- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Yanlış anlamayın neden sizce? Diğerleri sıkar mı uzun vadedeBen gri diyorum.
Cidden mi? Satıcı demişki eskilerin rengi falan ama hoş sanki açık yeşil de değil mavimsi yaniben de mavi diyorum. berjerim o renk çok güzel duruyor.
Evet benim de berjerim o renk koltuğum gri minderleri yine mavi.. ortaya da gri mavi tonlarda bir halı çok şık duruyor.ben de mavi diyorum. berjerim o renk çok güzel duruyor.
Turuncu ve mavi arasinda kaldim.Arkadaslar geçen konu açtığım arkadasım koltuk oturma grubu almaya karar vermiş. Çok sıkılmış şimdikilerden.şimdide rengine karar veremedi. Görselleri yükleyim siz karar verin evin duvarları beyaz imiş. Ben turuncuyu beğendim sizin fikriniz ne olur
Ben de ikisi arasında kaldım grinin yastıkları dediğiniz gibi mavi ya da turuncu olabilir ama. Ay bilemedimTuruncu ve mavi arasinda kaldim.
Yastiklari da farkli renk olabiliyorsa eger, cift renk yaptirabilir.
Koltuk gri olup, yastiklar turuncu olursa daha hos bir goruntu olabilir.
ben de mobilyalarımı 2016 da almıştım evlendiğimde. koltuklar bej berjeri mavi bence çok şık duruyor. eskilerde kalmış gibi durmuyor bence ama tabi diğer mobilyalarla uyumu da önemli.Cidden mi? Satıcı demişki eskilerin rengi falan ama hoş sanki açık yeşil de değil mavimsi yani
Bilmem ki belki böyle şeylere zaman ayırmayı sevmiyor. Neden saçmalık olsun kararsızlık yaşıyoruz buraya sormakta ne sakınca varArkadaşınız bu siteyi çok sevdiyse kendisine üyelik açsın.
Koltuk takımına karar veremediyse de Bu bölümde açsın
Neden internet kotamizi ve vaktimizi şu saçma seyle dolduralım ki??
Arkadaslar geçen konu açtığım arkadasım koltuk oturma grubu almaya karar vermiş. Çok sıkılmış şimdikilerden.şimdide rengine karar veremedi. Görselleri yükleyim siz karar verin evin duvarları beyaz imiş. Ben turuncuyu beğendim sizin fikriniz ne olur
Griyi çok övmüş ama şu kafama yattı berjerini ve yastıkları mavi yapabilir değil miben de mobilyalarımı 2016 da almıştım evlendiğimde. koltuklar bej berjeri mavi bence çok şık duruyor. eskilerde kalmış gibi durmuyor bence ama tabi diğer mobilyalarla uyumu da önemli.
Evet renkli koltuk goze hoş gelsede bi süre sonra sıkmaya baslıyor benım kide hardal sarı haki yeşil ben sıkıldım acıkcasıYanlış anlamayın neden sizce? Diğerleri sıkar mı uzun vadede
kesinlikle. benim de öyle siyah demir ayaklı bir orta sehpam var halının üzerinde de.bence çok şık duruyor hiç sıkılmadım ben koltuklarımdanEvet benim de berjerim o renk koltuğum gri minderleri yine mavi.. ortaya da gri mavi tonlarda bir halı çok şık duruyor.
Çocuk yok hayır bi tane berjer olacak şöyle olur mu sizce berjer mavi koltuklar gri yastıklar mavi?tüm koltuklar komple bu renk mi olacak? yanına berjer takımı felan olacak mı?
çocukluysa griyi seçerdim. Hem de koltuklardan sıkılınca bir çok çeşit yastık modeli veya koltuk örtüsü vs alıp değişikli kullanabilir.
diğer renkler de cazip ama dediğim gibi çabuk gönül geçer..
Evet alırken Canlı hoş görünüyor ama dediğiniz gibi uzın vadede sıkabilirEvet renkli koltuk goze hoş gelsede bi süre sonra sıkmaya baslıyor benım kide hardal sarı haki yeşil ben sıkıldım acıkcası
evet tabii ki. benim yastıklarım ve sandalyelerimden 3 tanesi mavi. istediğiniz gibi yaptırılabilir.Griyi çok övmüş ama şu kafama yattı berjerini ve yastıkları mavi yapabilir değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?