Bazı yorumlar cidden çok açık oluyor arkadaşlar her şeyi döktünüz ortaya ya
Yoo neden ayıp olsun ki.
Ama şaşırmadım desem de yalan olur.
sok sok sok sok ......
resmen sok icerisindeyim
107 kullanıcı şu anda kimin nasıl boşaldığını okuyor.
Ben kaçtım burdan.
Bende çıkıyor ama. Beyaz bir sivi çıkıyor töbe nelerden bahsediyorim. Neyse konu ben değilim. .
Yok güzelim,ben abuk subuk yorum yapanları kastediyorum.Yok yanmadın mı,alev almadın mı falan filan.Ne ayıp.Burası dert köşesi.İnsan konu açtıysa muzdariptir bir şeylerden,üzgündür.Bir de üstüne böyle yorumları okumak insanı daha da yıpratır yani.
Aklıma bir karikatür geldi,
-Zenginler sex yapıyormuş.
-O bizim aşna fişnanın yerini tutamaz.
Diye. Telde olduğumdan bulamadım. Orgazm yabancı temelli bir kelime zaten. Belki "gelmek" kullanılabilir kadınlar için ancak "boşalmak" da aynı anlamı veriyor bence yeterince.
Grammar naziliğin sırası değil farkındayım ancak, söyleyesim geldi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ağzına sağlık canım.
107 kullanıcı şu anda kimin nasıl boşaldığını okuyor.
Ben kaçtım burdan.
Abartırsa kaç saat demesi lazım mesela?
5 saat nasıl o da mı abartı değil?
Hayır konuşulur elbette ama bazılarında ağzım açık okudum ne yalan söyleyim. Sonuçta burası açık bir forum 2 gün sonra yapılan yorumları yüze vuranlar dahi oluyor.
Orgazm olan her kadından sıvı gelir. Kiminde beyaz, kiminde şeffaf.
Yani size özel bir mesele değil.
Kadın orgazm olur, erkek boşalır ayrıca. Bunu da belirtmiş arkadaşlar.Ama siz isterseniz kendiniz için de boşalmak ifadesini kullanabilirsiniz tabii. Kendi seçiminiz.
Ve orgazm olunca titreme de olur doğal olarak. Kasılma vs.
Olağanüstü bir şeymiş gibi mi algılanıyor bu, yoksa siz olağanüstü bir şey mi yaşadığınızı sanıyorsunuz anlamadım bunu.
Normal olan şey, sizin yaşadığınızdır. Sıkıntı yok. Zevk alan kadında olan budur.
Bizim topikte de az önce bu durumu yazdım zaten. Üstün körü anlatanlara eyvallahım var tamam. Ama böyle detaylı anlatanlara ayar oluyorum arkadaş ya yazsam mı yazmasam mı oldum ama sen yazmışsın. İmzamı da atıyorum. Mahrem diye birşey yok.
Hay çok yaşa tam ben yazacaktım, önce davranmışsin. Birazdan kapanır bu konu107 kullanıcı şu anda kimin nasıl boşaldığını okuyor.
Ben kaçtım burdan.
Arkadaşlar şu ayda böyle bir soru sorduğum için bağışlayın ama cinsellik bölümüne konu açamıyorum.Dün gece ilişkiye girdik benim regl bitmişti.ilişki oldu ama ben hiçbişey hissetmediğim için eşim devam etti.sırf benim için 3 saat boyunca yapmaya çalıştık.istemiyorum dedim ama olmaz dedi.hayatımda bu kadar terlediğimi bilmiyorum.sinirlerim çok bozuldu.eşim uykusuz kaldı sahuru da yapıp 4 te yattı .4 saatlik uykuyla işe gitti.ben tatildeyim ve 11 e kadar yattım.kendimi suçlu hissediyorum.bunun için dr.a görünmem gerek diye düşünüyorum.ama hangi branş ?off beni aydınlatacak birileri varsa şimdiden sağolsun
Bence de cok özel de özelde kalsın, kalmalı bence yani
Neyse herkes kendi bilir diyelim bari.
Orgazm olan her kadından sıvı gelir. Kiminde beyaz, kiminde şeffaf.
Yani size özel bir mesele değil.
Kadın orgazm olur, erkek boşalır ayrıca. Bunu da belirtmiş arkadaşlar.Ama siz isterseniz kendiniz için de boşalmak ifadesini kullanabilirsiniz tabii. Kendi seçiminiz.
Ve orgazm olunca titreme de olur doğal olarak. Kasılma vs.
Olağanüstü bir şeymiş gibi mi algılanıyor bu, yoksa siz olağanüstü bir şey mi yaşadığınızı sanıyorsunuz anlamadım bunu.
Normal olan şey, sizin yaşadığınızdır. Sıkıntı yok. Zevk alan kadında olan budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?