3 ocak 2024 tüp bebek transfer olanlar

Merhaba kızlar, az önce evde test yaptım negatif, silik lik bile yok. 12.günüm.kan vermek bile istemiyorum artık , üzgünüm

Yaptım canım. Çift embriyo 10.gun 98 çıkmış. Kalbim sonraki testte. Buna sevinemiyorum yarın tekrar vereceğim. Sen yaptın mı
Yarın yapicam hem heyecan var hem korku bir kaç gün adet sancısı gibi sancı olup kesiliyordu sonra geçti bir belirtisi yok

Yarın yapicam hem heyecan var hem korku bir kaç gün adet sancısı gibi sancı olup kesiliyordu sonra geçti bir belirtisi yok
Olacak olan olur canım nasip kısmet. Belirtilere takılma. İnşallah güzel çıkar sonucun. Özelde
Belirti beni kimi zaman korkutuyo sizde olmadı sanırım herhangi bir belirti hayır özelde vermicem normal devlette
Normal devlet almiyor ki canım ya. Keşke alsa ben de sabah gidip şansımı deneyeceğim devlette inşallah yaparlar.

Belirti bende 4 ve 5. Günler oldu 3 gündür de bir şey yok ara ara kasigim uyarılıyor o kadar. Belirti arama.

Olacak olan olur canım nasip kısmet. Belirtilere takılma. İnşallah güzel çıkar sonucun. Özelde

Normal devlet almiyor ki canım ya. Keşke alsa ben de sabah gidip şansımı deneyeceğim devlette inşallah yaparlar.
Bende inşallah hayırlı haberlerimi buraya yazarım ilçede yaşadığım için sadece devlet var

Ocak 2024 transfer olanlar
Ben oldum dün yani 18 ocakta rabbim hayırlısını nasip etsin bize ama annemler sürekli yat diyor bana bende yatmak istemiyorum ne kadar sakinirsak o kadar çöp batarmis yaa sen neler yapıyosun yatıyor musun yani

5 ocakta transfer oldum 17 Ocak kan verdim 28.78 çıktı bugün tekrar kan verdim değer tamamen düşmüş 7.99 iki yumurta vardı ikiside transfer edildi artık umudum kalmadı Allah olmayıpta isteyen herkese hayırlısını versin

Merhaba bayanlar bende 17 ocakta 5.gün embryosu transfer oldum oğlumda 5.gün kaset testte pozitif çkmştı çok heycanlııyım bu kez de yapmayı düşünüyorum bakalım

Back
X