3 lü tarama testi riski yüksek olması

Seninkide teMiz cikacak inaniyorum cunku senin degerlerin bana gire cok daha iyi.gorunuyor benimki baya umutsuz
ben sivi vermedim kuzum anca dogumda belli olucak ama hayat hep bi imtihan ya ozaman saglikli olmasi omur boyu saglikli olacagi anlaminada gelmio rabbim acilarini yasatmasin sag salim dogumumuzu atlatalim guclu anneler olalim insallah

ben sivi vermedim kuzum anca dogumda belli olucak ama hayat hep bi imtihan ya ozaman saglikli olmasi omur boyu saglikli olacagi anlaminada gelmio rabbim acilarini yasatmasin sag salim dogumumuzu atlatalim guclu anneler olalim insallah
Aminin

Sunun basinda beklemek cok stresli

Eklentiler

• 20200102_142444.webp
    24 KB · Görüntüleme: 427
Yok canim bizde stres ile bekliyoruz ilk sonuclar 10 gun tam sonuclar 1 ay sonra dendi yarin 1 hafta olucak sanirsam p.sembe gibi ilk sonuclar gelir
e aldirmak istesen haftasi gecmiyor mu baya gec cikiyor

24.haftaya kadar zamani varmis
benimde icim icimi yiyor 9 ay nasil durucam kafayi yemeden bilmiyorum esim hicbirsey yaptirma diyor suan annemlerdeyim baska bir ilde amiyosentez esin onayi isteniyormus sanirim Allahim nasil zor bir imtihandir dusunmek istemiyorum olmuyor elim surekli bisileri arastirmaya okumaya gidiyor

Evet benimde esimi cagirdilar kan grubundan onayina imzasina kimlik fotokopisine kadar herseyini istediler.ben yaptirdim da ne oldu sanki odum.patliyor inan ki 1 haftadir her gece 3 te uyaniyorum sabaha kadar birdaha uyumuyorum bugun siddetli bas agrisiyla uyandim sabahtan beri yatiyorum gecmedi strestendir belkide

Ben ilk çocukta amniyosentez yaptırmıştim sonuç 5 günde çıktı. Eşimin imzasını aldılar sadece. Birde yüzde 2 düşük riski var diye uyardılar.

panik atak tedavisi gordum 2 sene kaygi bozuklugu sanirim oda stresle brraber geri donuyor bendede bas agrisi cokk

panik atak tedavisi gordum 2 sene kaygi bozuklugu sanirim oda stresle brraber geri donuyor bendede bas agrisi cokk
Az once hastaneyi aradin erken sonuclqr nezaman cikacak diye haftaya p.trsi dedi yani gerilim dolu 1 hafta daha acaba bhcg nin yukselmesinin baska sebepleri varmidir ki

Az once hastaneyi aradin erken sonuclqr nezaman cikacak diye haftaya p.trsi dedi yani gerilim dolu 1 hafta daha acaba bhcg nin yukselmesinin baska sebepleri varmidir ki
canim senin o degerine gore risk cikmis bnm afp ile e3 gore senindemi tirozoni21 riskiydi bu arada saglik bakanligina sikayet ettim bu testleri ben niye fetaldna uygulanmiyor diye direk sgk arayip bildirmelesin butce ile alakali bir durum dedi orayida aricam yazik insanlara bir suru stres

Iyi yapmissin 1 test 1 ayda cikarmi belki ben aldiricam ama zamani gecmis olucak cok rahatlar cok evet trizomi 21 riski canim

Iyi yapmissin 1 test 1 ayda cikarmi belki ben aldiricam ama zamani gecmis olucak cok rahatlar cok evet trizomi 21 riski canim
herkezin farkli degerlerine gore riskli cikio isde hic guvenilirligi yok bos yere evham kesin bilgi almak istiyorsan en iyisi 11 haftallikken direk amiyosentez yada fetaldna yapmak

Umarım sonuçlariniz güzel çıkar Rabbim yüzünüzü güldürsün

Son düzenleme:
herkezin farkli degerlerine gore riskli cikio isde hic guvenilirligi yok bos yere evham kesin bilgi almak istiyorsan en iyisi 11 haftallikken direk amiyosentez yada fetaldna yapmak
Amniyisentez de stres iste ya bisey cikarsa diye titriyorum

bak simdi panik bozukluk belirtileri yasiyorum stresten bende antidepresana bile baslayabilirim

bak simdi panik bozukluk belirtileri yasiyorum stresten bende antidepresana bile baslayabilirim
Bence bu kadar takma. Sağlıklı olduğuna inanıyorum ki öyle de zaten. Zaten o testler sadece riski gösteriyor. Ben düşünüyorum kiloya yaşa göre hesaplanıyor onlar. Yüzde yüz sonuç değil. Ayrıntılı ultrason da belli eder zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…