- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
Sen böyle sürekli yazma nazara gelcenhem olan var olmayan var
Şaşıranlara aldırmayın diyeyim o zaman, düzenli spor yapan (illa kaslı olması gerekmiyor) ve beslenmesine dikkat eden birey için aralıklarla 3 saat öyle abartılacak bir şey değil. En azından bence.
Eşiniz ve sizin tercihiniz tabii orale bakış açınız ancak ben alınan zevki arttırdığını düşünüyorum.
Bir de doktora gitmeden önce kendinizi keşfetme önerimi tekrar sunacağım. Daha önceden böyle bir durum yoksa, yeni çıktıysa tabii bir jinekoloğa görünün ancak hep böyleyse henüz hassas noktalarınızı bulamamış olabilirsiniz.
Umarım en kısa zamanda problemleminiz çözüme kavuşur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allah iyiliğinizi versin emiii
şey bişey dicem eşiniz içinize boşalıyorya hani sizden beyaz akan şey eşinizin spermi olabilir mi acaba
tıp literatürüne geçer....
Ya sen bizim bilgece misin? Yoksa isimde harf farkı falan mı vardı dikkat etmedim. Avatardan tanıyordum genelde seni?Ya oyle valla. Ben bildigin erkek gibi zevk aliyor ve erkek gibi bosaliyorum ve bu cok guzel bence masallah diyim. Sormak isteyen beni alintilamasin artik lutfen ozele atin. Uff nelerden bahsediyirum tovbe estagfurullah..
Ya oyle valla. Ben bildigin erkek gibi zevk aliyor ve erkek gibi bosaliyorum ve bu cok guzel bence masallah diyim. Sormak isteyen beni alintilamasin artik lutfen ozele atin. Uff nelerden bahsediyirum tovbe estagfurullah..
ama öyle kelebek...sen mesela boşalıyormusun.....
Ya sen bizim bilgece misin? Yoksa isimde harf farkı falan mı vardı dikkat etmedim. Avatardan tanıyordum genelde seni?
Hoca olan bilgece sen miydin?
Ya sen bizim bilgece misin? Yoksa isimde harf farkı falan mı vardı dikkat etmedim. Avatardan tanıyordum genelde seni?
Hoca olan bilgece sen miydin?
bayanlar boşalmaz arkadaşlar...yani kullanılan kelime bu değil onu ifade edeyim...zevk suyu gelir...oda orgazm olduğunuzu gösterir....boşaldığınızı değil...sadece kullanılan kelime yanlış
Evet ben sizin Bilgeceyim ne olmus ki? Bize boyle seyleri konusmak yasak mi? Neyse zaten yeterince utandim ben daha da cevap yazmam.
Evet ben sizin Bilgeceyim ne olmus ki? Bize boyle seyleri konusmak yasak mi? Neyse zaten yeterince utandim ben daha da cevap yazmam.
bakın siz de geyik yapabiliyorsunuz,kızmayın o zaman kimseye.
cinsellik konuşulur falan ama katılıyorum misk e ,;reelde de geyiği yapılır yani..bakın konu sahibi bile rahatladı biraz..
odun olsa çatlardı 3 saattte..
bi süre sonra zaten yalama olmuştur zaten..
Ben kendi parmağımı bile içine sokamıyorum.bi ara vajinısmus muyum diye bile düşündüm.acaba onlar gibi parmak egzersizinin bi faydası olur mu ki ?
hatta tarihte bir ilksanırım tıpta bir ilk yaşanıyorr
aman sabahlar olmasınhemide nasıl var ya..
orgazm ne ki zaten siz bide boşalmanın zevkini yaşasanız vuuuuvvvvv
ay yoksam sen boşalamıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?