3 saat yaa

Sen böyle sürekli yazma nazara gelcen hem olan var olmayan var

bakın siz de geyik yapabiliyorsunuz,kızmayın o zaman kimseye.
cinsellik konuşulur falan ama katılıyorum misk e ,;reelde de geyiği yapılır yani..bakın konu sahibi bile rahatladı biraz..

Abartırsa kaç saat demesi lazım mesela?
5 saat nasıl o da mı abartı değil?

şey bişey dicem eşiniz içinize boşalıyorya hani sizden beyaz akan şey eşinizin spermi olabilir mi acaba

Hayir ben esim bosalmadan bosaliyorum ve kendimi sildikten sonra devam ediyoruz. Neyse lutfen artik alintilamayin. Ozele atin yoksa cevap vermem haaa ya tamam orgazm oluyirum tamam tamam

Ya oyle valla. Ben bildigin erkek gibi zevk aliyor ve erkek gibi bosaliyorum ve bu cok guzel bence masallah diyim. Sormak isteyen beni alintilamasin artik lutfen ozele atin. Uff nelerden bahsediyirum tovbe estagfurullah..
Ya sen bizim bilgece misin? Yoksa isimde harf farkı falan mı vardı dikkat etmedim. Avatardan tanıyordum genelde seni?
Hoca olan bilgece sen miydin?

Adettin yeni bittiyse de olabilir benimde oyle oluyo tabi ben farkettirmiyorum ;D adetten cikinca vajina genisliyo sanirim adetee yakinda daraliyo benim gozlemim

" aşk-ı sehadet "

Ya sen bizim bilgece misin? Yoksa isimde harf farkı falan mı vardı dikkat etmedim. Avatardan tanıyordum genelde seni?

Evet ben sizin Bilgeceyim ne olmus ki? Bize boyle seyleri konusmak yasak mi? Neyse zaten yeterince utandim ben daha da cevap yazmam.

evet kesinlikle ooo
bende imzasından tanıyordum onuda değiştirmiş

bayanlar boşalmaz arkadaşlar...yani kullanılan kelime bu değil onu ifade edeyim...zevk suyu gelir...oda orgazm olduğunuzu gösterir....boşaldığınızı değil...sadece kullanılan kelime yanlış

Aklıma bir karikatür geldi,
-Zenginler sex yapıyormuş.
-O bizim aşna fişnanın yerini tutamaz.
Diye. Telde olduğumdan bulamadım. Orgazm yabancı temelli bir kelime zaten. Belki "gelmek" kullanılabilir kadınlar için ancak "boşalmak" da aynı anlamı veriyor bence yeterince.
Grammar naziliğin sırası değil farkındayım ancak, söyleyesim geldi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet ben sizin Bilgeceyim ne olmus ki? Bize boyle seyleri konusmak yasak mi? Neyse zaten yeterince utandim ben daha da cevap yazmam.

sok sok sok sok ......
resmen sok icerisindeyim

bakın siz de geyik yapabiliyorsunuz,kızmayın o zaman kimseye.
cinsellik konuşulur falan ama katılıyorum misk e ,;reelde de geyiği yapılır yani..bakın konu sahibi bile rahatladı biraz..

ama öyle q erkekte de olsa kadında olsa bu sorun ,biz ikisinide dert ediyoruz kendimize....elbet çözümde çıkacak yorumlar içerisinde ama kendimzi kasa kasa yorum yapmakta bana garip gelior açıkcası özellikle bu tür konularda....ki zaten sadece konu sahibinin başına gelmemiştir bu sorun , ara ara herkesin başına gelebiliyor

Son düzenleme:
Ben kendi parmağımı bile içine sokamıyorum.bi ara vajinısmus muyum diye bile düşündüm.acaba onlar gibi parmak egzersizinin bi faydası olur mu ki ?

olur tabii ki canım. kendini tanırsın en başta. kontrol sen de korkmana gerek yok.
hem de parmaktan penise geçişte daha iyi hissedersiniz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…