amniyosentez sonucum belli oldu nihayet bebişim çok sağlıklıymış boşuna korkmuşum kızlar...gayet sağlıklı bir oğlum olacakmış.Allahıma binlerce kere şükürler olsun:Saruboceq:Allahım sonuç bekleyenlerin yardımcısı olsun...
cok sevindim senin adina cok sukur....
sizin bu telaşlarınızı görünce bu testlerden hiçbirini yaptırmadığım için bir kere daha şükrediyorum. ben doktora sordum müdahale edebileceğin bir şey yok dedi. sadece öğrenmiş olacaksın. ayrıca da görüldüğü üzere çoğunda boşuna telaş yapılıyormuş. geçmiş olsun.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.
belinaycım çok sevindim canım.. allah analı babalı büyütsün darısı diğer sonuç bekleyen hamilelerin başına inşallah
Arkadaşlar merhaba,bende yeni aldım üçlü tarama sonucumu cumartesi göstereceğim doktora,sonuç nasıl yorumlanıyor biraz tedirgin oldum.3 boyutlu ultrasondada sol ventrikülde hiperekojen odak dikkat çekmiştir demiş cumartesiye kadar nasıl bekleyeceğim çok tedirginim
canım benim beni çok mutlu etti bu haber...darısı bizlerin başına inşallah...mevla yavrularımızı sağlıkla bağışlasın bizlere....amniyosentez sonucum belli oldu nihayet bebişim çok sağlıklıymış boşuna korkmuşum kızlar...gayet sağlıklı bir oğlum olacakmış.Allahıma binlerce kere şükürler olsun:Saruboceq:Allahım sonuç bekleyenlerin yardımcısı olsun...
canım benim beni çok mutlu etti bu haber...darısı bizlerin başına inşallah...mevla yavrularımızı sağlıkla bağışlasın bizlere....
canım sen en son yazdığında ikili test yaptıracaktın nasıl çıktı sonucun?
1/50 kötü çıktı be belinayım...ilk bikaç gün moralim çöktü ama şimdi iyiyim.herşeyi rabbim bilir.amniyosentez diyolar..ben yaptırmayı düşünüyordum ama bugün eşim düşük tehlikesi olduğunu duyunca yaptırmasak mı diye kafamı karıştırdı.bakalım.ağustos 2 yada 3 ünde gideceğim.hayırlısı...
ya uyumusum bu saate kadar sımdı sabahıj beklıcem
agırık coktu acıktım ya sımdı yemek yıyodum hamılemısın?
canım yaa üzüldüm şimdi üzme kendini sakın ama amniyosentez yaptırmadan bu kadar zaman nasıl duracaksın düşüğe az bir ihtimal veriyorlar.bir hafta kendine dikkat edersen allahın izniyle birşey olmaz.bak bana eşim yardımcı olmadı 7 yaşında bir kızım var yalnız başıymaydım fazla dikkat edemedim kendime ama yine de birşey olmadı çok şükür.peki 3lü testte yapılacakmı yoksa sadece amniyosentez mi istedi doktorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?