Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim şimdiye kadar bir belirtim yok. Senin var mı . Ben 5 ocakta transfer oldum.Belirtileriniz nasıl kızlar
Ben dün oldum. 3. gün 8h embriyoOcak 2024 transfer olanlar
Ben de hiçbir belirti yok zaten olacağını da sanmıyorum ilk 5 gün falan. Sadece nedenini anlamadığım şekilde kuyruk sokumu ağrım oldu transfer akşamıBenim şimdiye kadar bir belirtim yok. Senin var mı . Ben 5 ocakta transfer oldum.
Kimilerinde erken belirtiler olabiliyor hatta büyük oranda ama moral bozmamaya çalışıyorum. HayırlısıBen de hiçbir belirti yok zaten olacağını da sanmıyorum ilk 5 gün falan. Sadece nedenini anlamadığım şekilde kuyruk sokumu ağrım oldu transfer akşamı
3 ocakta transfer oldum. bel ağrım var. Birde kasıklarımda hep batmalar oluyorBenim şimdiye kadar bir belirtim yok. Senin var mı . Ben 5 ocakta transfer oldum.
Bence erken. Pozitif olsada çıkmayabilir ve bu da strese sebeb olur. 5. Gün embriyosu ise bence 8. Güne kadar sabredin.Yarın test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Çünkü erken daha, moralim bozulsun istemiyorum
Evet çift 5.gün embriyoları. İnşallah sabrederimBence erken. Pozitif olsada çıkmayabilir ve bu da strese sebeb olur. 5. Gün embriyosu ise bence 8. Güne kadar sabredin.
İnşallah pozitif alırsınızzGünaydın herkese, belirtileriniz nasıl. Dün gece terlemiş bir şekilde, mide bulantısı,kasık ağrısı ve batmasıyla uyandım. Umarım tüm bunlar olumlu belirtilerdir. Transfer dahil, 6.gün
Aynı gün transfer olmuşuz dua edin hayırla sonuclansin inşallah küçük karın guruldaması dışında iğne ahirim dışında belirtim yok benimdeBenim şimdiye kadar bir belirtim yok. Senin var mı . Ben 5 ocakta transfer oldum.
Elbette ederim. Hayırlı sağlıklı sonuçlara inşallahAynı gün transfer olmuşuz dua edin hayırla sonuclansin inşallah küçük karın guruldaması dışında iğne ahirim dışında belirtim yok benimde
Belirtiniz varmıElbette ederim. Hayırlı sağlıklı sonuçlara inşallah![]()