kuzum benim gebeligimin basindan beri stresli gecti sanirsam vucut patlak veriyor artik elimde olmadan vucudum kasilio gerilio elim ayagim bi hos oldu caresiz hissediom kendimi korkuomBence bu kadar takma. Sağlıklı olduğuna inanıyorum ki öyle de zaten. Zaten o testler sadece riski gösteriyor. Ben düşünüyorum kiloya yaşa göre hesaplanıyor onlar. Yüzde yüz sonuç değil. Ayrıntılı ultrason da belli eder zaten
Ilk sonucum.cikmis simdi almaya gidiyorum.dua edin benim icin korkudan tansiyonum.dustubak simdi panik bozukluk belirtileri yasiyorum stresten bende antidepresana bile baslayabilirim
Hım Rabbim iyi sonuçlarla karsilastirsin inşallah.haber ver bize de.Ilk sonucum.cikmis simdi almaya gidiyorum.dua edin benim icin korkudan tansiyonum.dustu
Allahima sukurler olsun sonuclar tertemiz cikti sizlere de allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinninsallahHım Rabbim iyi sonuçlarla karsilastirsin inşallah.haber ver bize de.
İyi ya çok sevindim. Boşa stres yaptın. DaridiAllahima sukurler olsun sonuclar tertemiz cikti sizlere de allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinninsallah
Daİyi ya çok sevindim. Boşa stres yaptın. Daridi
Darısı bize inşallahAllahima sukurler olsun sonuclar tertemiz cikti sizlere de allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinninsallah
Bundan anladigim tarama testleri tamamiyle insanlari fetal dna ve amniyosenteze yonlendirmek icin bosuna insanlari strese sokuyorlar eminim hepimiz saglikli doguracagizDa
Darısı bize inşallah
ah kuzum cok sevindimmm insallah bizde saglikla dogumda kucagimiza alirizzBundan anladigim tarama testleri tamamiyle insanlari fetal dna ve amniyosenteze yonlendirmek icin bosuna insanlari strese sokuyorlar eminim hepimiz saglikli doguracagiz
canim sen ayrintiliya girdinmi kac haftaliksin suanİyi ya çok sevindim. Boşa stres yaptın. Daridi
Girdim ayrıntılı ya evet şu an 30 haftalık oldum yaklasikcanim sen ayrintiliya girdinmi kac haftaliksin suan
İnşallah canım inşallahBundan anladigim tarama testleri tamamiyle insanlari fetal dna ve amniyosenteze yonlendirmek icin bosuna insanlari strese sokuyorlar eminim hepimiz saglikli doguracagiz
Bana amniyosentez yapan riskli gebelikler uzmaninin soyledigi suydu ultrasondan cogu kez anliyoruz bir problem.varsa dedi ayrintilida kesin cikardi birsey olsaydiİnşallah canım inşallah
Benim biyokimyasal riskim okadar yuksek.olmasina ragmen temiz cikti sizde hicbisey ciknaz emin olunah kuzum cok sevindimmm insallah bizde saglikla dogumda kucagimiza alirizz
Gözünüz aydın konunuzu takip ediyordum çok mutlu oldum temiz çıkmasınaBana amniyosentez yapan riskli gebelikler uzmaninin soyledigi suydu ultrasondan cogu kez anliyoruz bir problem.varsa dedi ayrintilida kesin cikardi birsey olsaydi
Coook coook tesekkur ederim rabbim kimseye bu korkuyu yasatmasin evlatla sinamasin ❤❤Gözünüz aydın konunuzu takip ediyordum çok mutlu oldum temiz çıkmasına ❤
bende haftaya cuma giricem.Allah nasip ederse insallah guzel haberler alirim dogumunada az kalmis normalmi sezeryanmiGirdim ayrıntılı ya evet şu an 30 haftalık oldum yaklasik
insallah canimmm haftaya ayrintilya giricem bakalimBenim biyokimyasal riskim okadar yuksek.olmasina ragmen temiz cikti sizde hicbisey ciknaz emin olun
Birseycik olmaz rabbimin izniyleinsa
insallah canimmm haftaya ayrintilya giricem bakalim
Ben ornek.olmus oldum size bu testler cok sacm birdaha cocugum olsa 2 li 3 li 4lu yaptirmicaminsa
insallah canimmm haftaya ayrintilya giricem bakalim
Birsey olsa simdiye kadar belli olurdu farkederdi drGirdim ayrıntılı ya evet şu an 30 haftalık oldum yaklasik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?