- 10 Ocak 2024
- 13
- 9
- 1
- 23
Haktan hayırlısı olsun 12.gun bir daha baktırın belirtiniz nelerdiKızlar transfer dahil 8.günüm bugün. 5.gün embriyosu. İğnem vardı bugün, sabah erkenden gittim acile. Gitmişken beta da baktırdm. Malesef sonuç negatif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haktan hayırlısı olsun 12.gun bir daha baktırın belirtiniz nelerdiKızlar transfer dahil 8.günüm bugün. 5.gün embriyosu. İğnem vardı bugün, sabah erkenden gittim acile. Gitmişken beta da baktırdm. Malesef sonuç negatif
Bel ağrısı kasık ağrısı, sağ sol alt karında hep batmalar. Hala devam ediyor. Bu belirtiler hep var, bende hep umutlandım, yoğun belirtiler var. tutunma belirtileridir diye düşündümHaktan hayırlısı olsun 12.gun bir daha baktırın belirtiniz nelerdi
Çok üzgünüm. En derinden anlayabiliyorum sizi ama inşallah yakın zamanda çabasız nasip olur.Kızlar transfer dahil 8.günüm bugün. 5.gün embriyosu. İğnem vardı bugün, sabah erkenden gittim acile. Gitmişken beta da baktırdm. Malesef sonuç negatif
Ben açıkçası hiç belirti araştırmadım canım . Bedenimde olan değişikliklerin sebebi yüksek çoğunlukta hep ilaçlardan kaynaklı . Transefr öncesi kosullandim ilaçlar her şey yapıyor. O yüzden su bu belirtidir diyemem. Ama güçlü bir belirti olarak sayılan kasik batmalari kasik ağrıları hiç yasamadim şuana kadar.Belirtiniz varmı
Canim ne yaptın kan verdin mi acabaÇok çok üzgünüm
Yok dünden sonra kan vermedim. Bu sabahta erken test yaptm, negatif. Transfer dahil 9.günüm bugünCanim ne yaptın kan verdin mi acaba
Ben ilk transferimde 5.gun tek embriyo 7. Günde idrarda negatif görmüştüm. Bırakmıştım ilaçları. İki gün sonra test verdiğimde zaten negatifti. Akşama kadar ağlamıştım. İkincisi transferde 8.gunde direkt kan vermistim pozitif ama devam etmemişti. Çok büyük yıkılmıştım. Şimdi üçüncüyü bekliyorum. İnancım ; nasip sadece nasip.. hakkında hayırlısı olsun.Yok dünden sonra kan vermedim. Bu sabahta erken test yaptm, negatif. Transfer dahil 9.günüm bugün
Amin sağolun. Sizin inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlerBen ilk transferimde 5.gun tek embriyo 7. Günde idrarda negatif görmüştüm. Bırakmıştım ilaçları. İki gün sonra test verdiğimde zaten negatifti. Akşama kadar ağlamıştım. İkincisi transferde 8.gunde direkt kan vermistim pozitif ama devam etmemişti. Çok büyük yıkılmıştım. Şimdi üçüncüyü bekliyorum. İnancım ; nasip sadece nasip.. hakkında hayırlısı olsun
İnşallah sağolunAmin sağolun. Sizin inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler
Aynı gün transfer olmuşuz 5 Ocak benimde küçük karım guruldamalarım var dediğiniz gibi pazartesi test günü inşallah hayırlı haberlerleAynı gün transfer olmuşuz dua edin hayırla sonuclansin inşallah küçük karın guruldaması dışında iğne ahirim dışında belirtim yok benimde
Ben 08.01.2024Ocak 2024 transfer olanlar
Cvb niz ciktimi3 ocakta transfer oldum. bel ağrım var. Birde kasıklarımda hep batmalar oluyor
3ocakta transfer oldum bende.en son perşembe sabah erken gebelik yaptım, negatif. Yarın test günüm, bakalım artık inşallah bi mucize olurCvb niz ciktimi
En 11 ocakBen 08.01.2024
Belirti varmiEn 11 ocak