3 ocak 2024 tüp bebek transfer olanlar

Merhaba bayanlar bende 17 ocakta 5.gün embryosu transfer oldum oğlumda 5.gün kaset testte pozitif çkmştı çok heycanlııyım bu kez de yapmayı düşünüyorum bakalım
Yaaa baya erken çıkmış peki neler yaptınız çok yattınız mi evde yürüyüş yapıyorum sadece annemler birakmiyor

15 ocak test günümdü, malesef negatif çıktı.çok üzgünüm, Dün adet bile oldum. O kadar çok belirgin belirtilerim var dı ki, bu yüzden çok umutlanmıştım. Demekki hepsi ilaçlardan dı. Dilerim sizler pozitif sonuç alırsınız

Neler yapıyosun pekii bende 18 ocakta oldum test yaptın mı 7 gün olmuş senin 😊
İlk 2 gün yattım 3. gün ayaklandım 4. Gün işime geri döndüm masa başı işim o yüzden hemen döndüm. Evde yaptım silik 2. Çizgi gördüm yarında kan testi günüm zaten inşallah hayırlı haberler alırım 🙏

15 ocak test günümdü, malesef negatif çıktı.çok üzgünüm, Dün adet bile oldum. O kadar çok belirgin belirtilerim var dı ki, bu yüzden çok umutlanmıştım. Demekki hepsi ilaçlardan dı. Dilerim sizler pozitif sonuç alırsınız
Yaa hayirlisi olsun nasip ya vardir allahin bildgi

İlk 2 gün yattım 3. gün ayaklandım 4. Gün işime geri döndüm masa başı işim o yüzden hemen döndüm. Evde yaptım silik 2. Çizgi gördüm yarında kan testi günüm zaten inşallah hayırlı haberler alırım 🙏
Bende artik ayaklandim ama arada bir uzaniyorum bol bol su icmemi soyledi doktor

Ben ilk transferimde 5.gun tek embriyo 7. Günde idrarda negatif görmüştüm. Bırakmıştım ilaçları. İki gün sonra test verdiğimde zaten negatifti. Akşama kadar ağlamıştım. İkincisi transferde 8.gunde direkt kan vermistim pozitif ama devam etmemişti. Çok büyük yıkılmıştım. Şimdi üçüncüyü bekliyorum. İnancım ; nasip sadece nasip.. hakkında hayırlısı olsun.
Canım senin taze transfer miydi ilk transferin

Canım ne zaman transfer oldun bde taze transfer miydi?

Canım ne zaman transfer oldun bde taze transfer miydi

Bnde 15ocakta taze transfer oldum bgun transfer günüyle beraber 6.gunum erken gebelik testi yaptım silik çıktı .ama transfer günü 1/3 şekilde ovitrelle vurmuslardi .sence onun etkisinden mi öyle çıkmıştır testi paylaşayım.etkisi 10gun mu suruyir ignenin

Eklentiler

• IMG-20240120-WA0017.webp
    IMG-20240120-WA0017.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 37
Bnde 15ocakta taze transfer oldum bgun transfer günüyle beraber 6.gunum erken gebelik testi yaptım silik çıktı .ama transfer günü 1/3 şekilde ovitrelle vurmuslardi .sence onun etkisinden mi öyle çıkmıştır testi paylaşayım.etkisi 10gun mu suruyir ignenin
Çatlatma iğnesi etkisi uzun sürüyor canım. Ama şöyle bir şey var. Transfer günü sayılmıyor. Bugün 5. Günün. Dolayısıyla çok erken. Çatlatma iğnesi olmasa sana direkt hamilesin derdim ama şuan ne desem yalan olur. O yüzden madem test gününü beklemeyeceksin. İdrar testini üç gun sonra tekrarla. O zaman net olur merak etme. İnşallah çıkar.

Çatlatma iğnesi etkisi uzun sürüyor canım. Ama şöyle bir şey var. Transfer günü sayılmıyor. Bugün 5. Günün. Dolayısıyla çok erken. Çatlatma iğnesi olmasa sana direkt hamilesin derdim ama şuan ne desem yalan olur. O yüzden madem test gününü beklemeyeceksin. İdrar testini üç gun sonra tekrarla. O zaman net olur merak etme. İnşallah çıkar.
Anladım canim . O zaman duruma göre bakayım artikj inşallah bebeğim tutunuyordur

Back
X