24 haftalığım şu anda. Ense kalınlığı ve burun kemiği sorunsuz ise ve perinatolog da ek bulguya rastlamazsa birşey çıkmaz Allah ın izniyle. Zaten detaylı ultrason temiz çıkarsa 2 li yada 3 lü testteki bir risk oranımız 3 katı azalıyor. 1:200 ise 1:600 oluyor gibi. İyi düşünelim iyi olsun inşallah.insallah kardesim basina gelmeyince anlasilmiyormus derdin buyuklugu benmde 3 lu riskli cuma ayrintiliya giricem perinatologa gidicem insallah guzel haberler alirim kac haftaliksin
Nerde yaptiriyorsunuz siz amniyosentezi erken sonuc cikmasi icin en az 5 gun gerekiyor cunku belli bir kulturun icinde kromozomlarin cogalip degerlendirilmesi icin en az 5 gun gerekiyor bana bunu genetik uzmani anlatti 1 gunde imkansiz gibi geldi banaBir gün sonra çıkacağını söylediler sonucun... nasıl garip bir durum anlatsınız... umut mu edeyim kendimi kötüye mi hazırlayım bilemedim... başına gelmeden bilinmiyormuş bazı hisler... umarım bende buraya güzel haberler yazarım ki diğer annelere umut olur...
Tabi ki umut edin burdakiler iyi bilir en umutsuz bendim.mutlaka temiz cikacak 3 lu test tamamen palavraBir gün sonra çıkacağını söylediler sonucun... nasıl garip bir durum anlatsınız... umut mu edeyim kendimi kötüye mi hazırlayım bilemedim... başına gelmeden bilinmiyormuş bazı hisler... umarım bende buraya güzel haberler yazarım ki diğer annelere umut olur...
insallah canim seninde az kalmis doguma24 haftalığım şu anda. Ense kalınlığı ve burun kemiği sorunsuz ise ve perinatolog da ek bulguya rastlamazsa birşey çıkmaz Allah ın izniyle. Zaten detaylı ultrason temiz çıkarsa 2 li yada 3 lü testteki bir risk oranımız 3 katı azalıyor. 1:200 ise 1:600 oluyor gibi. İyi düşünelim iyi olsun inşallah.
Özel doktorum pazartesi hrs hastanesinde yapacak... Bahsettikleri ön sonuçtur bencede t 21 için öncelikli olabilir... nifty de ben ısrar etmiştim Ankara da genox da yapıldı... ... ense kalınlığı vardı sadece ...Tabi ki umut edin burdakiler iyi bilir en umutsuz bendim.mutlaka temiz cikacak 3 lu test tamamen palavra
14+1 ama bir kaç gün önde olduğu söylenmişti...mrb oncellikle rabbim saglikli evlatlar nasip etsin cumlemize bnmde 3 lu riskli cikti kac haftaliksinz
Ense kalınlığı kaçtı acabaÖzel doktorum pazartesi hrs hastanesinde yapacak... Bahsettikleri ön sonuçtur bencede t 21 için öncelikli olabilir... nifty de ben ısrar etmiştim Ankara da genox da yapıldı... ... ense kalınlığı vardı sadece ...
11+3 de 2,1Ense kalınlığı kaçtı acaba
Çok aşırı değil. Benim ilk çocukta 6.5ti11+3 de 2,1
13+6 da 2,8
Guzel haberlrini paylasirsin bizimlede rabbim yardimcin olsunÖzel doktorum pazartesi hrs hastanesinde yapacak... Bahsettikleri ön sonuçtur bencede t 21 için öncelikli olabilir... nifty de ben ısrar etmiştim Ankara da genox da yapıldı... ... ense kalınlığı vardı sadece ...
İnşallahGuzel haberlrini paylasirsin bizimlede rabbim yardimcin olsun
Benim tedirğinliğim nifty yüzünden... onda 1/20 yüksek risk ... amniyosentezi bekleyeceğim... şuan keşke yaptırmasaydım diyorum...Çok aşırı değil. Benim ilk çocukta 6.5ti
Nifty testte öyle oran mi çıkıyor ki. Ben kesin sonucu veriyor saniyordumBenim tedirğinliğim nifty yüzünden... onda 1/20 yüksek risk ... amniyosentezi bekleyeceğim... şuan keşke yaptırmasaydım diyorum...
HayırNifty testte öyle oran mi çıkıyor ki. Ben kesin sonucu veriyor saniyordum
Anladım inşallah iyi olur sonuçlarınızıHayır
Düşük risk
Yüksek risk diye oran veriyor...
elde edilen sonucun doğrulanması için tanısal test önerilir diyor.
Nifty de risk cikip amniyosentezi temiz.olan okudum ben rahat olunBenim tedirğinliğim nifty yüzünden... onda 1/20 yüksek risk ... amniyosentezi bekleyeceğim... şuan keşke yaptırmasaydım diyorum...
Nifty de risk cikip amniyosentezi temiz.olan okudum ben rahat olun
İnşallah hepimiz içinAnladım inşallah iyi olur sonuçlarınızı
Nifty testi 2-3 senedir ortalarda dolanan ve hemen hemen her dr un bir sekilde bir bahaneyle insanlara anlam veremedigim bir sekilde onerdigi sacma buldugum bir test bana gore taram testlerinden bir farki yokİyi ki yazmışım... umut oluyor ... söyledikleriniz...
BencedeNifty testi 2-3 senedir ortalarda dolanan ve hemen hemen her dr un bir sekilde bir bahaneyle insanlara anlam veremedigim bir sekilde onerdigi sacma buldugum bir test bana gore taram testlerinden bir farki yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?