3 saat yaa

Yoo neden ayıp olsun ki.
Ama şaşırmadım desem de yalan olur.

sok sok sok sok ......
resmen sok icerisindeyim

Islamda utanma yoktur. Bize boyle ogrettiler ve bizim erkek hocalarimiz da bu konulara deginiyordu yanimizda. Cogu hocaya sorabilirsiniz. Alimlere falan. Neyse ben yine de utandim. Haydi kizlar size kolay gelsin selametle.. Ama ozelimi acmam cok yanlis ve cirkin oldu yapmamaliydim..

Bende çıkıyor ama. Beyaz bir sivi çıkıyor töbe nelerden bahsediyorim. Neyse konu ben değilim. .

Orgazm olan her kadından sıvı gelir. Kiminde beyaz, kiminde şeffaf.
Yani size özel bir mesele değil.
Kadın orgazm olur, erkek boşalır ayrıca. Bunu da belirtmiş arkadaşlar.Ama siz isterseniz kendiniz için de boşalmak ifadesini kullanabilirsiniz tabii. Kendi seçiminiz.
Ve orgazm olunca titreme de olur doğal olarak. Kasılma vs.
Olağanüstü bir şeymiş gibi mi algılanıyor bu, yoksa siz olağanüstü bir şey mi yaşadığınızı sanıyorsunuz anlamadım bunu.
Normal olan şey, sizin yaşadığınızdır. Sıkıntı yok. Zevk alan kadında olan budur.

Abuk sabuklardan birisi de ben oluyorum.
Kadının ilk mesajına bakarsanız 3 saat denedik diyor, benimki 15 dk sürse bildiğin yanıyorum sürtünmeden daha nasıl anlatabilirim?
doğal olarak 3 saat boyunca deneyim de alev aldın mı diye sormam abuk sabuk olmuyor bence.
he konu sahibi sonradan yaptığı gibi daha açıklayıcı tarzda yazsa idi aradığı cevapları alabilirdi,, anlatamadıysa suç bizde mi?
cinsellik konusunda gelip abuk sabuk konu açanlardan erkeklerden olma ihtimalini de düşünmedim değil başta.

acaba grammar hangi kökenli bir kelime

Ağzına sağlık canım.

Hayır konuşulur elbette ama bazılarında ağzım açık okudum ne yalan söyleyim. Sonuçta burası açık bir forum 2 gün sonra yapılan yorumları yüze vuranlar dahi oluyor.

Abartırsa kaç saat demesi lazım mesela?
5 saat nasıl o da mı abartı değil?

3 saat oldu ama hiç 5 saat sevişmedim rekorum 4. Akşam deneyeyim özelden atarım isterseniz size fikrimi.

Ha bir önceki mesajımı okumuş olsaydınız eğer, aynı pozisyonda git-gel den değil 15-20şer dakikalık 1-2 aralıkla 3 saatin abartı düzenli sporunda, sağlıklı 2 birey için abartı olmadığını söylemiştim.
Benim tecrübelerim bu yönde.
Yeri gelir 20 dakka sevişirsin ama, ama o adrenalin, o şehvetle sana sastler gelir.
Yeri gelir 3 saat sindire sindire sevişirsin.

Özet geçiyorum, sevişmek güzel şey vesselam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de normal de cinsellikte baskın bir tipim. Aşırıda istekliyimdir. Biz dönem eşimle anlaşmazlıklar yüzünden ayrı kalmıştık ve eve döndüğümde bende de aynısı oldu gidip gelmesine karşın hiç bir şey hissetmiyordum ki bir de ben de vajen darlığı var hisler daha yoğun olmasına karşın duymuyordum. Demem o ki; Psikolojik mi acaba? Ben bile hissetmez hale geldiysem başkasını düşünemiyorum :44:​

Hayır konuşulur elbette ama bazılarında ağzım açık okudum ne yalan söyleyim. Sonuçta burası açık bir forum 2 gün sonra yapılan yorumları yüze vuranlar dahi oluyor.

