var insallah seninde temiz cikcakBende insallah bosuna uzuluyorumdur da kotu ani olarak kalir diyorum insanlar bende de biyokimyasal.cok yuksekti ama sonuc temiz cikti diyenelri duyduykca umutlaniyorum onun icin geldim buraya zaten bjri cikip dese ki bu degerler bu bu sebeplerden de yukselebiliyor tek sebebi bu degil diye derin bir oh cekicem
Insallah hepimizin ki saglikla dogsun miniklerimiz saglikla kucagimizda olsun adak.bile adadim saglikli olsun kucukte olsa bi tavukhoroz falan kesip durumu olmayan bir aileye vericem diye gucum ona yettiriskli cikip amiyosentezi temiz cikan cok var insallah seninde temiz cikcak
Seninkide teMiz cikacak inaniyorum cunku senin degerlerin bana gire cok daha iyi.gorunuyor benimki baya umutsuzriskli cikip amiyosentezi temiz cikan cok var insallah seninde temiz cikcak