3 lü test sonucum 1/157 lütfen yardım...

belinaycım çok sevindim canım.. allah analı babalı büyütsün darısı diğer sonuç bekleyen hamilelerin başına inşallah

Arkadaşlar merhaba,bende yeni aldım üçlü tarama sonucumu cumartesi göstereceğim doktora,sonuç nasıl yorumlanıyor biraz tedirgin oldum.3 boyutlu ultrasondada sol ventrikülde hiperekojen odak dikkat çekmiştir demiş cumartesiye kadar nasıl bekleyeceğim çok tedirginim

cok sevindim senin adina cok sukur....

belinaycım çok sevindim canım.. allah analı babalı büyütsün darısı diğer sonuç bekleyen hamilelerin başına inşallah

teşekkürler kızlar...allahım bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

trinomi21 riskine bakacaksın canım

canım benim beni çok mutlu etti bu haber...darısı bizlerin başına inşallah...mevla yavrularımızı sağlıkla bağışlasın bizlere....

ben ikili test yaptırdım sonuçlarım normal çıktı.doktorum ikili yaptırınca üçlüye gerek olmadıgını söyledi.

canım sen en son yazdığında ikili test yaptıracaktın nasıl çıktı sonucun?

1/50 kötü çıktı be belinayım...ilk bikaç gün moralim çöktü ama şimdi iyiyim.herşeyi rabbim bilir.amniyosentez diyolar..ben yaptırmayı düşünüyordum ama bugün eşim düşük tehlikesi olduğunu duyunca yaptırmasak mı diye kafamı karıştırdı.bakalım.ağustos 2 yada 3 ünde gideceğim.hayırlısı...

canım yaa üzüldüm şimdi üzme kendini sakın ama amniyosentez yaptırmadan bu kadar zaman nasıl duracaksın düşüğe az bir ihtimal veriyorlar.bir hafta kendine dikkat edersen allahın izniyle birşey olmaz.bak bana eşim yardımcı olmadı 7 yaşında bir kızım var yalnız başıymaydım fazla dikkat edemedim kendime ama yine de birşey olmadı çok şükür.peki 3lü testte yapılacakmı yoksa sadece amniyosentez mi istedi doktorun?

canım benim hamile eltimede amniyo sentez uygulayacaz diyolardı.sonra bu elindeki tahlillerle başka doktora gitti birde biz yapalım tahlil dediler sonra ve tahlillerde normal bişiy gözükmedi.yaptırmasaydı bebek down sendromlu parmaklar 4 parmak ve daha neler neler.bebek doğdu şükür eli ayağa sağlam hiç bişiyi yoktu.diyeceğim o bir doktorla sınırlı kalma..umarım bişiy yoktur

aaaaaaaaaa sonrasını okumamıştım meğer olmussun sonuçlarında iyi olmasına ayrı bir sevindim ee ne diyelim sağlıcakla kucağına alırsın ozaman

ben devlete gittim 2li testte.özel dr.um yok ama bundan sonra ben de ayrı bir doktora da muayene olmayı düşünmüyor değilim.2li test sonucuna bakıp risk çıkmış amniyosentez dedi.bakalım belinayım muhtemelen amniyosentezi kabul etcem ki zaten zekai tahir burak hastanesinde yapılacakmış.çok iyi diyor herkes oraya.büyük doğum olunca tabiki iyi olur...dualarını esirgeme benden.ben de sizlere duacıyım.mevlam yar ve yardımcımız olsun her konuda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…