Bizim topikte de az önce bu durumu yazdım zaten. Üstün körü anlatanlara eyvallahım var tamam. Ama böyle detaylı anlatanlara ayar oluyorum arkadaş ya yazsam mı yazmasam mı oldum ama sen yazmışsın. İmzamı da atıyorum. Mahrem diye birşey yok. Bazıları çok abartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
eşin sporcu olabilir mi? o nedir öyle 3 saat. yazma canım böyle şeyler nazar değer.
bişey hissetmemen gayet sık rastlanan bir durum.
mutlaka beraber bir terapiste git.
senin hoşlandığın pozisyonları keşfetmeniz lazım.
çok önemli bir şey cinsellik evlilikte.
Allah yardımcın olsun.

Evet ben de diyorum ama arkadaslar sasirdilar ben de acaba bende mi bir sorun var diye dusundum. Bu normal olan bir sey tabiki de..

Bence de cok özel de özelde kalsın, kalmalı bence yani
Neyse herkes kendi bilir diyelim bari.

Hihi kıyamam sana, kızma sinirlenme dalga geçenlere. Boşver.

10 ay çok uzun bir zaman değil cicim. Ömür boyunca cinsellikten uzak yaşadıktan sonra 10 ayda kendini tanıman, sexten zevk alman çok zor. İki taraflı iletişim çok önemli. Eşin de sen de gençsiniz anladığım kadarıyla, o yüzden biraz da bu konulardaki cahillikle eşin inat etmiş. Ama inat etmekle olucak şey değil.

Odun falan değilsin, dediğim gibi sadece kendini tanımıyorsun. Hissizlik falan olduğunu, fizyolojik bir problemin olduğunu sanmıyorum. Aynı yollardan ben de geçtim çünkü. Benim orgazm olma yeteneğim yok diye düşünüyordum ki eşim çıktı karşıma. İlk başlarda yine zor oldu ama şimdi her seferinde başarıyoruz.

Sana tavsiye edebileceğim tek şey kendini önceden hazırlaman. Periyodunuz bellidir. O akşam sevişecekseniz sabahtan kendini hazırla. Erotik şeyler düşün, oku. Eşine mesaj at. Akşama doğru ya da yatmaya doğru duşunu al, güzel kokular, kremler sür. Öncelikle kendi bedeninden tahrik ol. Yatakta asla utanma, yatak odasında ayıp olmaz. Nasıl fantazileriniz varsa uygulayın. Nerene dokunmanı istiyorsan yönlendir. Oral yoldan uyarılmak daha kolay olur, denemediyseniz deneyebilirsiniz.

Ve en önemlisi, yatıp bekleme. Hangi pozisyonda olursan ol hareketi sen sağla. Kendi hissettiklerine göre hızı ayarla. Hareketsiz yatıp zevk alayım diye beklersen olmaz o iş. Üstte olmak ile yarar derler genelde, deneyebilirsin. Bende pek işe yaramıyor ama üstteyken daha rahat kontrol edebilirsin belki durumu.

Üzülme, ağlama. Çözümü olan şeyler bunlar. Can sıkacak bir durum yok. 3 saat sevişmekle hiç bir erkeğe bişey olmaz merak etme. Ne mutlu sana ki eşinin performansı yüksek. İnsanlar şaşırır, hasta olur der falan filan takma bunları. Bizim milletin ortalaması 5 dakika olduğu için tuhaf geliyor insanlara. Ama yine de seni zorlamasına izin verme. Zorlarsa iyice soğursun durumdan. Dediğim gibi kendimizi seviyoruz, vücudumuzdan tahrik oluyoruz, hareket etmeyi ihmal etmiyoruz. Unutma nerde hareket orda bereket.

Soracağın bir şey varsa aklına takılan sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…