3 lü tarama testi riski yüksek olması

insallah kardesim basina gelmeyince anlasilmiyormus derdin buyuklugu benmde 3 lu riskli cuma ayrintiliya giricem perinatologa gidicem insallah guzel haberler alirim kac haftaliksin
24 haftalığım şu anda. Ense kalınlığı ve burun kemiği sorunsuz ise ve perinatolog da ek bulguya rastlamazsa birşey çıkmaz Allah ın izniyle. Zaten detaylı ultrason temiz çıkarsa 2 li yada 3 lü testteki bir risk oranımız 3 katı azalıyor. 1:200 ise 1:600 oluyor gibi. İyi düşünelim iyi olsun inşallah.

Nerde yaptiriyorsunuz siz amniyosentezi erken sonuc cikmasi icin en az 5 gun gerekiyor cunku belli bir kulturun icinde kromozomlarin cogalip degerlendirilmesi icin en az 5 gun gerekiyor bana bunu genetik uzmani anlatti 1 gunde imkansiz gibi geldi bana

Tabi ki umut edin burdakiler iyi bilir en umutsuz bendim.mutlaka temiz cikacak 3 lu test tamamen palavra

insallah canim seninde az kalmis doguma

Tabi ki umut edin burdakiler iyi bilir en umutsuz bendim.mutlaka temiz cikacak 3 lu test tamamen palavra
Özel doktorum pazartesi hrs hastanesinde yapacak... Bahsettikleri ön sonuçtur bencede t 21 için öncelikli olabilir... nifty de ben ısrar etmiştim Ankara da genox da yapıldı... ... ense kalınlığı vardı sadece ...

Ense kalınlığı kaçtı acaba

Guzel haberlrini paylasirsin bizimlede rabbim yardimcin olsun

Benim tedirğinliğim nifty yüzünden... onda 1/20 yüksek risk ... amniyosentezi bekleyeceğim... şuan keşke yaptırmasaydım diyorum...
Nifty testte öyle oran mi çıkıyor ki. Ben kesin sonucu veriyor saniyordum

Benim tedirğinliğim nifty yüzünden... onda 1/20 yüksek risk ... amniyosentezi bekleyeceğim... şuan keşke yaptırmasaydım diyorum...
Nifty de risk cikip amniyosentezi temiz.olan okudum ben rahat olun

Reactions: U17
İyi ki yazmışım... umut oluyor ... söyledikleriniz...
Nifty testi 2-3 senedir ortalarda dolanan ve hemen hemen her dr un bir sekilde bir bahaneyle insanlara anlam veremedigim bir sekilde onerdigi sacma buldugum bir test bana gore taram testlerinden bir farki yok

Nifty testi 2-3 senedir ortalarda dolanan ve hemen hemen her dr un bir sekilde bir bahaneyle insanlara anlam veremedigim bir sekilde onerdigi sacma buldugum bir test bana gore taram testlerinden bir farki yok
Bencede
Diğer özel hastane doktorum daha gebeliğin başında söylemişti... hatta ki ense kalınlığını 4.3 ölçmüş....
Yıllardır gittiğim güvendiğim doktorum ise 2.1 ölçmüştü... ense kalınlığını yorumlarken normal üst sınıra yakın diye rahatlattı beni... 4. Ayda amniyosentez yaparız rahat ol dedi... ben ısrar ettim nifty yapalım diye oda beni iyi tanıdığı için gerek yok ama tamam dedi... sanırım oda yüksek çıkacağını beklemiyordu ...çünkü bulgular sadece ense kalınlığı herşey güzeldi.... zaten aklında amniyosentez vardı... daha net ve kesin olması için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…